25-07-2011, 05:07 PM
Eu am asa o lene sa\'ti dau comm dar ca sa\'ti spun ca imi place destul de mult fic\'ul o sa\'ti dau unul scurt, fara suparare. Deci pot spune ca Sakura daca isi bate joc de Sasuke, ceea ce nu prea cred ca este posibil, mi mi\'ar place. Invers este mai bine, dupa parerea mea. Sasuke parca este alt om, uneori pervers si indiferent alteori dulce si bland si nu prea imi place ca trece de la o stare la lata asa de repede. Oricum titul este destul de dragut iar ideea nu este nici originala dar nici una obisnuita, dupa parerea mea. Cat despre descriere, uneori ai si\'mi place dar uneori mai lipseste din peisaj, Actiunea nu e prea grabita iar dialogul nu este prea mult si ma cam plictisesc sa citesc, vreau sa vorbeasca, sa-i spuna ca-l iubeste, etc. Si inca ceva: folosesti de prea multe ori offf si vai si mie una mi se pare ca suna cam urat. Isa abia astept continuarea si merci ca mi\'ai spus de el. Apropo: sper ca nu te\'am suparat cu commu me`o. Multa inspiratie!
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara