Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Clasa de Nebuni

Disclaimer:Nu detin nici un personaj din mangaul/animeul Naruto si nu fac profit de pe urma acestora
Hey Zupperi!Am picat si eu aici cu un fic!Sper sa va placa si sa va amuze in acelas timp.;):?: Daca mai vedeti ficul asta pe un stie tot al meu este!:P
Cap I
Eu si clasa mea

“Plictiseala mareeeeee!”......Ora de franceza.Opt si douazeci de minute dimineata!Ochii imi pica in gura de oboseala..... “Nu se mai terminaaaa odataaaa!’’Profu trancane, si trancane si iar trancane ca o gasca sau ami degraba bibilica.Stau in banca cu prietena mea cea mai buna, Ishina, sau Shina, Uchiha, sora geamana cu Itachi si prostul de Sasuke.Stau cu mana in falca si desenez un trandafir pe caiet, fara sa imi pese de profu care ne explica un exercitiu de cand a inceput ora.Sunt prea concentrata in desenarea trandafirului. Shina incepe deodata sa rada usor, dar imediat incepe si mai tare.Eu ma uit la ea fara sa stiu de ce se amuza asa si deodata zaresc ca nebunul de Kisame cade de pe scaun de la atata fatait pe el.Am inceput si eu sa rad asa tare incat nu mai aveam suflu.Nu mai puteam sa respir.
-Shinaaaa, mor, mor!strig eu catre prietena mea care si ea nu mai putea
-Fetelor terminati.I-a spuneti-mi la ce exercitiu suntem noi?spune profu’ care chiar pe noi se trezi sa ne intrebe
M-am cutremurat....nu stiu la ce exercitiu suntem!Arunc o privire catre Naruto, care era in a doua banca cum imi arata pe degete numarul exercitiului.Se isteriza in spatele profului pana cand:
-Uzumaki!Ce faci acolo?tipa profu’ intorcandu-se brusc cu fata spre el
Naruto se sperie asa tare incat cade de pe scaun.
-Uzumaki, ce doamne iarta-ma faci pe jos?intreaba iar profu’
-Pai...imi caut pixul domn profesor.spune el prefacandu-se ca isi cauta pixul
Am chicotit usor.Mdea...asta e fratele meu nebun.Ca tot venind vorba, haideti sa ma prezint. Ma cheama Ayame Uzumaki.Da cum ati auzit: sunt sora cu Naruto, pe langa asta si gemeni....Cu toate ca parul meu nu este blond, ci roz, dar am aceleasi semne ca ale lui Naruto, adica acele trei zgarieturi pe ambii obraji.Ciudat, nu?Am 19 ani si sunt la Liceul Primului Hokaghe.Cel mai tare liceu!Sunt clasa a 12-a A sau pentru profesori: Clasa de Nebuni.Cea mai nebuna clasa vazuta de ei pana acum.Aici avem....tocilari....fete frumoase...baieti dragutzi si sexy si tot felul de specimene.In total suntem 28 si deja profesorii zic ca sunem multi.Adevarul este ca:suntem noi nebuni, dar invatam bine.
Eu sunt o fire vesela si nebuna de-a dreptul.Ador sa ma distrez si niciodata nu intarzi la vreo petrecere!Clasa noastra este si ea extrem de unita.Chiulim ca sa mergem la cinema, facem misto de profesori, ne sustinem unul pe altul si stim sa traim fiecare secunda la maxim!Ce sa mai zic dragi prieteni?Nebunie totala!!!Ii innebunim pe profesori de cap si le intindem nervii cat putem de tare!
Ora de franceza trece intr-un sfarsit.Imediat ce profu’ iese din clasa, galagia incepe.Shina se muta la loc in banca ei, pentru ca in ora de franceza ne-am mutat dupa bunul plac.Am facut un schimb de locuri intr-un fel.Treaba este ca eu stau singura... in bancuta fara sa am cu cine vorbi, iar ea sta cu Sasori.Acum avem romana, cu cel mai tare diriginte din tot liceul si anume: Kakashi.Il ador pe omul asta!E cel mai de treaba profesor, cu toate ca ne mai cearta el, cand vine vorba de o problema mare.In rest e un om extraordinar!Ma asez pe banca si incep sa ma uit la nebunii din clasa.Shina vine catre mine si imi da o palma peste fund.
-Ce nabia ai, Shina?o intreb eu trasarind usor la palma data de ea crezand ca e vrunul din colegii mei
-Ah, nebuna de mine!Auzi ia fii atenta, am auzit ca o sa avem doi colegi noi.Amandoi sunt baieti!spune ea entuziasmata
-Oooo, e rost de vanatoare de baieti draguti!Sper sa nu ma dezamageasca.spun eu zambind pervers si apropiindu-ma de tabla
Am inceput sa desenez pe tabla un monstru hidos.Un cap imens..un corp facut numai din betisoare, cornite, un ochi mai mare si unul mai mic, colti si limba scoasa....Tot ce imi trece prin minte asta desenez.Deasupra lui am scris mare ‘’SASUKE’’.A da, nu il suport pe Sasuke.Sper ca nu va suparati fanelor, dar eu il urasc mai mult decat orice.Pur si simplu nu imi place persoana lui!Se da asa mare si tare si se crede cel mai frumos si destept dintre toti.De undeee....pana si dragul meu coleg, Zetsu e mai frumos ca el!Oricum...cand Sasuke vede opera mea de arta de pe tabla se enerveaza, ia buretele si sterge desenul apoi vine spre mine furios si incepe:
-Ayameee!Nu ma enerva!
-Usor baiete...dar recunoaste desenul ala semana leit cu tine.spun eu zambind
-Tuuu...spune Sasuke asa nervos incat vru sa imi dea o palma
Cineva il opri.Era Naruto, fratiorul meu iubit!Il lua de brat si il calma pe domnul mare si tare!I-am multumit lui Naruto apoi eu si Shina ne-am dus la magazin sa ne luam cate ceva pentru ca muream de foame.Pff si e de abia a 2 a ora.Ajunsa inapoi in clasa,ma urc pe banca din nou si incep sa discut cu Shina:
-Ma intreb cum or sa arate baietii aia doi.Daca sunt urati or sa zboare afara in suturi!
-Da.....Avand in vedere ca noi doua nu avem prieteni...Cine stie...aa...aa? imi spune Shina dandu-mi un ghiont cu cotul

:)) Deci...pana aduc nextul vreau critici ca sa stiu unde am gresit si sa ma corectez si pareri ca sa vad daca ficul meu este bun de ceva.:nh: Va pup.:bye:
[Imagine: semn.jpg]
Just kiss...

Răspunsuri în acest subiect
Clasa de Nebuni - de Ġ'♥.' - 19-07-2011, 06:45 PM
RE: Clasa de Nebuni - de Mykoto - 20-07-2011, 05:09 PM
RE: Clasa de Nebuni - de Pustoaica_cu_ochii_verzi - 21-07-2011, 08:44 AM
RE: Clasa de Nebuni - de Ġ'♥.' - 21-07-2011, 12:01 PM
RE: Clasa de Nebuni - de Pustoaica_cu_ochii_verzi - 21-07-2011, 01:10 PM
RE: Clasa de Nebuni - de Mykoto - 21-07-2011, 06:29 PM
RE: Clasa de Nebuni - de Ġ'♥.' - 22-07-2011, 06:45 PM
RE: Clasa de Nebuni - de Pustoaica_cu_ochii_verzi - 04-08-2011, 07:16 PM
RE: Clasa de Nebuni - de Ġ'♥.' - 26-08-2011, 06:51 PM