19-07-2011, 06:42 PM
Mood: Nervoasă; Stresată.
Status: ăhă. -.-
Locaţie: În faţa geamului. E mai răcoare aici.
Mănânc: Caise.
Beau: Apă. Şi e rece a naibii. o.o
Sunt îmbrăcată în: Pantaloni scurţi albaştri şi un maieu roz cu dungi albe.
Ascult: Natalia Kills - Zombie.
Privesc: Cum crengile copacului se mişcă de colo colo din cauza vântului * care nu-i deloc rece o_o * şi Naruto xD. Am ajuns la 92 \:d/.
Status mess: '' f**k off ;\. ''
Vorbesc pe mess cu: Nimeni, deaia e statusul x'3.
Citesc: Replicile
.
Mă gândesc la: '' Ce mamă poţi să ai să-mi bag ceva! Da' nici taicatu' nu-i mai breaz. S-a dus totul, mă rog aproape. ''
Dating: Mâine cu Ionuţ dacă nu cumva se duce -dracu-mai-ştie-unde-.
Doresc: Să fie şi ei mai îngăduitori! Pana mea, le strică dacă sunt aşa câteva zile? Nu cred că o să moară ;\.
Iubesc pe: În momentul ăsta pe Ionuţ -deşi m-a cam enervat azi- şi pe Spence.
Nervoasă pe: Părinţii lui T^T. Firar paşaportul măsii! Buletinu' ce are? Îl ţine pe post de bibelou?
Urăsc pe: Ăhă... -.- Se subînţelege pe cine x'D.
Îmi lipseşte: O îmbrăţişare.
Abia aştept să: Îl văd, să nu mă mai enervez aşa de repede * dar nu prea e posibil, nici el nu mă ajută, mai rău mă enervează xD *, să mă întorc cât mai repede din Spania * damn, mai sunt 5 zile şi plec -.- * şi să fac rost de mess acolo * lucru cam imposibil *
Status: ăhă. -.-
Locaţie: În faţa geamului. E mai răcoare aici.
Mănânc: Caise.
Beau: Apă. Şi e rece a naibii. o.o
Sunt îmbrăcată în: Pantaloni scurţi albaştri şi un maieu roz cu dungi albe.
Ascult: Natalia Kills - Zombie.
Privesc: Cum crengile copacului se mişcă de colo colo din cauza vântului * care nu-i deloc rece o_o * şi Naruto xD. Am ajuns la 92 \:d/.
Status mess: '' f**k off ;\. ''
Vorbesc pe mess cu: Nimeni, deaia e statusul x'3.
Citesc: Replicile

Mă gândesc la: '' Ce mamă poţi să ai să-mi bag ceva! Da' nici taicatu' nu-i mai breaz. S-a dus totul, mă rog aproape. ''
Dating: Mâine cu Ionuţ dacă nu cumva se duce -dracu-mai-ştie-unde-.
Doresc: Să fie şi ei mai îngăduitori! Pana mea, le strică dacă sunt aşa câteva zile? Nu cred că o să moară ;\.
Iubesc pe: În momentul ăsta pe Ionuţ -deşi m-a cam enervat azi- şi pe Spence.
Nervoasă pe: Părinţii lui T^T. Firar paşaportul măsii! Buletinu' ce are? Îl ţine pe post de bibelou?
Urăsc pe: Ăhă... -.- Se subînţelege pe cine x'D.
Îmi lipseşte: O îmbrăţişare.
Abia aştept să: Îl văd, să nu mă mai enervez aşa de repede * dar nu prea e posibil, nici el nu mă ajută, mai rău mă enervează xD *, să mă întorc cât mai repede din Spania * damn, mai sunt 5 zile şi plec -.- * şi să fac rost de mess acolo * lucru cam imposibil *
[center]
[/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center]
[/center]
![[Imagine: 2isxfr.jpg]](http://i39.tinypic.com/2isxfr.jpg)
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center]
![[Imagine: lh4lc.gif]](http://i43.tinypic.com/lh4lc.gif)