28-07-2011, 09:59 AM
Candiboo sau ce nickname are femeia asta acum. T.T In masina mi-a zis ca si-a schimbat nickname-ul vechi in asta, deci, e bine ca mi-a zis ca n-a pus \\\"y\\\" ca nu i-a placut. Anyway, am zambit, am ras, am injurat lumea, am barfit, am mancat cipsuri, am facut misto si am ascultat niste muzica blach (nu manele o.o\\\'\\\', nu s-a prostit Deea sa asculte, inca ). Anywayssss!! A fost o zi pe cinste ieri. :]] La zece fara un sfert eram in casa si... am baut un pahar de visinata la ea care m-a ros pe stomac, dar nu ca vinul de cateva zile inainte. Fratee... ce burta avea ala. o.o\\\' Si cum imi punea Dya mana la ochi ca cica \\\"Iti dezvirgineaza privirea\\\". Si cum incepusem eu cu chestiile mele yaoi (logic) si cu \\\"Nu citi Interviu cu un vampire\\\", si incepusem, chiar, sa facem o chestie gen \"Poveste yaoi\", fiecare continua din perspectiva lui (ha, ha, eu spuneam si povestea mea si a iei, iar ea \"Stai, stai\", eu \"\" apoi \"I know, I know xd\" :]]), si cu povestile mele despre seducatorul Lestat si ce parti mi-au placut (etto... explic ca dracu\\\' TT^TT). Au fost multe faze trasnite si si si si am zambit cand tineam maus-ul pe numele topicului gandindu-ma la ziua de ieri. :]] A fost o zi pe cinste, cum trebuia si era logic. Si eu care incepusem sa o injur pe tarfulica aia de meduza pe strada and stuff. :\\\">
Ea: Parca nu mai injurai.
Eu: Ehh - si am inceut sa spun tampenii *laughs*.
Mai era o chestie cu cica \\\"minorii\\\" din spate, dar p\\\'dracu\\\' daca erau si Dya de acolo \\\"o.o\\\" *au disparut*\\\" :]] Oriiiiiiiicuuuum, nu a fost cea mai the best day \\\'cause fiecare zi e minunata. A meritat sa-mi fac curaj ca s-o strig sa iasa afara. Cred ca muream p\\\'acolo naiba. @_____@
Ea: I miss you...
Eu: Stii ce frica mi-a fost? *in timp ce ne imbratisam*
Ea: De ce ti-a fost frica?
Eu: Eh...
:]]
Ea: Parca nu mai injurai.
Eu: Ehh - si am inceut sa spun tampenii *laughs*.
Mai era o chestie cu cica \\\"minorii\\\" din spate, dar p\\\'dracu\\\' daca erau si Dya de acolo \\\"o.o\\\" *au disparut*\\\" :]] Oriiiiiiiicuuuum, nu a fost cea mai the best day \\\'cause fiecare zi e minunata. A meritat sa-mi fac curaj ca s-o strig sa iasa afara. Cred ca muream p\\\'acolo naiba. @_____@
Ea: I miss you...
Eu: Stii ce frica mi-a fost? *in timp ce ne imbratisam*
Ea: De ce ti-a fost frica?
Eu: Eh...
:]]
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2