Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Clasa de Nebuni

Doamne:...: Nu stiam ca sunt asa bata la ficuri, dar oricum eu aduc next...Sper ca de data asta o sa fie mai bine si Mykoto Ayame nu e Sakura.Ayame e un personaj si Sakura e alt personaj.Presupun ca parul roz te-a indus in eroare.

Capitolul 2
Colegii noi

Cinci minute expirate, iar dirigul nu apare.Oare ce il retine atata? Daca mai lipseste mult toti cei din clasa vor exploda si prin “exploda” vreau sa zic: tipete, rasete, urlete si bubuituri de toata frumusetea.Avand in vedere ca suntem clasa a 12-a si ca toata lumea crede ca ne-a venit mintea la cap, noi ne purtam mai rau ca in scoala generala.Arunco o privire prin clasa in care observ ca deja colegii mei incep sa trancane.Sakura bineinteles cu domnul Sasuke.Avreti sa stiti de ce il urasc eu pe Sasuke?Ei bine, ce urasc eu la el este ca vorbeste cu un ton gen:”eu stiu tot” si are niste gesturi gen:”toate fetele sunt la picioarele mele”.Ai ratat doua, desteptule!Eu siShina, nu ne lasam duse de nas asa usor ca celelalte.Shina idem Ishina este cea mai buna prietena a mea din gradinita.Am invatat la aceeeasi scoala si iata ca intamplarea a facut sa intram la acelas liceu, in aceasi clasa.Fata asta arata de milioane.Este inalta, bine dezvoltata(adica cu forme ce lasa baietii cu ochi cat cepele), ochii ei sunt de culoarea ciocolatei cu lapte.O nuanta de caprui frumos de te face sa nu te saturi privindu-i.Fata ei este rotunda pe langa care sta parul sau negru(doar e din clanul Uchiha), inegal si mediu.Este o adevarata prietena.Stie sa tina secrete, este energica si la fel ca toti cei din clasa ii place sa isi consume energia in cluburi si alte locuri unde se iveste vreo petrecere monstru.
Deodata capul dirigului nostru, Kakashi se iveste de dupa usa, apoi si restul corpului.Intra in clasa rasufand din greu si trantind catalogul pe masa se aseaza jos scotand un oftat destul de galagios.Kakashi...prima oara cand am auzit de el m-am gandit ca va fi un diriginte sever, dar m-am inselat amarnic.E cel mai tare profesor din cate am vazut si pe care poate sa-l aiba un elev.El de fiecare data ne ia apararea cand facem vreo tampenie(asta daca nu este grava) si ne invoieste de la ore daca se intampla sa nu facem.(asta ca sa nu stam degeaba)Preda romana si stie sa explice bine, astfel incat toti sa intelegem de la el, iar daca nu, repeta la sfarsitul orei intr-un rezumat mic lectia pana si cel din urma prinde ideea.E destul de tanar si nu e casatorit inca.Majoritatea profesorilor nostri nu sunt casatoriti, o sa vedeti voi care pe parcurs.Fizicul lui nu arata rau, adica nu e nici gras nici slab si are fata ovala si ascutita in barbie.Parul si-l face mereu tepi, intr-o parte, iar ochii ii sunt de culoare verde inchis.Prea ocupata ca sa-l descriu, am observat tarziu ca a inceput sa vorbeasca:
-Iertati-ma copii!Am fost retinut de niste treburi care nu trebuiau amanate si cand am terminat a trebuit sa alerg pe scari pana la voi.
Nimeni nu a raspuns.Toata lumea era cuminte, acum cand Kakashi a intrat pe usa, ca altfel... ai,ai,ai!!Nebunie curata...
-Inainte sa incepem ora de romana, vreau sa va prezint doi colegi noi.Sper ca o sa ii primiti bine si sa va intelegeti al fel de bine.continua Kakashi
Usa se deschise din nou si de acolo aparura doi baieti.Wow, sunt mai draguti de cat imi imaginam eu.Primul era blond cu niste ochi albastrii asa de frumosi si lipezi.Intra cu zambetul pe buze incantat de noua lui clasa si noii sai colegi.Parea a fi unul de-al nostru.Fizicul destul de bun, iar zambetul lui asa de simpatic!Un adevarat nebun ca si noi...Nu va ii va fi greu sa se integreze.Sunt sigura de asta!Al doilea baiat e la fel de simpatic ca si primul. Ochi mov ma facu sa simt un fior pe sirea spinarii si un fizic la fel de bine lucrat.Nu zambeste, nici macar nu incearca.Ma intreb de ce...Nu dada niciun semn de entuziasm si de abia ca se uita la noii lui colegi.Oare nu e multumit de noua sa clasa sau a venit aici din obligatia parintilor?Trebuie sa aflu.
-El este Len!spune Kakashi punand mana pe umarul baiatului blond.Iar el este Hidan.continua, aratandu-l pe cel de-al doilea
-Foarte bine.spun eu ridicandu-ma din banca. Sa va intampinam cum trebuie.Eu sunt Ayame Uzumaki, sora geamana cu Naruto Uzumaki.Ma bucur sa va cunosc si sper ca o sa va simtiti bine aici cu noi.
