Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Clasa de Nebuni

Heyy, fic nou, ideei noi... mie imi place cum suna ;)

O sa iti las o critica mai amanuntita si poate putin cam dura, sper sa nu te superi dar numai asa poti sa evoluezi, daca nu iti place imi dai un pm si se rezolva tot. :D

Estetica... lasa de dorit. Adica, incearca dupa fiecare semn de punctuatie ( . , ; ! ? ) sa lasi un spatiu. Daca nu intelegi la ce ma refer uite-te la comm-ul meu cum las eu dupa fiecare semn. Al doilea lucru` care nu imi place este ca dupa " Hey Zupperi!Am picat si... " ai fu putut lasa inca un cand inainte sa scri " Cap I ". Ce nu imi place din nou este ca scri " Cap I " in loc sa scri Capitolul 1/I ... stiu-stiu si mie uneori imi este lene dar sunt doar cateva litere in plus ;). Din nou si dupa ce ai scris " Cap I " puteai lasa inca un spatiu intre numarul capitolului si numele acestuia.

Citat:Aici avem....tocilari....fete frumoase...baieti dragutzi si sexy si tot felul de specimene.

Ai prea multe puncte de suspensie ( ... ), mai redu si tu din ele adica exact aceeasi propozitie de mai sus ar fi aratat mai bine si mai estetic daca inlocuiai punctele de suspensie cu virgula.

Aici avem tocilari, fete frumoase, baieti dragutzi si sexy si tot felul de specimene.

!!Atentie!! Daca poti si ai rabdare ( eu uneori chiar nu am ) incearca sa scri cu diacritice ( ã ).

Dialogul mi se pare sec si deloc interesant sincera sa fiu. Daca este asa o clasa de nebuni fa-l putin mai picant. Incearca sa dezvolti mai mult propozitiile pentru ca dialogul joaca un rol foarte important intr-un fic, daca este neinteresant face cititorul sa lase ficul si sa isi caute altul.

Actiunea am inteles ca trebuie sa decurga foarte repede pentru ca este o clasa de nebuni, dar la tine acum este ora opt si douazeci, acum a trecut ora de mate a inceput ora de romana acum e ora doua. Adica actiunea decurge totusi prea repede. Si daca tot sunt nebuni, punei sa faca lucruri mai nebunesti adica iti dau un exemplu` ( noi chiar avem o clasa de nebuni :))) la noi se bat cu cornurile, fug de profesori, asculta muzica la maxim in ora... chestii mai ciudate, la tine nu ai spus decat ca vorbeati in ora si ala a cazut dupa scaun.

Naratiunea este bunicica dar se putea si mai bine.

Descrierea o ai dar in cantitati foarte mici. Adica incearca sa le combini, sa descri locul, personajele si sentimentele lor. De exemplu spune ce parere avea Ayame despre clasa ca si camera, ce simtea cand se uita la anumiti colegi, de ce era Ayame cea mai buna prietena, ce parere avea despre peisajul de afara ( astfel daca sti cum, poti descrie peisajul si sentimelntele profunde ale fetei fata de el in acelasi timp ). La tine nu am vazut decat sa spui ca e " extraordinar sau de treaba" atat. Nu ai descris persoanajele in amanunt cum arata, ce fel de carater au, cum sunt imbracate... Sau ai putea sa ne descrii de ce u ii place persoana lui Sasuke.

Greseli de tastare/exprimare nu am vazut ceea ce este foarte bine :D. Insa... ceea ce nu imi place deloc este ca am observat ca scri cu "tz" adica " dragutz " de exemplu. Nu mai stiu daca era intr-un singur loc sau peste tot deci nu stiu daca ti-a scapat pe tastatura din greseala sau e obisnuinta de la messenger. Daca e obinuinta incearca sa te corectezi de doua-trei ori inainte sa poste zi capiolul si asigurate ca ai scris ok.

Cateva mici observatii:

Incearca sa faci capitolele mai lungi.
Sa mai lasi si tu alineate pentru ca uneori lipsa lor deranjeaza la privirea cititorul.
Fa tot poti sa scri toate cifrele in litere. De exemplu` 19 ( nouaspe` sau nouasprezece ) cum imi place tie mai mult.
Incearca sa pui mai multa descriere in tot :D.

Pai incearca sa ti cont de sfaturile mele, eu am incercat sa nu fiu dura si o sa mai trec sa vad cum evoluezi ;). Multa inspiratie si noroc :* Te pup papa.
サクラ & イタチ
=
Sakura & Itachi
[Imagine: sakuita19.jpg]

My big family :X :

My sisters : Manu , Debb' , Zummy, Kt.Kat ( • Rusk`Key • ) , Sho-yo , Verdeata
My mommy : prince
My cousin : blackspiral
My aunt : Venus-Roseta

I love them all :X:X Kiss you guys

Răspunsuri în acest subiect
Clasa de Nebuni - de Ġ'♥.' - 19-07-2011, 06:45 PM