Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Caracterizeaza userul de deasupra (2)

Hai ca acum e randul meu >.>
Beki,Beki, Beki. Toata lumea striga "Beki" : >
Revin imediat cu un edit.
Pai, esti o persoana super de treaba, mi-am dat seama de acest lucru inca din prima clipa in care am vorbit. Inca mai retin. Aveai un avatar cu o tipa dintr-un anime, cu parul mov, stand in ploaie si vorbind la telefon. Parca era ranita, nu mai stiu :]] Dar imi placea foarte mult avatarul, asta e sigur >.< Esti geniala, din toate punctele de vedere. Imi place sa vorbesc cu tine, nu ma plictisesc niciodata facand acest lucru si sper sa fim prietene si de acum incolo. Si peste nu stiu cati ani, noi sa intram tot pe animezup si sa vorbim, lol :]] Ar fi chiar tare. Noi, la 40 si ceva de ani, pe un site de anime xD. Cu-i i-ar pasa?
Esti foarte amuzanta, rad mai mereu cand vorbesc cu tine, foarte energica, dar in unele momente foarte lenesa, asa ca si mine. Esti incapatanata, indrazneata, copilaroasa si tupeista, ceea ce imi place cel mai mult la tine. Ne asemanam foarte mult, ceea ce aduce un plus prieteniei noastre. We are bitches, you know : > Nu iti este teama de ce cred ceilalti si esti o tipa cu picioarele pe pamant. Visezi atunci cand trebuie si te trezesti la realitate atunci cand e nevoie.
Esti o persoana in care oamenii pot avea incredere, nu este cu doua fete, ceea ce admir cel mai mult la tine. Chiar esti o fata cu care imi place sa imi petrec timpul vorbind despre tot felul de tampenii :]]
Si nu stiu ce as mai putea spune...chiar este geniala, sa nu uiti acest lucru. Te iubesc foarte mult si te voi iubi mereu. Esti una dintre persoanele cu care ma inteleg cel mai bine de pe forum si sunt norocoasa sa te stiu langa mine : >

Beki hugs u. (Scuzati daca sunt unele greseli in post, nu am timp sa corectez -_-")
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !

Răspunsuri în acest subiect
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de βεκi - 21-07-2011, 03:05 PM
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de yulobo - 06-08-2011, 10:02 PM
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de Aly - 20-08-2011, 01:43 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Minciuna despre userul de deasupra Shiva 42 52.873 27-01-2012, 12:14 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Trezeste-te, arunca, hraneste & deseneaza userul de deasupra. Aly 2 2.953 25-01-2012, 04:06 PM
Ultimul răspuns: Ryuu

Utilizatori care citesc acest subiect:
18 Vizitator(i)