23-07-2011, 12:03 PM
Buna,
Se pare ca am venit neanuntata dar asta este. Pot spune ca imi place capitolul dar m\'a cam ingrijorat ceea ce a rugat\'o Sasuke pe Sakura, dar sa trecem peste. Despre descriere pot spune ca mi\'a placut cum ai descris si dialogul o fost destul de interesant. Actiunea nu a fost fugarita ceea ca ma bucura dar am avzut si cateva greseli de tastatura.
Nu te mai retin si te rog sa ma anunti data viitoare.
Se pare ca am venit neanuntata dar asta este. Pot spune ca imi place capitolul dar m\'a cam ingrijorat ceea ce a rugat\'o Sasuke pe Sakura, dar sa trecem peste. Despre descriere pot spune ca mi\'a placut cum ai descris si dialogul o fost destul de interesant. Actiunea nu a fost fugarita ceea ca ma bucura dar am avzut si cateva greseli de tastatura.
Nu te mai retin si te rog sa ma anunti data viitoare.
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara