20-07-2011, 02:00 PM
Tare topic.Pai...E amuzant.Am parul cret,il urasc apropo,dar prietenele mele il adora.Desi nu e asa cret ci...mai mult ondulat mi au pus porecla Oita
.
Odata m am vopsit intr o nuanta mult mai inchisa decat cea a parului meu si mi am intins parul.Cand am mers la scoala a 2 a zi,o tipa de la mine din clasa a observat imediat si mi a zis ca seman cu MonaLisa dar n a ramas asta porecla mea
nu...nu...Fiindca am pielea,stiti voi vorba,alba ca laptele mi a zis Alba-ca-zapada
Numele meu e unul unguresc si fara sa vreau(ciuuuuudat)uneori zic anumite cuvinte cu accentu' ala>>De aici si de la faptul ca ador rozul mama mi a spus Rozie[mor de ras cand imi zice :"No ghine tu Rozie,tu...]
Alte porecle ar mai fi:Mimi,Timy,Times,Tamy,Rin-chan,Rin-Rin(pe asta il folosesc prieteni de cand au auzit ca m am inscris pe Zup),Cloudia-sunt cam infumurata-
,Bobita de strugure LMFAO -Tata imi zicea asa cand eram mica-....
Si cam asta e tot

Odata m am vopsit intr o nuanta mult mai inchisa decat cea a parului meu si mi am intins parul.Cand am mers la scoala a 2 a zi,o tipa de la mine din clasa a observat imediat si mi a zis ca seman cu MonaLisa dar n a ramas asta porecla mea

Alte porecle ar mai fi:Mimi,Timy,Times,Tamy,Rin-chan,Rin-Rin(pe asta il folosesc prieteni de cand au auzit ca m am inscris pe Zup),Cloudia-sunt cam infumurata-

Si cam asta e tot
![[Imagine: tumblr_ljt9kkUjPo1qe6xr2.gif]](http://i1237.photobucket.com/albums/ff465/sofiawillmott/tumblr_ljt9kkUjPo1qe6xr2.gif)
"An intellectual solve the problems,a genius avoid them"