Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Caracterizeaza userul de deasupra (2)

#42
Didi ♥

Ne cunoaştem de atâta amar de vreme, încât îmi permit să vorbesc despre tine cât vreau... şi ideea e... nu e asta, pentru că ştim amândouă că ne cunoaştem şi eu îţi ştiu personalitatea şi tu o ştii pe a mea, dar din pură gelozie şi dragoste am ocupat locul ăsta, nevrând să vină cineva să îl ia şi să mă lase aici singură şi neprihănită fără locul meu sus pus, de fapt jos pus... sub tine, unde îţi voi face o mini caracterizare care poate va fi inutilă, având în vedere că ne ştim, Didi, ne ştim bine de tot şi tare mi-e dor de tine şi aş vrea să ne vedem odată să îmi dai faimoasele huguri de care... hey, nu că aş avea neapărat nevoie că nu am un breakdown, dar le vreau, oh I want them, I want you, baby. * laughs*

În orice caz, Didi a mea este un capricorn cu ascendent în capricorn perfect care se înţelege perfect cu berbecul din mine şi care, huh, loves me * giggles* and I love her and it's a friggin' mutual feeling, isn't it?

În orice caz, ai un caracter vulcanic, uneori, eşti plină de energie şi dragoste şi... irascibiltate uneori, pe care o ascunzi în tine şi dacă e ceva ... de fapt, sunt multe lucruri la care te pricepi şi la care capricornii sunt buni în general, pentru că deh, sunt capricorni, oricum, te pricepi perfect să îţi ascunzi sentimentele deep down your soul and keep them there and you know, aparenţe and stuffs, smiling when you're crying şi tot cliche-ul ăsta despre care nu cred că este nevoie să intru în detalii. But actually, pe lângă diplomaţia caracteristică şi caracterul social, prietenos and all, se ascunde o fire vulcanică, păreri contradictorii adesea - în raport cu alte persoane, pentru că tu ai nişte principii bine bazate în căpşorul tău frumos şi adorabil. Oricum, ceea ce vreau să spun şi cred că ai înţeles tu deja, oricum, este faptul că tu eşti o persoană care ştie să se controleze şi poate să o facă şi apare ca o persoană foarte diplomată, liniştită, calmă şi răbdătoare, ceea ce şi eşti pe o parte. Iar pe de altă parte, cum zice o persoană pe care o cunosc eu, ai un foc ce te mistuie pe dinăuntru. Oh, lol.

I mean, you're burning with fire, baby. The thing is, ai multe sentimente deep buried in yourself, pe care nu le laşi afară şi nu le arăţi oricui, uneori poate nimănui, deşi îţi place să vorbeşti, să te descarci şi nu cred, sau nu vreau să cred şi nu vreau să se întâmple lol, că o să stai vreodată fără să spui cuiva ce se întâmplă, în mare, linii largi şi poate fără a intra în detalii. Tu eşti genul de persoană care este egoistă, ca şi mine de altfel, orgolioasă şi vrei multe, poate totul, pentru tine. Ca centrul tuturor lucurilor ce te înconjoară... şi de altfel, sunt convinsă că primeşti multă dragoste şi probabil eşti la fel de egoistă şi nemulţumită precum mine şi ai vrea atenţie non stop şi ai vrea 100% din toţi oamenii din jurul tău. Nu e ceva anormal. After all, we are human.

Dar eşti adorabilă, cu toată dragostea pe care o arăţi, cu grijile şi faptul că eşti împiedicată şi rătutită, sometimes and adorable and ... nu ştiu, e ceva caracteristic, eşti plină de şarm şi toate privirile TREBUIE să cadă asupra ta, pentru că în definitiv... atragi. Este tipic, poate, zodiei, sau poate doar ţie, Capricornul Suprem, Spiriduşul lui Moş Crăciun. Pur şi simplu eşti genul de persoană care atrage, care este o prietenă bună în ceea ce mă priveşte şi este de o adorabilitate atât de infinită încât îţi vine să o strângi, să te strâng în braţe până... well, you know what I mean. You're just that type of a person care, evident, are multe "defecte" şi prin asta nu vreau să spun chiar defecte, ci mă refer la trăsăturile puternice pe care le posedă, de altfel... nu mă exclud, în orice caz, cu cât sunt mai multe trăsăturile acestea puternice, cu atât mai dulci sunt trăsăturile calde în posesia cărora e afli şi cu atât mai mult te iubesc dudele astea, ca mine, din jurul tău.

So... babe, je t'aime.



Răspunsuri în acest subiect
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de Teh - 19-07-2011, 11:34 AM
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de yulobo - 06-08-2011, 10:02 PM
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de Aly - 20-08-2011, 01:43 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Minciuna despre userul de deasupra Shiva 42 52.220 27-01-2012, 12:14 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Trezeste-te, arunca, hraneste & deseneaza userul de deasupra. Aly 2 2.889 25-01-2012, 04:06 PM
Ultimul răspuns: Ryuu


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)