Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Until you come back

Cap 4:

Arme mortale , droguri ilegale , banane letale , sari in mocirla . Mori ! Mori ! Mori !

Soneria telefonului m-a trezit . Nici macar nu imi venea sa cred ca adormisem . Capul imi bubuia , dandu-mi senzatia ca din clipa in clipa avea sa explodezeze . M-am ridicat de pe umarul lui Shiro care , nemaifiind blocat de mine , a raspuns la telefon .
Mi - am strans genunchii la piept si am lasat lacrimile sa curga . Imi distrusesem viata in trei ani de zile . Cum reusisem asta ? Refuzam sa cred ca din cauza unei serii de intamplari nefericite . Nu erau doar intamplari . Totul era pur si simplu din vina mea . Acceptasem prea multe . Nici macar nu stiu unde se gaseau temperamentul meu vulcanic , zambetele , dorinta de viata . Probabil ca acum sunt ingropate intr-un mormant de gheata asezat undeva adanc in inima mea , intr-un loc in care nimeni nu va mai ajunge vreodata . Am riscat si am pierdut . Ar fi trebuit sa ma gandesc ca asa se va intampla . De ce nu am vrut sa ascult pe nimeni ? Din dragoste . E prostesc si incredibil de banal , dar dragostea a fost cea care m-a facut sa nu ascult pe nimeni si sa imi uit pana si principiile . A fost frumos , cat a fost un vis : aroma cafelei dimineata, plimbarile ... Cand m-am intors la realitate nu a mai fost frumos . M-am trezit in mijlocul acuzatiilor nefondate de a il fi inselat si a acceselor lui neincetate de furie . Se parea ca singurul lucru care il calma era sa ma loveasca din nou si din nou . Mi-a luat mult sa inteleg ca , defapt , eu am fost singurul care a iubit si ca , pana la urma , acest sentiment a disparut undeva intre zecile de vanatai . De ce plang ? De ce sa plang ?
Mi-am sters lacrimile care , acum , mi se scurgeau pe incheietura maine drepte . Eram secat de orice resurse . Voiam pur si simplu sa mor intr-un colt intunecat , in tacere . Fara sa-mi dau seama am rostit un \" Ajutor \" stins . Nu stiu nici macar cui il ceream . Lui Dumnezeu ? Nu credeam in el si , oricum , probabil ca El ii ajuta pe cei care sunt victime ale hazardului nu pe cei ca mine care si-o fac cu mana lor . Pe Shiro ? Nu , nu il cunosteam de loc . Nu voiam sa mai risc inca odata . Si atunci ? Probabil ca ... speram sa se intample ceva care sa ma aduca inapoi la normalitatea pe care o pierdusem in urma cu destul de mult timp .
Shiro s-a intors si , nu stiu de ce , telefonul i-a scapat . La contactul cu parchetul s-a auzit un \" buf \" iar bateria s-a desprins de restul telefonului . El , insa , nu a acordat atentie acestui aspect si a venit catre mine . M-a luat in brate si m-a dus in ceea ce parea a fi dormitorul lui si m-a asezat pe un par mare din lem de mahon cu asternuturi albastre .
Nu intelegeam ce naiba la apucat , sau daca la apucat ceva . Nu eram in stare sa reactionez in niciun fel : eram ca o carpa . Oh , nu , mint : eram o carpa .
- Uite , chiar trebuie , sa dormi . Daca imi spui unde stateai ma pot duce sa iti aduc hainele.
Ochii mei s-au marit de spaima si corpul meu a inceput sa tremure incontrolabil atunci cand acel loc , de care eram legat cu lanturile acelor amintiri groaznice a fost pomenit . Gandindu-ma ca eu nu as avea puterea sa ma intorc aclolo nici mort am raspuns incet :
- Trei blocuri mai sus de aici , prima scara , la parter, apartamentul numarul patru . Te rog , ai grija !
A zambit apoi a parasit camera . Nu stiu cand am adormit.
[Imagine: fgdhdr.png]

Tnx Nibbles

Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .

I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3

Nothing can\' t stop me from loving you

Răspunsuri în acest subiect
Until you come back - de Drama Queen - 22-06-2011, 06:18 PM
RE: Until you come back - de .Dudiii - 22-06-2011, 06:56 PM
RE: Until you come back - de Rain - 22-06-2011, 11:09 PM
RE: Until you come back - de Addeh - 23-06-2011, 09:49 AM
RE: Until you come back - de Drama Queen - 23-06-2011, 08:07 PM
RE: Until you come back - de .Dudiii - 23-06-2011, 08:38 PM
RE: Until you come back - de HanniGram - 23-06-2011, 09:03 PM
RE: Until you come back - de Rain - 24-06-2011, 12:00 AM
RE: Until you come back - de Noesis - 24-06-2011, 09:09 PM