29-07-2011, 12:25 PM
Nu exista o asemenea regula cu: doua posturi. ^^ Citesc regulamentul and stuff si n-am prins paragraful in care scria o asemenea chestie. Daca stiti voi si eu nu, subliniati-mi si mie. ^^
Kiryuu, asa spuneti voi mereu si tot noi castigam asa usor.
Ren, e cumva timpul ala super bun din Skip Beat de care-mi place la avatarul tau? (ma refer la Tsugura Ren *sa mai intreb cand ii ai si numele ca si nickname? pe langa asta, cine arata la fel de bine ca el =p~)
Revenind, 36. ^^ Deci, ce-ar fi, daca acum au iesit la inveala si baietii, dupa ce se termina asta, sa incepem de la 500? :]] A fost o propunere mai inainte, ar dura mai mult, dar asta ar fi \\\"hazul\\\".
Kiryuu, asa spuneti voi mereu si tot noi castigam asa usor.

Ren, e cumva timpul ala super bun din Skip Beat de care-mi place la avatarul tau? (ma refer la Tsugura Ren *sa mai intreb cand ii ai si numele ca si nickname? pe langa asta, cine arata la fel de bine ca el =p~)
Revenind, 36. ^^ Deci, ce-ar fi, daca acum au iesit la inveala si baietii, dupa ce se termina asta, sa incepem de la 500? :]] A fost o propunere mai inainte, ar dura mai mult, dar asta ar fi \\\"hazul\\\".

"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2