23-07-2011, 03:00 PM
Dah, cum sa nu-l ascult p-asta al meu? Poate sa fie si gai - nu ma deranjeaza o.O (cred ca as fi doar geloasa, ca intotdeauna, pe astia: baieti carora le plac baietii *smuls parul din cap* *de ce nu-s cinstiti astia care au inventat chestiil de genul :<?) - si cine zice ca-i urat, sa se uite in oglinda (dupa cum am mai zis pe TPU - cont, cont, cont ^^). Frate, are talent, seamana cu GD, e... sa nu zic cum si mai e sarb. xd Logic, v-ati dat seama, Milan Stanković. :]] Vroiam sa-mi fac si avatar cu el, dar n-am gasit o poza buna. xd Erau miscate, ale naibii poze. .-. Oricum, vroiam ceva din melodia \\\\\\\"Face\\\\\\\" (adica mv-ul). Asta si ascult acum. xd Milan Stanković - Fejs (Face) [HQ]. Bhaaaai, are talentul tipul (eram obsedata inainte dupa el, cand a concurat la Eurovision, apoi l-am uitat, l-am cautat din nou saptamana trecuta sau asta, cand eram la Cati, si am dat si de melodia asta xd - mi se parea lungaaaaaaaaaaa~ :]] *acuma-i scurta*).
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2