Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Anger and speed

Citat:Asa incepe povestea unui baiat de 17 ani care pasiunea sa erau masinile cu viteza mare,dar el nu isi permitea sa isi i-a o masina sa fie a lui asa ca el se plimba cu a prietenul sau cel mai bun Andrew.
De la prima fraza m-a luat durerea de cap. In primul rand invata sa folosesti virgula. Nu am chef sa stau 5 minute la fiecare propozitie sa inteleg ce ai vrut sa zici. In al doilea rand i-a se scrie ia, in contextul tau. Iar dupa virgula se lasa spatiu.
De asemenea, ar trebui sa mai lucrezi la exprimare, deoarece mi se pare cam greu de citit.

Vad ca nici cu semnul intrebarii nu esti prieten:
Citat:Andrew esti nebun,crezi ca Bmw M5 poate intrece masinile tipilor aia? Frate, daca vrei sa participi, iti fac o lista cu componente si o sa o facem super buna.

Micile corecturi le-am trecut cu bold. Cam atat am avut rabdare sa citesc deocamdata.

Un sfat: cand scrii un text asigura-te ca este aranjat frumos in pagina, ca sa nu provoci dureri de cap celui care citeste. Asa ca apuca-te sa il corectezi.

Daca te-a deranjat ceva din ce ti-am spus, imi cer scuze, insa e pacat de ideea ta, care poate ca este una chiar buna.
[Imagine: air_gear_by_zzfoxzz-d31fttj.png]

Răspunsuri în acest subiect
Anger and speed - de kyokusanagi - 18-07-2011, 09:33 PM
RE: Anger and speed - de Bullet - 18-07-2011, 10:17 PM
RE: Anger and speed - de Andrei. - 18-07-2011, 10:24 PM
RE: Anger and speed - de kyra_kyralyne - 18-07-2011, 11:01 PM
RE: Anger and speed - de Leontina - 18-07-2011, 11:45 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Need for speed Nywa 31 21.864 08-04-2012, 09:56 PM
Ultimul răspuns: PervyTeoYaoi_Shinee

Utilizatori care citesc acest subiect: