Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

• Ðaηgerσus Ł๏√ξ •

O inima zdrobita in caderea petalelor de trandafir

Chapter 7

Acum ma simt extrem de prost . Din cauza mea Sasori este tras la raspundere pentru ca m-a interesat pe mine ce facea Violeta . De ce trebuia sa vad eu ce face ? Daca nu vedeam nu cred ca pateam nimic eu sau altcineva . Nu cred ca as fii murit de curiozitate , nu cred ca daca nu ma-s fii uitat , steagul frantei nu s-ar mai fii fluturat si nu cred ca murea nimeni . Dar eu si egoul meu mare trebuia sa vedem ce branza facea Canan . Si acum uite consecintele , de fapt e nedrept , altcineva respecta pedeapsa in locul . Acum cateva minute ne distram si era totul colorat . Clipele alea s-au transformat intr-unele negre si pline de spaima . Probabil ca Sasori ma uraste si cine stie ce vrea sa-i faca Madara . Ar trebuii sa intervin , sa zic ceva pentru ca nu-mi place sa pun oamenii in astfel de ipoztaze , pe nedrept . Pe mine ma mancat in fund , eu m-am scarpinat si tot eu trebuie sa fiu pedepsita .

Imi inchid ochii , iau o gura mare de aer , strang din dinti si ii zic brunetului ca eu sunt vinovata pentru tot . Zice sa nu ma bag si-mi da o palma de ma intoarce pe dos si cad jos . Sasori sare ca ars si vrea sa ma prinda dar Madara il opreste . Saracul Sasori , dupa ce ca l-am bagat in incurcatura asta vrea sa ma si ajute .
-O , vai ce amorez cu sange latin ! Impresionant , dar nu e bine ! Acum tu te lupti cu mine ! Sakura nu te apuca sa bocesti , dupa ce termin cu el ma ocup si de tine ! ce naibii am facut ? doar m-am uitat pe o fereastra si deasta trebuie sa mor ? mda , minunat .
-Dar lasa-l , am fost doar curiosi si ….
-Curiosii mor repede asa ca daca mori …. Sa-ti fie tarana usoara .
Nu pot sa cred , parca am facut o crima si asta e bine pentru ei dar acum a devenit dintr-o data ingerul cu furca si cornite si vrea sa ne omoare . Asta imi este o invatatura de minte , sa nu-mi mai bag nasul pe unde nu trebuie . Probabil nu o sa apuc sa pun in practica aceasta povata in caz ca mor acum , aici , dar speranta ultima moare si eu trebuie sa cred in ea . Nici eu si nici Sasori nu o sa murim pentru ca am de gand sa-l conving pe Madara sa ne ierte de data asta . Cum ziceam , sper sa mearga . Baietii iau pozitia de atac si se privesc fix in ochi .
-Hei ! S-a blocat filmul , nu mai e banda ? ce ? aaa ? Violeta la etaj , sta bine merci si mananca floricele .
-Sa stii ca nu esti la cinema ! hm , nu ar vrea sa-i dau si-o sticla de suc ?
-O vai , vorbea ciob de oala sparta ! Mdeci , amorezul cu sange latin , super brunetul si blonda vopsita . Personaj principal ; brunetul , personaje secundare ; vopsita si amorezul . Eu sunt regizorul ! Si actiune ! Am zis actiune ! tipa ca descreierata si se pare ca-i place “super” brunetul si , blonda vopsita , cred ca-i trebuie ochelari mamaitei .

