Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Easy A.

L-am vazut la cinema cu o prietena si mi-a placut al naibii de mult. Momentan, Emma Stone este actrita mea preferata. Este atat de dulce, de frumoasa, de amuzanta :]] Dupa ce am urmarit Easy A, am cautat si alte filme in care a jucat aceasta. Chiar este o actrita excelenta, din toate punctele de vedere.
Filmul merita nota 10, dupa mine. Actorii si-au facut treaba, mi-au placut absolut de toti. Au fost scene extrem de amuzante in film :]] Si mi-e mi-a placut cand a mimat cu tipul ala scena de sex, lol >.< A fost penibila faza ! Si toata lumea statea si asculta la usa. Mi-a placut si ca a jucat tipul acela din Gossip Girl ( I forgot his name ). Este personajul meu preferat din serial si probabil acest lucru a fost un bonus, sa zic asa, care m-a facut sa urmaresc filmul. Fac o pereche foarte draguta, le sta bine impreuna.
Yea, cantecul din felicitarea aceea :]] Olivia il canta pana si in baie xD. Pe langa scenele amuzante, au fost si unele faze lacrimogene, sa le zic asa. Mi-a placut cand s-a dus la preot sa se spovedeasca. Donno, a fost trista faza si muzica de pe fundal. Si cand a vazut ca nu era nimeni s-a dus apoi la o alta Biserica si a dat peste tatal tipei aleia blonde.
Mi-a placut ca a aparut in film si actrita aceea care a jucat in serialul Friends. Nu am vazut-o in alte filme, iar aparitia ei m-a uimit sa zic asa. Nu mai era nebuna fara minte din Friends :]] Chiar i-am adorat rolul.

A fost un film genial, mi-e mi-a placut extrem de mult si chiar as dori sa il revad.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !

Răspunsuri în acest subiect
Easy A. - de Jessica. - 19-07-2011, 09:52 PM
RE: Easy A. - de βεκi - 20-07-2011, 03:14 PM
RE: Easy A. - de Mao. - 14-01-2012, 11:19 AM
RE: Easy A. - de Fiction - 20-08-2012, 01:57 AM
RE: Easy A. - de Crazy~Tenshi - 24-08-2012, 12:06 AM
RE: Easy A. - de yaoi maniac - 22-03-2013, 10:05 AM
RE: Easy A. - de DeDal N. - 05-03-2014, 04:41 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)