Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kaleido star sora and leon

Fiindca cateva cap s-au pierdut le mai pun o data:

Cap . 20 Planul in actiune

Acea persoana era...un prieten de-al lui Yuki!Acesta era un barbat inalt cu parul saten si cu ochii caprui,avea vreun metru noazeci.Acesta se apropia cu pasi grabiti catre ea.Cand dintr-o data in spatele lui a aparut nimeni alta decat,Anna!Prietena fetei i-a dat acelui om un sut in burta apoi a fugit catre fata ca sa-o dezlege.
-Te simti bine,Sora?
-Sunt in ordine dar se pare ca Yuki isi va pune planul in aplicare si sefu nu o sa ne creada de ce o sa ii spunem fara dovezi.
-Sa ii chemem si pe ceilalti ca sa vedem ce o sa facem.propune prietena roscovanei.
Dupa un sfert de ora toti erau pe plaja.Sora incepe sa le povesteasca tuturor de intamplarea petrecuta cu putin timp in urma.
-Ce am putea face?a intrebat Mia ganditoare.
-Nu putem sa il filmam tot itmpul in fiecare minut si daca face ceva nesabuit ii aratam filmul sefului?zice May.
-Buna idee Mia ai sti pe cineva care ar putea face acest lucru?o intreba Yuri.
Fata cu parul portocaliu a dat din cap in semn ca nu,ceilanti uitandu-se la Leon carea dat acelasi raspuns si cand s-au uitat la Layla, aceasta a zis:
-Sarah!Ei ii place sa filmeze oamenii si toti acrobatii stiu acest lucru deci...e normal sa face acest lucru.
Toti cei prezenti au aprobat-o ducandu-se direct la colega lor cu parul carliontat.
-Vrei sa faci asta Sarah?a intrebat May.
-Sigur,fac orice pentru ca Kaleido Stage-ul sa nu fie ruinat.
*

* *
�Cand o sa merg la Kaleido o sa trec pe la Kalos si atunci eu si cu prietenii mei o sa il dam afara si Kaleido Stage-ul imi va apartine� isi zice Yuki in gand in timp ce se indrepta catre circ,dupa care lua telefonul mobil si suna niste batausi din cartierele marginase ale orasului.
-Alo,baieti sa veniti la ora unu , adica peste o ora la Kaleido Stage ca sa ne punem planul in aplicare , daca va vreti recompensa. Apoi a inchis telefonul ,bagandu-l in buzunar.
In tot timpul comvorbirii Sarah l-a filmat pe acel baiat, apoi fugind catre plaja unde credea ca ii va intalni pe ceilalti.Ce a banuit a fost adevarat:Leon,Yuri,May ,Layla si Sora se aflau pe malul marii privind suprafata intinsa de apa cristalina .
-Prieteni!Am gasit dovezile necesare pentru a-l da afara pe Yuki!
Cand au auzit asta fetele tuturor s-au luminat si au inceput sa tipe de fericire.In minutul urmator Sora o suna pe Rosetta spunandu-i vestea cea mare.Cei sase s-au indreptat catre sala de mese a campuslui unde aveau un DVD ca sa poata urmari ce a filmat colega lor.
Era deja ora unu si zece minute , ora la care prietenii nostri s-au hotarat sa se duca saii arate filmul lui Kalos, trebuiau sa faca asta nu?In drum spre circ toti alergau sperand sa nu fie prea tarziu si sa se intample ceva.
Ajunsi la circ au intrat vijelios in biroul lui Kalos unde se mai afla Yuki.Brunetul purta o camasa,alba deschisa la primii trei nasturi prin deschizatura de la camasa i se putea vedea un lant de argint de care era prinsa o tablita tot de argint si o pereche de jeansi negri.Defapt era foarte aratos acest acrobat pacat ca era asa de rau.
-Am venit sa te ducem la inchisoare diavolule!a zis Sora.
-Ai vreo dovada ,pisicuta?intreaba brunetul dispretuitor.
-Nu sunt pisicuta ta si in primul rand tuesti cel ce va ajunge dupa gratii.
-Aveti vreo dovada ca ar fi facut ceva? a intrebat barbatul
Roscovana ii inmaneaza caseta sefului si acesta dupa ce o vizioneaza ii zice ca nu aredestule dovezi ca Yuki si-ar dori acel lucru , dupa care toti acrobatii ies din birou.
-Unde iti sunt prietenii tai nemernici?!a intrebat May nervoasa.
-Nu va intereseaza pe voi . Dupa care o ia spre iesire. �Trebuie sa fiu atent de acum incolo se pare ca si-au dat seama de siretlicul meu...In timpul urmatorului antrenament ii voi sabota trepezul Sorei si asa voi scapa de ia si o sa pot sa fac ce mi-am propus.�gandi acesta in timp ce se ducea spre camera sa.
*

