26-07-2011, 03:35 PM
Am văzut şi eu această dramă cu ceva timp în urmă. Am crezut că nu va fi cine ştie ce, şi că oamenii exagerează ca de obicei. M-am uitat la ea, mi se părea plictisitoare pe la început, dar după a venit acţiunea. Chiar m-am îndrăgostit foarte tare de personaje, şi am învăţat destule din această dramă. Aya era o persoană foarte bună şi puternică. Mi-a plăcut caracterul ei şi era şi foarte cute. Când a început adevărata dramă nu mă mai puteam opri din plâns. Plângeam la sfârşitul fiecărui episod când vedeam acele poze. Pot spune că această dramă m-a făcut să-mi preţuiesc familia mai mult, prietenii şi viaţa. vorba aia: \"Nu şti ce ai până nu pierzi\".
Este singura jdrama care mi-a plăcut şi la care m-am uitat. Eu de obicei mă uit la cele coreene, de aia zic. Aş putea s-o revăd de miliarde de ori, dar emoţia întâmplărilor nu mă va părăsi, şi sunt sigură că o să plâng din nou. Chiar şi când derulez singură imagini din dramă în mintea mea, îmi vine să plâng şi sunt tristă.
Este singura jdrama care mi-a plăcut şi la care m-am uitat. Eu de obicei mă uit la cele coreene, de aia zic. Aş putea s-o revăd de miliarde de ori, dar emoţia întâmplărilor nu mă va părăsi, şi sunt sigură că o să plâng din nou. Chiar şi când derulez singură imagini din dramă în mintea mea, îmi vine să plâng şi sunt tristă.