Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Caracterizeaza userul de deasupra (2)

A mea e! A mea! Deci am zis, a mea hug.
Dau edit imediat x3.

Edit:

Berry!
BFF-ule ştii că te ador, da? ;; ).
Eşti pur şi simplu adorabilă şi genială. Hmm, chiar dacă nu vom mai fi colege, vom fi în acelaşi liceu, deci ne vedem în pauze ceea ce e foarte bine ;3.
Eşti încăpăţânată şi ai face orice să ajungi unde îţi doreşti şi să obţii ce îţi doreşti * ne, ia ghici cu cine semeni aici ? Cu mine, logic 65. ( am precizat că să nu-ţi fugă mintea cine ştie la cine ) *
Ai stilul tău caracteristic de a critică pe cineva şi eşti o fiară când cineva te atacă/insultă/vorbeşte pe la spate * un bun exemplu, ar fi atunci cu Gabriela. Nu o să uit asta niciodată 9. *
Hmm, îmi place să te văd zâmbind şi gata! Aşa că zâmbeşte pentru mine 108. * defapt nu doar pentru mine, doar fă-o! *

Eşti o persoană cu simţul umorului şi asta îmi place mult la tine, şi oh da, eşti sinceră :3. Prietenoasă eşti mai mereu şi sociabila; îţi poţi face foarte repede prieteni, nu-i o problemă asta. La băieţi, uhm, eşti cam pretenţioasă şi dacă nu-ţi găseşti un băiat potrivit care să-ţi şi covina, ofc, în a 9 a, îţi bag eu unul pe gât! * ce fel a sunat o_O *

Eşti o '' maşină '' de citit şi desigur, mă corupi şi pe mine să citesc, nu că aş regreta sau ceva.
În concluzie, nu vreau să te pierd niciodată 45. Ai auzit? De mine nu mai scapi!!!
Te iubesc > : D <.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de SnowFlake. - 20-07-2011, 10:03 PM
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de yulobo - 06-08-2011, 10:02 PM
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de Aly - 20-08-2011, 01:43 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Minciuna despre userul de deasupra Shiva 42 52.928 27-01-2012, 12:14 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Trezeste-te, arunca, hraneste & deseneaza userul de deasupra. Aly 2 2.964 25-01-2012, 04:06 PM
Ultimul răspuns: Ryuu

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)