26-07-2011, 12:56 AM
Într-adevăr, este o dramă splendidă. Am plâns. Am plans încontinuu. Am plâns pentru că am realizat că lucrurile despre care mă plâng eu mereu sunt nimicuri pe lângă ce a experimentat acea fată. E îngrozitor să nu fi în stare să faci ceea ce fac persoanele de vârsta ta. E îngrozitor să nu fi capabil să te bucuri de viaţă. E impresionant cum Aya nu s-a dat bătută şi şi-a continuat viaţa. Oricât de greu i-a fost, a acceptat boala şi a continuat să lupte. Aya este cu siguranţă un personaj cu un caracter puternic. Ryo a jucat excelent, dar şi Sawajiri Erika este o actriţă bună. Am putut să simt durerea lui Aya şi dorinţa ei de a trăi.
Aceasta este cu siguranţă una din dramele mele preferate. Tot respectul pentru oamenii ca Aya.
“People shouldn`t dwell on the past. It`s enough to try your best in all that you`re doing now.†- Aya
Aceasta este cu siguranţă una din dramele mele preferate. Tot respectul pentru oamenii ca Aya.
“People shouldn`t dwell on the past. It`s enough to try your best in all that you`re doing now.†- Aya