Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[yaoi] Rock-ul si tu...

[center]Capitolul 19[/center]

Stateam intinsi pe patul din fosta mea camera si eu ii povesteam despre patanii din concertele de-a lungul celor cinci ani, petrecuti departe de el si de Konohai. Sasuke a ras cu lacrimi, cand Itachi cu Gaara si Hidan au vrut sa o puna pe Lady PalPal, a pardon Lady FalFal si scuze din nou, Lady GaGa, pe gratar cand au vazut-o cu rochia aia din carne. Abia i-am potolit pe baieti sa nu o dea cu ulei, apoi sa o puna pe cuptor pentru a o praji.
- Voi nu sunteti normali, concluziona dupa ce se potoli din ras. Omul cu voi nu poate sa stea serios, nici daca ar vrea, mai adauga.
Chicotesc usor si cand vreau sa spun ceva, incepu sa ii sune brunetului mobilul, cu melodia pe care o cantam eu Living in a wolrd without you. Acesta scoase un Motorola Defy, negru cu mici vite de vie violete. Il vad cum se incrunta, apoi se ridica din pat, raspunzand pe un ton violent si rastit, dandu-mi de inteles ca persoana din partea cealalta a receptorului nu este una cu care vroia sa vorbeasca in acest moment.
- Dobitocul mortilor matii! Ce in soacrata nu intelegi din "Am Terminat-o"? Esti atat de blond la creier incat nu poti procesa? Uita-ma javra dracului ce esti! NU! Tipa foarte violent, incat ma facu sa tresar foarte usor. Deidara sa dea dracului sa vi aici, ca te spanzur! Marai ultimile cuvinte, apoi inchise mobilul.
Il privesc in ochi, apoi oftez si ii spun ca vreau numarul blondului pentru a vorbi fata in fata, intre patru ochi, fiindca tipul niciodata nu a avut curajul sa ma vada cand eram doar eu cu el. Cand auzi, tanarul ramase perplex si vru sa spuna ceva, dar privirea mea il prevestea ca nu aveam chef sa fiu contrazis, asa ca mi-a dat mobilul sau, sa mi-l notez...

Stateam calm la o masa de picnic, de fapt singura masa din picnic intreaga din intregul parc, fiindca eu l-am distrus mai de mult, cand eram muci...
- Minato!? Ce cauti aici? Unde e Sasuke? Ma trezi glasul blondului, iar eu mi-am ridicat privirea spre el.
Era sa nu-l mai recunosc pe Deidara. Tipul si-a facut o frizura pixie, vopsit pe jumatate rosu-apins - partea de jos - jumatate verde electric - mi-e rau - si bretonul facut cu roz-neon... Alo, politia modei? Va rog veniti sa arestati un esec al modei. Il privesc mai atent si il vad ca era aproape imbracat ca o fata - stiam eu ca e usor travestit, dar nici in halul acesta - si in picioare mai avea si pantofi cu toc-cui. Clipesc usor, apoi ii fac semn sa se aseze, dandu-i de inteles ca vom purta o discutie civilizatie ca doi oameni maturi. Acesta se aseza si incepu sa ma laude si chesti din astea, facandu-ma sa imi dau ochii peste cap si sa ridic degetul aratator, aducandu-l la tacere.
- Deidara, scumpule. Ai doua variante. Unu: il lasi in pace pe Sasuke si iti vezi mai departe de moda ta. Doi: daca vrei un razboi cu mine, eu iti pot da mai mult decat poti duce, ii spun pe un ton calm si zambitor.
Cand auzi, curcubeul se albi la fata, fiindca putea sa ia foarte frumos vreo douazeci si ceva de ani de puscarie pe ochi frumosi. Erau chiar pe ochi frumosi, ci pentru complicitate la viol, viol, incercare sa ucida pe cineva, apoi pentru tainuire de secrete. Tanarul imi spuse ca nu am curajul sa fac asta si in plus Sasuke e cel care este obsedat de el si s-a dus la politie pentru al reclama si pentru consum de droguri...
- Esti mort! Marai, ridicandu-ma deodata de la masa, mijind ochii.
Ma indepartez de handicapat si il trimit un mesaj lui Itachi ca a venit timpul sa mergem la politie pentru a-l reclama pe Deidara, pentru ce ne-a facut cand aveam unsprezece ani. Oftez si ma indrept spre casa, pentru a lua verdictul medicului legist si restul lucrurilor ce l-am avut atunci...

- Din cate am citit aici, in fisa medicului legist, ai avut mai multe coaste rupte, maxilarul rupt si alte chesti, dar ai fost violat cu brutalitate de cinci persoane. Pe trei le-ai recunoscut, una dintre ele a fost ucisa la trei zile dupa aceasta fapta si pe ultima nu ai vrut sa o denunti ca ai fost in stare de soc.
Aprob din cap, privind-o atent pe Temari, care era comisarul orasului Konohai. Ochii ei verzi-albastrui ma priveau atent, iar eu ii spun ca eram prea socat atunci, cand mi-am vazut unul dintre prietenii mei din copilarie acolo si m-a violat. Itachi nu isi amintea de Deidara, fiindca a lesinat deja, dupa al treilea act, pe cand eu nu vroiam sub nici o forma sa adorm, ca instinctul imi spunea ca trebuie sa vad cine erau. Blonda imi mai puse cateva intrebari, apoi aproba din cap, spunandu-mi ca pot sa il iau si pe Sasuke cu mine. Ma incrunt, iar ea imi explica faza cu asa-zisa hartuire a marelui creator de moda - aici era sa fac cu inima cand am auzit - Deidara Du Bello.
Ies din biroul ei si brunetul fusese atunci scos din celula si descatusat, iar eu l-am imbratisat strans, sarutandu-l apasat pe buze. Buzele sale s-au intredeschis automat, iar limba mea se strecura ca un sarpe in gura lui, intalnindu-i limba dupa o absenta de cinci ani lungi si chinuitori. Limbile se frecau, atingeau, mangaiau si se luptau intr-un dans erotic, pasional, plin de iubire, dar pervers in acelasi timp. Mainile mele se aflau pe talia lui, tragandu-l mai aproape de mine, iar degetele sale se jucau in parul meu. Am mai fi continuat mult, daca nu ne despartea Temari, care ne sugera patul si nu podeaua. Brunetul se inrosi, iar eu am scos limba fiindca fusesem cu doamna comisar in aceeasi clasa si facusem impreuna franceza in liceu.
- Hai sa mergem sa mancam ceva, ii soptesc brunetului din bratele mele la ureche, apoi trag afara din sediul de politie, indreptandu-ne spre un restaurant.

Motorola Defy, a lui Sasuke
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

Răspunsuri în acest subiect
[yaoi] Rock-ul si tu... - de Nywa - 08-03-2011, 03:31 PM
RE: Rock-ul si tu... [+18 Yaoi, asa zisa limita de vasta e pentru tot] - de Nywa - 19-07-2011, 08:59 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  I love my rock star....[yaoi / shounen-ai] Dark Mistery_Chuu 2 4.434 10-05-2008, 03:04 PM
Ultimul răspuns: Strawberry Ice

Utilizatori care citesc acest subiect:
7 Vizitator(i)