28-07-2011, 01:10 PM
Mood: Normală :]] aş putea spune că sunt şi fericită, entuziasmată şi nerăbdătoare, dar şi supărată, tristă şi deprimată în acelaţi timp.
Status: Dureri catastrofale! Numai merge niciodata la plajă când. . . : |.
Locaţie: Ză scaun.
Mănânc: Covrigi .
Beau: Am băut apă. Mă doare burta dacă mai beau ceva T~T.
Sunt îmbrăcată în: Pijamale .
Ascult: Televizorul. Åži sunt pe Music channel ;; ).
Privesc: ÃŽn jur o,o.
Status Y!M: \" Cea mai tare zi continuă :X Dimi ~ plajă; păcat că s-a lăsat cu durere de burtă . . . Seară ~ satul de vacanţă ;> cu cât mai mulţi cu atât mai bine ;x Angi buzz >:d<. || Nu prea sunt <3. La mulţi ani Dany ! <333 14 ani ;x \"
Vorbesc pe Y!M cu: Pookie, Răzvan;x, Miţi şi Maddy.
Citesc: Nimic.
Mă gândesc la: Ce să iau să nu mă mai doară burta.
Dating: Am fost la plajă cu mami, Dany şi Răzvan. O să merg mai pe seară în satu\' de vacanţă cu mami, Dany, Răzvan, Mituş şi Angi :].
Doresc: Să nu mă mai doară burta!
Iubesc pe: Ei .
Nervoasă pe: Mama...
Urăsc pe: Reby ^^.
ÃŽmi lipseÅŸte: Mai bine tac .
Abia aştept să: Mergem în sat <3.
Status: Dureri catastrofale! Numai merge niciodata la plajă când. . . : |.
Locaţie: Ză scaun.
Mănânc: Covrigi .
Beau: Am băut apă. Mă doare burta dacă mai beau ceva T~T.
Sunt îmbrăcată în: Pijamale .
Ascult: Televizorul. Åži sunt pe Music channel ;; ).
Privesc: ÃŽn jur o,o.
Status Y!M: \" Cea mai tare zi continuă :X Dimi ~ plajă; păcat că s-a lăsat cu durere de burtă . . . Seară ~ satul de vacanţă ;> cu cât mai mulţi cu atât mai bine ;x Angi buzz >:d<. || Nu prea sunt <3. La mulţi ani Dany ! <333 14 ani ;x \"
Vorbesc pe Y!M cu: Pookie, Răzvan;x, Miţi şi Maddy.
Citesc: Nimic.
Mă gândesc la: Ce să iau să nu mă mai doară burta.
Dating: Am fost la plajă cu mami, Dany şi Răzvan. O să merg mai pe seară în satu\' de vacanţă cu mami, Dany, Răzvan, Mituş şi Angi :].
Doresc: Să nu mă mai doară burta!
Iubesc pe: Ei .
Nervoasă pe: Mama...
Urăsc pe: Reby ^^.
ÃŽmi lipseÅŸte: Mai bine tac .
Abia aştept să: Mergem în sat <3.
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "
Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.
Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.