Amandoi m-au privit, m-au analizat si spre surprinderea mea si Hidan a inceput sa zambeasca usor si au da din cap semn ca se bucura.Deci Hidan, iti trebuia doar un mic impuls ca sa zambesti.
-Atunci,bun venit in clasa de nebuni!Ah, iertati!Rectific: clasa a 12-a A!spun eu zambind si aratand spre banci in care colegii me ii-au salutat militareste pe cei doi
M-am uitat la cei doi care au facut la fel.Am avut mici indoieli despre Hidan, dar se pare ca e destul de incantat de clasa asta.Presupun ca l-a suparat porecla de “clasa de nebuni”. Cine stie la ce s-o fi gandit?Profesorii astia niciodata nu foloesc termenul clasa a 12-a A, ci clasa de nebuni, mereu!
Deci nu credeam ca se poate mai bine!Hidan a picat fix cu mine in banca.Ceea ce inseamna ca pot sa-l cunosc mai bine in ora de fizica, sigur Pain, profesorul de fizica, nu se va supara.Asa am si facut.Am intrat in vorba cu el si am aflat ca din pacate el nu are parinti.Avionul in care se aflau parintii sai s-a prabusit si nimeni nu a scapat.El era acasa cu matusa sa si avea doar opt ani cand nenorocirea asta s-a intamplat.Acum el sta singur intr-o casa destul de mare, deoarece matusa lui a plecat sa lucreze in strainatate si in fiecare luna ii trimite o anumita suma de bani pentru a se descurca cu casa, liceul si alte nevoi.
-Asta e ingrozitor.Imi pare rau.zic eu lasand capul plecat
-Nu ai de ce.M-am obisnuit sa stau singur.imi raspunde el
Hm...Vrea sa para tare.Tipic baietilor.Nu vrea sa se arate sentimental in fata mea, dar nu si-a dat seama ca eu am observat de mult.La cate specimene de baieti am eu in clasa pe langa asta si fratele meu cu care stau sub acelas acoperis, am ajuns sa stiu tot comportamenul lor.
Am mai aflat ca el nu prea stie sa se distreze pentru ca pana acum nu a avut multi prieteni.Deci va trebui sa-l invat eu!Profesoara Ayame in actiune!Baiatul asta e de treaba, mai trebuiesc cateva retusari si va fi unul de-al nostru.Voi fi nevoita sa-l invat sa danseze, sa rada, sa se distreze cum poate el mai bine!Nu-i o problema, nu am mai facut asta inainte, dar cred ca e usor sa inveti pe cineva ce ineamna distractia si sa o pui si in practicare.
Dupa ore, chiar in curtea scolii i-am mai pus o ultima intrebare impreuna cu fartele meu Naruto:
-Spune-mi, fumezi?
-Da...De ceva timp.imi raspunde el
In secunda do ii-am lipit o palma peste fata si pe un ton grav am spus:
-Te omori singur!Imi pare rau ca te-am lovit, dar nu m-am putut abtine!Afla de la mine ca nimeni din clasa noastra nu fumeaza...Toata lumea este constienta ca daca fumezi mori mai tanar!Deci te rog eu, schimba-ti obiceiul.Noi nu fumam, dar bem la petreceri.
-Si cum vrei sa fac asta?ma intreaba el frecandu-si obrazul strang care era putin rosu de la palma mea
-Da-mi mie pachetul ala de tigari.raspunde Naruto stiind ca sigur are la el
-Cine te-a invatat asta a fost un prost.Am sa iti arat cate boli poate provoca fumatul si ai sa te ingrozesti la fel cum m-am ingrozit si eu, iar eu nu-s fumatoare!zic eu punandu-mi mainile in sold
-Foarte bine...Daca tu zici, poftim si asa dadeam pe ele jumatate din banii trimisi de la matusa.spune Hidan dandu-i pachetul lui Naruto
-Ma bucur ca esti constient de asta. Acum mai trebuie doar sa te opui dorintei de a targe fumul ala infect in organismul tau si ai sa vezi ca treptat nu o sa mai simti nevoia.spune Naruto aruncand intrec pachetul de tigari la gunoi
Hidan se multumi doar sa dea din cap si dupa aceasta discutie ne-am despartit, eu cu Naruto indreptandu-ma catre casa.A fost mai usor decat credeam sa-l fac sa renunte la fumat.Urasc tigarile la fel de mult pe cat urasc oamenii care fumeaza, iar eu nu am de gand sa-l urasc pe Hidan numai din cauza unor “scobitori” ce iti distrug organismul lent si fara sa stii.

Ei bine...Sper ca de data aceasta a fost mai bine.:ask: Mai vreau pareri si critici!
:bye:
[Imagine: semn.jpg]
Just kiss...

Răspunsuri în acest subiect
Clasa de Nebuni - de Ġ'♥.' - 19-07-2011, 06:45 PM
RE: Clasa de Nebuni - de Mykoto - 20-07-2011, 05:09 PM
RE: Clasa de Nebuni - de Pustoaica_cu_ochii_verzi - 21-07-2011, 08:44 AM
RE: Clasa de Nebuni - de Ġ'♥.' - 21-07-2011, 12:01 PM
RE: Clasa de Nebuni - de Pustoaica_cu_ochii_verzi - 21-07-2011, 01:10 PM
RE: Clasa de Nebuni - de Mykoto - 21-07-2011, 06:29 PM
RE: Clasa de Nebuni - de Ġ'♥.' - 22-07-2011, 06:45 PM
RE: Clasa de Nebuni - de Pustoaica_cu_ochii_verzi - 04-08-2011, 07:16 PM