26-07-2011, 12:16 PM
Comentez pe cele mai actuale:
Mic dejun:
Nu prezintă idei, e banală, simplă. Doar povesteşti ceva cotidian, iar eu am mai spus-o, dacă iei rânduri de proze şi le aranjezi pe orizontale, şi le dai rimă cu articolul hotărât sau verbe cu acelaşi mod şi timp, nu creezi poezie. E doar proză-n versuri.
N-ai prea muncit la poezia asta, dovada e că n-ai menţinut rima încrucişată sănătoasă.
Universul - Infinitul mare ÅŸi mic:
Din titlu văd o eroare, sau 2. Infinitul nu se poate măsura, cum poţi decide care e mai mare şi care e mai mic? Şi universul nu e infinit, şi nici format din infinit sau infinituri.
Am înţeles primastrofă frumos conturat cu simboluri, Pământul ce gravitează în jurul Soarelui, cu centurade comete, dar să ştii corpurileccereştinu sunt pe orizontală, da nicipe verticală, sunt în spaţiul vid, acolo nu contează orientarea, nici nu există.
De ce în ambele poezii lipsesc cu desăvâşire măsura şi ritmul?
Diacriticile lipsesc, nu cred că e greu să puipentru vreo 10 rânduri scurte.
Eniuei, ţi-am arătat cum secritică.
Nu tedescuraja!
Bye!
Mic dejun:
Nu prezintă idei, e banală, simplă. Doar povesteşti ceva cotidian, iar eu am mai spus-o, dacă iei rânduri de proze şi le aranjezi pe orizontale, şi le dai rimă cu articolul hotărât sau verbe cu acelaşi mod şi timp, nu creezi poezie. E doar proză-n versuri.
Citat:Si curat doi morcovii curati;un singur \"i\"
N-ai prea muncit la poezia asta, dovada e că n-ai menţinut rima încrucişată sănătoasă.
Universul - Infinitul mare ÅŸi mic:
Din titlu văd o eroare, sau 2. Infinitul nu se poate măsura, cum poţi decide care e mai mare şi care e mai mic? Şi universul nu e infinit, şi nici format din infinit sau infinituri.
Am înţeles primastrofă frumos conturat cu simboluri, Pământul ce gravitează în jurul Soarelui, cu centurade comete, dar să ştii corpurileccereştinu sunt pe orizontală, da nicipe verticală, sunt în spaţiul vid, acolo nu contează orientarea, nici nu există.
Citat:Si-n originea a toate becul functioneaza corect!citeşte cu voce tare, te rog, de două ori.
De ce în ambele poezii lipsesc cu desăvâşire măsura şi ritmul?
Diacriticile lipsesc, nu cred că e greu să puipentru vreo 10 rânduri scurte.
Eniuei, ţi-am arătat cum secritică.
Nu tedescuraja!
Bye!
I've been wrong, I've been down
Into the bottom of every bottle
These five words in my head
Scream *are we having fun yet?*
Into the bottom of every bottle
These five words in my head
Scream *are we having fun yet?*