* *
In sala de sedinte se aflau cei sase colegi asteptand ca May sa vorbeasca cu Rosetta.
-Salut,May! Cum a mers planul?
-Buna...Nu ne-a reusit se pare ca Yuki a fost putin mai destept.
-De ce ?Ce s-a intamplat?
Bruneta incepe sa ii povesteasca tot ce s-a intamplat prietenei sale.
-Decisepareca o sa mai raman pe aici putintel.Trebuie sa plec.Pa-pa!
-Pa-pa!
Bruneta s-a intors la colegii ei zicandu-le sa nu mai fie suparati ca nu o sa rezolve nimic si sa nu se dea batuti ca o sa rezolve aceasta problema intr-un fel sau altul.Dupa ce au auzit spusele fetei toti i-au dat dreptate si cea mai mare greseala pe care ar face-o ar fi cea de a se da batuti.

Cap 21 Accidentul

Este o noua zi in orasul Cape Mary.Afara ploua cu tunete si fulgere ,cerul fiind foarte innorat.Toti acrobatii circului se grabeau sa ajunga cat mai repede la Kaleido Stage,ca sa nu se unde si mai tare.In sala de antrenament a Sorei si a lui Yuki era decat o singura persoana ,aceasta fiind brunetul.Acesta terminase de sabotat trapezul si plasa de siguranta pentru ca partenerei sale sa i se intample ceva.Dupa cateva minute in sala si-a facut aparitia Sora.Ea purta un costum albastru deschis si o pereche de cipici de aceeasi culoare.
-Buna dimineata,Yuki-san!a zis aceasta.
-Neata,raspunde el indiferent.
Cei doi se suie la trapeze incepand antrenamentul.Prima data cand Sora si-a luat avant trapezul nu a patit nimic dar cad a facut o saritura,s-a rupt!Roscovana a cazut pe plasa de siguranta apoi lovindu-se cu putere de podea.In acelasi timp in sala au intrat Layla si Yuri,care cand si-au vazut colega au sunat repede la salvare.Dupa o ora May,Layla , Kalos, Mia,Anna,Leon,Yuri ,Sarah si chiar si Yuki se aflau pe holul spitalului.Deodata de pe scaunul de piele rosie se scoala Leon,care tipa la brunet:
-Asta e fost vina ta precis!Ai vrut sa scapi de ea si sa pori sa conduci Kaleido Stage-ul!spune el in timp ce vroia sa ii dea un pumn.
-Leon!Nu avem de unde sa stim daca el a fost de vina si ca si-ar dori un asemenea lucru nu avem dovezi sau martori,spune Kalos.
May se ridica si ea de pe scaun zicand:
-Sefu,avem ca dovada filmul acela si martori sunt toti cei prezenti aici!Trebuie sa faceti acest lucru!Stiti prea bine ca trapezele si plasele de singuranta nu se rup singure,el le-a sabotat!
-Se pare ca ai dreptate , May.Yuki contractul tau cu Kaleido s-a sfarsit!
Din sala Sorei a iesit Doctor Kate,care se uita catre toti dupa care zice:
-Este in regula.Are cateva zgarieturi si cateva vanatai,acum s-a sculat puteti sa o vizitati pe rand.
-Cand o sa o lasati sa plece?a intrebat Mia.
-Chiar acum dar cine este partenerul ei ca o sa trebuiasca sa stea cu ea ,pana diseara si daca nu pateste nimic sa nu o mai supravagheze.
Toti acrobati au aratat catre Leon care se bucura ca fata este inregula.Toti ceilalti s-au dus sa o salute pe roscovana,dupa care sau dus la circ in timp ce partenerul ei ,Leon o ducea la el acasa.
*

* *
La Kaleido Stage era o bucurie cum nu se vede prea des.Toti acrobatii sareau de bucurie dupe ce au aflat noua veste:Yuki,a fost dat afara!Mia a incercat sa stranga toti acrobatii in sala de sedinte pentru a le dao noua veste,minunata.Dupa ce toti se aflau in acea sala vopsita in portocaliu,fata cu parul portocaliu incepu:
-Am vorbit cu sefu si ne-a permis ca astazi sa dam o petrecere in cinstea plecarii lui Yuki si pentru ca partenerul Sorei este din nou Leon.Ce ziceti ?
-Este o idee minunata !au inceput sa se auda glasurile din sala.
La auzul acestor cuvinte Mia a inceput sa le zica ce trebuie sa faca pentrua iesii o petrecere pe care sa nu o uite asa de usor.
*

