19-07-2011, 09:36 PM
Mood: Supărată. Frate, există o zi în care să nu mă laşi baltă pentru orice dobitoc de-al tău?
Status: F--k you. Dispari dracu!
Locaţie: Pe scaun, în faţa pc-ului. Mi-ar plăcea să fiu la Melli în scară.
Mănânc: Am mâncat Almette cu pâine. La naiba, pâinea avea gust de grisine şi mirosea .
Beau: Apă minerală.... şi e imposibil de rece.
Sunt îmbrăcată în: Boxeri, sutien şi maieu negru.
Ascult: 3 Doors Down - Here wuthout you . . . I hate this f*ckin' day (((. Like Melli. She hate it at all.
Privresc: Unghiile mele ÅŸi tastatura..
Status Y!M: " Şi văd cum încet,încet te distanţezi de mine. Şi cel mai rău este că nu pot face nimic pentru a te face să rămâi la fel. Alli buzz . "
Vorbesc pe Y!M cu: Melli ^^. Ea e sub aripa mea de acum.
Citesc: Mulţumirile ei. N-are de ce să-mi mulţumească. Am grijă de ea pentru că vreau asta, pentru că merită tot ce e mai bun pe lumea asta. Chiar şi bunica ei mi-a spus să am grijă de ea... asta voi face. O iubesc şi detest să o văd supărată. Ea tot Fimea rămâne şi punct.
Mă gândesc la: Ce mi-a zis Cristi. Câtă dreptate poate avea... săgetătorul are întotdeauna dreptate.
Dating: Am fost afară cu Melli, Alex, Gabi, Codruţ, Cătă şi Emre.
Doresc: Să dau timpul înapoi.
Iubesc pe: Răzvan, Melli, Dany, Alli, Cristi (ca pe un frate) şi pe restul ce mă iubesc.
Nervoasă pe: Tata. He's an idiot. Răzvan, pentru că m-a lăsat baltă pentru Kebab şi târfele lui. Kebab, pentru că e mâna lui în toate.
Urăsc pe: Corina, Ana, Luiza, Roxana, Raluca şi Kebab..
Îmi lipseşte: O îmbrăţişare şi un umăr pe care să plâng.
Abia aştept să: Îmi cumpăr toate seriile de cărţi...
Status: F--k you. Dispari dracu!
Locaţie: Pe scaun, în faţa pc-ului. Mi-ar plăcea să fiu la Melli în scară.
Mănânc: Am mâncat Almette cu pâine. La naiba, pâinea avea gust de grisine şi mirosea .
Beau: Apă minerală.... şi e imposibil de rece.
Sunt îmbrăcată în: Boxeri, sutien şi maieu negru.
Ascult: 3 Doors Down - Here wuthout you . . . I hate this f*ckin' day (((. Like Melli. She hate it at all.
Privresc: Unghiile mele ÅŸi tastatura..
Status Y!M: " Şi văd cum încet,încet te distanţezi de mine. Şi cel mai rău este că nu pot face nimic pentru a te face să rămâi la fel. Alli buzz . "
Vorbesc pe Y!M cu: Melli ^^. Ea e sub aripa mea de acum.
Citesc: Mulţumirile ei. N-are de ce să-mi mulţumească. Am grijă de ea pentru că vreau asta, pentru că merită tot ce e mai bun pe lumea asta. Chiar şi bunica ei mi-a spus să am grijă de ea... asta voi face. O iubesc şi detest să o văd supărată. Ea tot Fimea rămâne şi punct.
Mă gândesc la: Ce mi-a zis Cristi. Câtă dreptate poate avea... săgetătorul are întotdeauna dreptate.
Dating: Am fost afară cu Melli, Alex, Gabi, Codruţ, Cătă şi Emre.
Doresc: Să dau timpul înapoi.
Iubesc pe: Răzvan, Melli, Dany, Alli, Cristi (ca pe un frate) şi pe restul ce mă iubesc.
Nervoasă pe: Tata. He's an idiot. Răzvan, pentru că m-a lăsat baltă pentru Kebab şi târfele lui. Kebab, pentru că e mâna lui în toate.
Urăsc pe: Corina, Ana, Luiza, Roxana, Raluca şi Kebab..
Îmi lipseşte: O îmbrăţişare şi un umăr pe care să plâng.
Abia aştept să: Îmi cumpăr toate seriile de cărţi...
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "
Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.
Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.