Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Caracterizeaza userul de deasupra (2)

Promit că nu o răpesc pe Zuzulică şi o aduc teafără acasă.
I will edit. 5

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tu eşti cea mai nebună persoană pe care am cunoscut-o vreodată. o.o Dar într-un sens bun, ofc.
Cu mine cel puţin îţi faci de cap cât încape.
Nu îţi este niciodată jenă să le spui celorlalţi ce crezi despre ei, şi puţin îţi pasă ce cred ceilalţi despre tine. ( tu crezi că TOATĂ lumea te iubeşte, deci se subînţelege.)
Ai o mentalitate . . . De mă dai pe spate. Scrii minunat pot zice. Deşi eu nu mă prea dau în vânt la citit fic`uri, oneshot`uri etc, m-ai obligat şi până la urmă ţi-am citit unele creaţii. 21
Încăpăţânată până peste cap. Tot ce se face, trebuie să se facă după regulile tale, dacă nu, ce rost are să mai continuăm? o.o
Orice lucru infantil te enervează. De exemplu, semnătura mea. Dacă se mişcă într-una, ce trebuşoară ai tu cu ea? 45
Îţi place al naibii de tare să te dai mare cu ce ai. Dar chiar cu tot ce ai! ( dar nu e un lucru rău pentru că şi mie îmi place să fac la fel )
Eşti tare sweet, când faci pe inocenta ca să obţii ceva. Dar apoi începi să te enervezi dacă chiar nu obţii acel lucru. o.o ( şi asta nu e de bine pentru populaţie )
Sociabilă cu toată lumea ca întotdeuna. Vorbeşti cu lumea până oboseşti. Şi nici nu oboseşti rapid. Ai o mulţime de prieteni, garantez asta şi fără să îmi spui. o.o
Dacă nu îţi spun ceva, mă baţi la cap până aud şi clopotele, dar numai să îţi spun şi ţie. Curioaso! :-l
Îţi place mult să te bagi în seama. Şi vrei să ştii totul! Dar absolut totul şi nu te laşi până nu te informezi îndeajuns pentru a face faţă unei situaţii.
Pentru că vrei să fii cea mai bună. Pentru că eşti cea mai bună. 5
I always gather everybody's attention.

[Imagine: snsdside2.gif]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de Zuza. - 26-07-2011, 08:37 PM
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de yulobo - 06-08-2011, 10:02 PM
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de Aly - 20-08-2011, 01:43 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Minciuna despre userul de deasupra Shiva 42 52.874 27-01-2012, 12:14 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Trezeste-te, arunca, hraneste & deseneaza userul de deasupra. Aly 2 2.954 25-01-2012, 04:06 PM
Ultimul răspuns: Ryuu

Utilizatori care citesc acest subiect:
18 Vizitator(i)