Dar nimeni nu mai zice nimic si se atsterne o liniste apasatoare . Violeta mananca floricele , eu privesc si Mdara ataca ! Ma pun repede in fata roscatului apoi inchid ochii asteptandu-mi moartea . Vine ! cine ? moartea dupa tine ! da unde e ca nu mai vine . Deci lovitura intarzie sau doar e stop cadru ca nu-mi pot da seama . Deschid incet ochii si-l vad pe brunet cum se pregateste sa ma raneasca . Inchid din nou ochii si simt fiecare fir de par cum imi iese din radacina . Unu cate unu , si la fiecare simt cate o piscatura dar firicelele devin un smoc si durerea se amplifica . Ma trage inspre el si ma pune in genunchi apoi face un semn cu mana si din el iese …. tot el . Acum probabil sunt ostateca unei clone in timp ce Sasori e atacat de adevaratul Madara .
-Uhu , hai Super Brunetul ! daca as fi un strop mai puternica decat ea as nimici-o , dar nu sunt si regret mult ca nu am muncit din greu la antrenamentele cu Tsunade-sama .
Imi deschid si eu micile perle si vad pamantul . Este verde , plin de iarba frageda cu mii de floricele . Fac un mic “x”-ulet pe suprafata sa , imi aranjez manusa de pe mana , strang pumnul si lovesc puternic solul . Parca usor se fisureaza si dintr-o data totul devine praf si pulbere . Clona dispare iar eu ma uit in sus , se pare ca am afumat-o pe Violeta . Unu/zero pentru mine ! Cha-naro ! Lovesc inca o data pamantul si vad cum o papusa vine spre mine . Ma ia de mijloc si se inalta spre cer . Mai sus , mai sus , tot mai sus si trecem pe la fereastra Violetei . Scot limba la ea si-i zic scorul . Acum cine-i fraierul ? Ha , tot ea este . Zburam tot mai sus si ajungem la Sasori . Se pare ca marionetele pot fii si ingeri . Ma uit in jos sa vad pe unde ar fii Madara dar nici urma de el . ‘’Oare s-a evaporat “.
-Nu , nu cred ! opa , am gandit cu voce tare .

Aud un vijait din spate si ma trezesc cu un sut in coasta de-mi prabuseste elicopterul . S.O.S , S.O.S , pilot automat , S.O.S ! Hai mergi odata ! Sincer , e prima si ultima oara cand pilotez asa ceva . Of drace , de ce trebuie sa o trag ca sa mearga ? nasul l-am rupt , gura zdrancane de zici ca e in Labrador , mi-aui ramas doar mainile , poate se va activa o parasuta sau ceva . Mi-ar fi fost de folos Violeta , sa vezi ce frumos as fi aterizat , cand iti trebuie parasuta nu ai . Trag de maini si se rup si ele iar apoi trec de fumul dens si ajung direct in lac . Stai , lac ? o nu , toti membri sunt afara si ma privesc . Zambesc larg si-mi duc mana la ceafa apoi incep sa ma frec . Asta e miscarea lui Naruto . Cand nu stia ceva sau nu stia ce sa faca intr-o situatie critica mereu zambea si facea pe nevinovatul . Imi este dor de el si de glumele lui . Mereu cand eram trista el ma inveselea si cand trebuia sa fie suparat pe mine , nu era chiar daca avea motive . Era mereu amuzant si isi facea repede prieteni . Pentru el prietenia insemna mai mult decat propria-i persoana . As vrea sa fiu ca el , optimista si ambitioasa , am incercat , dar e foarte greu . Insa , inca sper ca voi fi ca el . El a evoluat intr-o floare care radiaza fericire , pe cand eu , sunt un boboc neinflorit .
In continuare zambesc si incep sa vaslesc . E greu sa vaslesti cand mainile astea sunt de mnarioneta . Deci am un fel de doua feluri , elicopter si barca , cine n-ar vrea o oferta ca asta . Apa intra in pamant si eu cu ea . Groapa asta nu e foarte adanca dar e foarte intunecoasa . Sar repede din es si Madara se afiseaza in fata mea .
-De data asta ai scapat , data viitoare nu va mai fii la fel ! pe langa el apar flacari negre si usor dispare .
Toti membri se se retrag , nu inainte sa ma sageteze cu privirea si raman singura in noapte . Oare Sasori pe unde este ? Aud un fosnait si fug repede la sursa zgomotului . Despart tufisul in doua si waaa , ce veverita draguta ! este adorabila , imi vine sa o mananc cu tot cu puf . Se urca pe mana mea , apoi imi infasoara incheietura si ajunge pe umarul meu . Se plimba de pe unul pe altul si ma gadila . Din tufis apare un fel de scoica gen aloe vera iar veverita fuge . Ce pacat , chiar imi placea atingerea ei fina si catifelata . Vreau sa pun mana pe scoica asta dar se despica si yacks ! am onoarea sa vad omul alb/negru sau …. aloe vera . Jumatate din corp este alba iar cealalta neagra si parul ii este verde inchis . Ma intreaba …… vorbeste ?! aloe vera , comunica , interesant . Ma intorc cu spatele la ea si ma tot mir de intamplarea asta de parca as cerceta un caz .
-Hei ! Vreau sa stiu de ce ai probleme cu Madara , stii eu stiu tot , dar acest subiet imi e strain deci fa-mi cunostinta ! deci eu sunt omul care face lipeli sau ce ?
-Pai …. Nu am fost cuminte asa ca ne mai auzim . Geana ! fac un jutsu de transport si apar in spatele casei .

