28-07-2011, 12:27 PM
Foarte frumos. Mi-a plăcut foarte mult. Eu ţi-am citit ficul fix în ziua în care l-ai terminat. :)) Asta m-a scutit de toată nerăbdarea de a şti ce se întâmplă mai departe dată de sfârşitul fiecărui capitol. Ficul tău mi s-a părut puţin telenovelistic dar descrierea sentimentelor şi a gândurilor personajelor a fost foarte frumoasă, foarte...detaliată şi profundă. Dialogul nu a fost pe parcursul capitolelor sec, deci şi aici a fost bine. Acţiunea nu pot să spun că a fost grăbită dar nu-mi plăcea faptul că se întâlneau cam des. Adică unde era Hinata hop şi Naruto şi deja nu mai păreau coincidenţe, dacă mă înţelegi.:)) Ăsta e unul din motivele pentru care cred că a fost puţină dramă specific telenovelelor dar adevărat este că şi eu sunt prea pretenţioasă. Oricum, asta e doar impresia mea, în rest observ că restul cititoarelor îţi apreciază talentul şi eu fac la fel. :-) Păcat că s-a terminat. Nu-mi plac sfârşiturile deloc dar măcar a fost unul fericit pentru toată lumea. Felicitări pentru încheierea unui fic reuşit. :-bd