* *
Intre timp la Leon acasa ,Sora se gandea cum sa se imbrace pana cand in camerz si-a facut aparitia baiatului care avea in mana un umeras.
-Ce ai acolo?a intebat fata curioasa.
-Am hainele lui Sophie si daca vrei poti sa-ti alegi cu ce sa te imbraci...
-Dar...Sophie era sora ta si nu vrei sa ii pastrezi hainele,ca o amintire?Ea era ingerul tau si o iubeai foarte mult.
-Ai dreptate o iubeam si o iubesc foarte mult dar poti sa iei ce vrei pentru ca mi-am gasit un inger care sa nu ma considere Ingerul Mortii si care mi-a dat din nou caldura in inima si acea persoana esti tu,Sora.Tu esti visul meu...
Acele cuvinterostite de partenerul ei au induiosat-o pe fata , aceasta a luat umerasul , multumindu-i inca o data pentru cuvintele rostite.
Dintr-o data telefonul lui Leon a sunat.Mobilul negru vibra pe mica masuta facuta din lemn,care se afla in sufragerie.Micul aparat arata ca ,Kalos suna.
-Alo!a zis baiatul pe un ton rece.
-Trebuie sa veniti la ora sase in sala de sedinte.Apoi inchise telefonul,fara ca acrobatl samai zica ceva.
Dupa care,el s-a intors catre Sora zicandu-i ca peste doua ore sa fie la circ.
*

* *
Intre timp la Kaleido Stage se muncea din greu.Anna si echipa de clowni pregateau un -numar hazliu , May a sunat-o pe Rosetta spunandu-i de petrecerea organizata si invitand-o .Layla,care are un gust decorativ minunat punea niste acrobati sa lipeasca baloane multicolore pe pereti ,ghirlande si tot felul de decoratii minunate.
Ken astepta in fata circului sa masina cu prajiturile si sucurile comandate.Pe scurt toata lumea facea cate ceva pentru acea surpriza.Pe la ora cinci a ajuns si Rosetta care era minunata de cat de frumoasa era sala.
-Salut!zice ea.
-Buna!Iti place cum amaranjat?Mai trebuie ceva?a intrebat Mia grabita.
Acrobatii au terminat de aranjat sala gigantica care era absolut minumata .Acum aveau putin timp pentru a se odihnii ca sa fie in forma.

Cap 22 Petrecerea si decizia Laylei

Acasa la Leon , Sora incerca sa se decida cu ce sa se imbrace.Fiind foarte tarziu , baiatul ii da o rochita alba si un costum de antrenament de aceeasi culoare.
-Hai odata!Intarziem!a spus pe un ton nervos.
-Sunt gata!!a strigat fata in timp ce aletga inspre gol.

*

* *
Intre timp Layla se intorcea la Kaeido Stage.Ea a plecat de la circ ca sa isi cumpere o revista . Pe strada cand doua fete au trecut pe langa ea si au zis:
-Uiteo pe Layla Hamilton!Chiar daca ar fi o mie de oameni eu as putea-o observa,
zise una cu inganfare.
Auzind acele cuvinte femeia si-a zis in gand: �Nu sunt comuna si ar putea sa ma observe printre mii de oameni , nu?N-as prea crede dupa ce o sa imi schimb look-ul.�
Apoi ajunse in sala unde Mia dadea ultimele indicatii .
-Acum o sa ne ascundem si cand Sora si Leon ajung o sa sarim in sus si o sa stigam Surpriza!,spune ea.
Era fix ora sase si cei doi acrobati au ajuns in fata salii de sedinte.Roscovana deschide usa sfioasa , intrand in sala urmata de Leon.
-Surpriza!!au strigat toti acrobatii .
Dupa ce strigatele au incetat fata cu parul portocaliu incepe:
-Ne-am gandit sa facem aceasta petrecere pentru voi:Sora,Leon ! Pentru tine ,Sora ca nu ai patit nimic din cauza lui Yuki si pentru tine ca esti din nou partenerul Sorei!Si desigur spre bucuria tuturor plecarea lui Yuki!
-Mia!Va multumesc tuturor!a spus roscovana fericita .
Pana si partenerul ei era uimitnimeni niciodata nu i-a facut o petrecere surpriza.Asa ca a zis:
-Va multumesc tuturor!incercand sa schiteze un zambet.
Ken a apasat pe telecomanda de la MP3,dand drumul la muzica.
Petrecerea s-a desfasurat cam asa:Anna si clownii au inceput sa ii amuze pe ceilalti ,care radeau cu lacrimi. Dupa aceea toti s-au dus sa isi ia sucurisi prajituri delicioase.La ora zece Layla a pus la MP3 un vals lent,determinandu-i pe ceilalti sa danseze.
Perechile erau cam asa :Sore cu Leon ,Layla cu Yuri,Mia cu Ken , Anna cu Marion, May cu Rosetta , cei doi clowni si peste jumatate de ora au ajuns si Sarah cu Kalos.Femeia purta o rochie superba verde ca iarba iar barbatul o camasa alba si o pereche de pantaloni negri.Petrecerea a dupat pana la ora doisprezece,dupa care fiecare s-a dus sa se culce , fiind foarte obositi.