Au si o piscina ?! pai astia sunt boieri , traiesc o viata de sapte stele . Hm , ce , zi mai tare ! cand trebuie sa vorbesc , zic in gand si cand gandesc , ma trezesc vorbind . Se aude un “hei , pst “ seamana cu …. Sasori ! Ma uit prin imprejurime si sub masa e ascuns blondul ala amuzat de orice nimic . Credeam ca e Sasori , as vrea sa-mi cer scuze . Il intreb pe Diedra asta ce vrea si-mi pune aceeasi veche intrebare : De ce este Madara suparat pe tine ? oare de ce este ? oare de ce ?! Pun si astia niste intrebari de parca am incercat sa-l violez sau altceva .
-Auzi , nu mai bine facem conferinta ca sa puneti cate intrebari vreti ?! mda ar fii perfect .
-Nu , nu cred ca vreau sa-ti accord intrebari in public ….
-L-ai vazut din intamplare pe Sasori ? pe unde umbla omul asta .
-Eu , aici prezent ! Cine ce treaba are cu mine ? in sfarsit , a dat domnu’ .
Ma duc la el si-mi cer scuze pentru chestia cu Violeta iar el zambeste si zice ca nu am pentru ce . Il imbratisez si-l strang tare de parca as vrea sa nu respire . Chiar e cel mai bun criminal . Numai cand zic asta ma bufneste rasul dar chiar este cel mai bun . Il iubesc . Imi e cel mai bun prieten . El a format iubirea asta amicala si sper sa nu dea cu nuca in perete si sa distruga toata iubirea asta . Nu credeam ca voi gasi pe cineva aici caruia sa-i pese de mine sau care sa ma protejeze dar uite ca am dat de acest bun prieten papusar . Ma despart de el si blondul asta se pare ca e mai rosu decat un rac . Ma ia de incheietura mainii si ma trage spre el apoi ii zice roscatului ca sunt a lui . Ii zic sa-mi arate actele si contractul si p-orma mai vorbim .
-Nu esti proprietatea mea nici a lui asa ca Deidara da-i drumul ! exact , bine zis , eu sunt a mea , baby !
-Si daca nu vreau ce-mi faci papusa barbie de plastic ce esti ?! vai da ce gura mare are .
Dar nu tot timpul respecti ce zici si-mi da drumul . Ce usurare . A ! ? nu nu !
-Baieti incetati , vreti sa mai avem inca o discutie cu Madara ? Si de ce in toate eu sunt implicata ? da chiar asa , oare sunt cumva piaza rea ?

