Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cum vi se pare ficul ?
Ok, dar mai trebuie lucrat.
15.38%
2 15.38%
Este plictisitor, prea multa descriere.
7.69%
1 7.69%
Nu-mi place ideea.
7.69%
1 7.69%
Vin prea greu capitolele.
23.08%
3 23.08%
Este banal.
7.69%
1 7.69%
Inchideti-l !
7.69%
1 7.69%
Chiar imi place, este super.
30.77%
4 30.77%
Total 13 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

After death again love

HELOo,

Ce mai faci? Eu bine. Merci ca m\'ai anuntat si pot spune cu mana pe inima ca primul capitol este genial. Ideea mi se pare originala, si foarte interesanta. Titlul l\'am cititi dar nu i\'am dat prea mare importanta(scuze) deoarece deabia asteptam sa citesc. Acum cand am citit ca Sasuke a murit si ca a fost trimis inapoi pe Pamant De Dumnezeu ca vanator de fantome, mi\'am aruncat ochii pe titlu si pot spune ca este destul de draguts si te indeamna sa citesti si poveste \"ascunsa\" de acesta. Mi\'ar fi placut sa nu ne spuneti deja cuplul si desi majoritatea il folosesc ci sa mai presarati cateva intrigi si tot felul de fete pana sa ajunga la Sakura dar a fost decizia voastra. Descrierea pot spune ca mi\'a placut, ai descris foarte bine sentimentele, dupa parerea mea, actiunea nu pot spune ca a fost foarte grabita si desi pot spune ca acest capitol este foarte, foarte scurt. Dialogul a fost bine pus si foarte interesant. Greseli de tastatura, fara suparare, dar am vazut cateva. In rest totul a fost O.K. Imi place ce poze ai ales pentru Sasuke. Prima data cand ai spus parul roscat m-am gandit ca poate e Gaara si l-a vazut iar apoi m-am gandit ca s-a vopist sau poate ai gresit. M-a indus in eroare dar cand am vazut poza am inteles.
Si ca final: va urez succes si moo~lta inspiratie(eu una cred ca este nevoie caci multi se plang ca a cam secat inspiratia).
[Imagine: 445775bigthumbnail.jpg]
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara

Răspunsuri în acest subiect
After death again love - de Miranda. - 24-07-2011, 08:46 PM
RE: After death again love - de Piersicuta - 24-07-2011, 08:52 PM
RE: After death again love - de Rose ^^ - 24-07-2011, 09:03 PM
RE: After death again love - de Sho-Yo - 24-07-2011, 09:25 PM
RE: After death again love - de RouXiss Đx - 25-07-2011, 07:32 AM
RE: After death again love - de Miky sweetie :3 - 25-07-2011, 10:02 AM
RE: After death again love - de Alle - 25-07-2011, 11:55 AM
RE: After death again love - de Zuzy Is Angell - 25-07-2011, 06:05 PM
RE: After death again love - de uselessHope - 06-08-2011, 12:03 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)