Si acesta ai fi Yuki
When you can live forever what do you live for?

[Imagine: 20f8b2g.png]

Cinema Bizarre Addicted! 8 Yu fangirl :love:

If no one is perfect, why do you wanna be perfect?

Metal Addicted :X

[Imagine: fd27431.png]

Răspunsuri în acest subiect
Kaleido star sora and leon - de Yukira1234 - 18-11-2007, 01:24 AM
RE: Kaleido star sora and leon - de Lye - 18-11-2007, 05:35 AM
RE: Kaleido star sora and leon - de Yukira1234 - 18-11-2007, 05:04 PM
RE: Kaleido star sora and leon - de Lye - 19-11-2007, 03:52 PM
RE: Kaleido star sora and leon - de Yukira1234 - 27-11-2007, 10:47 PM
RE: Kaleido star sora and leon - de Lye - 27-11-2007, 11:20 PM
RE: Kaleido star sora and leon - de Yukira1234 - 29-11-2007, 06:17 PM
RE: Kaleido star sora and leon - de Lye - 30-11-2007, 03:48 AM
RE: Kaleido star sora and leon - de Yukira1234 - 30-11-2007, 01:28 PM
RE: Kaleido star sora and leon - de Lye - 30-11-2007, 04:36 PM
RE: Kaleido star sora and leon - de Yukira1234 - 30-11-2007, 05:19 PM
RE: Kaleido star sora and leon - de Yukira1234 - 01-12-2007, 01:28 PM
RE: Kaleido star sora and leon - de Lye - 13-12-2007, 01:13 AM
RE: Kaleido star sora and leon - de Yukira1234 - 15-12-2007, 12:01 AM
RE: Kaleido star sora and leon - de Lye - 15-12-2007, 12:52 AM
RE: Kaleido star sora and leon - de Yukira1234 - 15-12-2007, 10:56 PM
RE: Kaleido star sora and leon - de Lye - 15-12-2007, 11:44 PM
RE: Kaleido star sora and leon - de Yukira1234 - 17-12-2007, 12:00 AM
RE: Kaleido star sora and leon - de Yukira1234 - 27-12-2007, 12:51 PM
RE: Kaleido star sora and leon - de Lye - 29-12-2007, 02:04 PM
RE: Kaleido star sora and leon - de Yukira1234 - 04-01-2008, 01:31 PM
RE: Kaleido star sora and leon - de .::Mariko Emina::. - 04-01-2008, 02:58 PM
RE: Kaleido star sora and leon - de Yukira1234 - 04-01-2008, 09:31 PM
RE: Kaleido star sora and leon - de Lye - 05-01-2008, 05:52 AM
RE: Kaleido star sora and leon - de Yukira1234 - 12-01-2008, 07:31 PM
RE: Kaleido star sora and leon - de Yukira1234 - 20-01-2008, 10:26 PM
RE: Kaleido star sora and leon - de Yukira1234 - 02-02-2008, 08:53 PM
RE: Kaleido star sora and leon - de Yukira1234 - 15-02-2008, 08:16 PM
RE: Kaleido star sora and leon - de Yukira1234 - 24-02-2008, 06:05 PM
RE: Kaleido star sora and leon - de Yukira1234 - 09-07-2008, 03:47 PM
RE: Kaleido star sora and leon - de Yukira1234 - 13-07-2008, 11:01 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Un nou trandafir infloreste la Kaleido star Sasame 46 21.562 04-08-2011, 11:05 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  Kaleido star - continuarea povestii mailin 17 11.231 24-03-2011, 05:34 PM
Ultimul răspuns: RinMi♫♪
  [kaleido star]Kaleido Star: Recreation AoiButterfly 17 10.910 03-08-2009, 09:10 AM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire
  Sora si Leon, Povestea mea. Zyspar 21 15.920 23-07-2009, 03:11 PM
Ultimul răspuns: Minna-chan
  I won't let you die again [+16] (Kaleido Star) Maria Kurenai 10 8.480 25-03-2009, 09:59 AM
Ultimul răspuns: Apathy
  Kaleido Star-O alta viata adyna_45 7 6.377 02-12-2008, 03:58 PM
Ultimul răspuns: adyna_45
  A new shining star [Kaleido star fanfic] angeliqueVampire 20 17.565 15-10-2008, 05:48 PM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire
  KALEIDO STAR FIC!!!!! Kai 0 4.337 01-12-2007, 10:36 AM
Ultimul răspuns: Kai
  KALEIDO STAR!!!!! phoenixul prinde aripi noi bebelusha_bv 2 7.866 08-09-2007, 03:44 PM
Ultimul răspuns: bebelusha_bv

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)