Eu si gandurile ne ducem pe fundul prapastiei in timp ce baietii astia se incing calumea . Ma bag intre ei , mda sa nu credeti ca sunt ce-as parea , si-i despart . Spiritele se mai linistesc dar usor atmosfera se-ncinge si iar incep sa se bata . Diedra il arunca pe roscat direct in zidul casei si probabil acum capul lui e in oala cu ciorba dar trebuie sa-i linistesc . Ma duc si-l prind pe blond de umeri si-l trag inapoi . Ii dau drumul si cade jos apoi il scot pe Sasori din gaura . Il zdruncin putin si isi revine dar iar cade la pamant cand blondul ii mai da un pumn .
-Bai mai calmati-va putin ……
-Dute si veziti de parul tau blond vopsit ! serios ?! lumea asta isi bate joc de mine .
Ma las pagubasa si intru in casa . Urc scarile si ultima statie e camera lui Pein . Ciocanesc si intru fara sa mai astept raspunsul dar ma intorc imediat cu spatele cand imi dau seama ca era gol . Chiar trebuia sa nimeresc momentul asta ? Poate pentru unele fete ar fii atragator dar pe mine m-a speriat . Are cerceii aia peste tot , pusi in tot corpul . Nu stiu cum doarme .
-Auzi , da’ …. cerceii aia nu te incomodeaza cand dormi ? mare prostie .
-Nu . Dar tu nu stii sa astepti raspunsul ?acelasi larg zambet , doar ca nu mi-l vede .
Si cum sa astept raspuns cand sunt in criza de timp . Aia se omoara si eu stau si ma gandesc la cerceii lui Pein . Ii zic si lui ce fac baietii si-l aud cum balmajeste pe acolo de ce s-ar bate sau e ceva la mijloc , de parca eu as fii vinovata .
- Auzi , jos textila ! Doar asa , ca sa fim chit .
- Stii , aia doi chiar se omoara , deci grabeste te rog pasul ! auzi , chit , poate in vise .
Cred ca este gata pentru ca a venit langa mine . Ma intoarce cu fata la el si-mi zice ca daca doi se cearta al trei-lea castiga . Il intreb care e faimosul premiu si zice ca-i logic . Imi pune o mana pe fund si cealalta pe talie si ma trage mai apoape de el . Incepe sa-mi sarute gatul cu buzele lui catifelate , dar ma cam inteapa cerceii , si mana de pe fund nesatula de pipait , intra pe sub bluza mea si incepe sa se joace cu inchizatoarea sutienului meu . Il lass a mai savureze momentul asta incitant pentru ca e prima si ultima ocazie de acest fel .
- Da bine , lasand pupatul la o parte … hai sa vedem cum ii despartim pe aia .
Se opreste si deschide usa , ma ia de mana si ma trage in bratele lui apoi inchide usa . ma impinge inainte si coboram scarile . Ajungem jos si il trag pe Sasori de pe Diedra . Eu tin fiara roscata iar Pein fiara blonda .
-Deidara , treci in camera ta , Sasori , vezi-ti de viata si …. Sakura , poate vii pe la mine ! cat de pervers poate fii cercelatul asta .
Ii zic ca nu e nici o sansa apoi il strang pe Sasori de pe jos si il ajut sa mearga . Intram in casa si urcam scarile apoi ajungem intr-un final in dormitor . Ceasul de pe noptiera ciocolatie indica ora patru si douazeci de minute . S-a dus si somnul meu . Il pun pe roscat in pat si incep sa-i vindec ranile . Dupa ce-mi activez ceacra verde si il vindec ii pun capul in poala mea si ii masez tampla . As vrea si eu un masaj desta , e relaxant si linistitor . Inchid ochii si-mi pun mainile pe noptiera apoi capul si adorm .

***************** Dimineata*****************

-Sakura ? cine e ? hmmmmm .
-A mama nu vreau sa merg la cursuri …. Aaaa Sasori , scuze stii , tot programul meu a fost intors pe dos si …..
-Da , da’ , Saku’ , ti-am zis vreodata cat de mult te iubesc? ei ce prietenie buna am legat noi .
Zambesc si-mi deschid aripile iar Sasori ma imbratiseaza . Ii zic ca ar trebui sa ne facem un fel de semn al notrsu . Si am si o idée .
-Fii atent , o sa batem palma , apoi cupa si deaici ne retragem mainile intr-un dans al degetelor . Bun , atunci sa incercam . Pleosk , buf , tanana na ,
-Acum hai , schimba-te si ne intalnim jos .
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?

Răspunsuri în acest subiect
RE: O inima zdrobita in caderea petalelor de trandafir - de Zummy - 19-07-2011, 07:51 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)