Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chimie vs. Alchimie

#9
Stiu dragele mele, sunt o proasta. Am intarziat foarte mult si stiu ca ma urati pentru asta, sper totusi sa nu ma fi parasit. :((


Capitolul 4- Povestea


Incepusem sa tremur, nu stiam ce se va intampla, nu stiam ce sa fac sau ce sa zic. Eu doar statea acolo si il priveam uimit. Inima imi batea cu puterea, facandu-mi intregul corp sa tremure. Insa nu tremuram de frica sau spaima, ci de uimire. Gandul ca il revad din nou ma facu sa tresar, simtind un fulger ce imi strabare sirea spinarii. Ochii sai de un albastru intens ma absorbira intr-o lume pura, incocenta si totusi rece. Am simtit o mana rece ce imi mangaia fata, facandu-ma sa ma trezesc la realitate. Ma ridica in brate fara sa spuna nimic, iar mai apoi pe cer, deasupra noastra, aparu un cerc de transmutatie ce incepu sa se insoseasca. Mici bucati de lumina, asemanatoare cu stelele noaptea, doar ca rosii incepura sa cada peste noi. Umbrele nostre disparura incetul cu inceput, cercul de transmutare devenind transparent. M-am uitat la mainile brunetului, apoi la fata lui, iar mai apoi la corpul meu. Aratam exact ca doua fantome. Copurile noastre incepura sa devina din ce in ce mai neclare, pana am disparut moment in care cercul de transmutie disparu si el.
Am aparut intr-o camera ce imi parea foarte cunoscuta. Pereti, patul, noptiera, totul arata extrem de familiar. Barbatul ma lasa jos, pe patul mare, iar apoi ma inveli cu patura moale si calda. Abea atunci am putut sa imi revine total si sa-mi pot aminti unde sunt si cine statea langa mine. Era Roy. Corpul meu a inceput sa tremure, dar nici eu nu stiam de ce. Nu stiam daca tremuram din cauza ca imi era frig sau tremuram din cauza emotilor ce nu mai rezistau inchise in lacasul inimi mele si incepura sa apara la iveala, dand o culoare rosiatica obrajilor mei. Ma pierdusem din nou in ganduri, in fapte, mai bine spus ma pierdusem undeva de unde nu puteam scapa.
Brunetul iesi din camera, iar eu ramasem prins intre vis si realitate. Corpul meu vibra neincetat, simtind cum o caldura puternica pune stapanire pe intregul trup. De ce mi se intampla asta? De ce numai cand ma gandeam sau cand il vedeam pe Roy? Simteam o mare dorinta de ai intalni din nou acele buze fine ce emanau o caldura in tot trupul meu. Simteam nevoia sa-i viu sclav, sa-l ascult, dar ceva ma opreste de fiecare data; constinta mea. “E doar un strain, nu-l cunosc, imi vrea raul si totusi…Nu vrea decat sa-si bata joc de mine, sa ma foloseasca si totusi…”
Aud pasi inceti ce se aud de undeva si se apropie de mine. Roy patrunde din nou in camera cu o cutie din metal in mana ce il pune pe noptiera de langa mine. Mi-am intors capul spre noptiera si am inceput sa studiez cutia ce mi-am dat imedeiat seama ca era facut dintr-un metal slab. Ere pe alocuri ruginita si prafuita, semn ca statuse ascunsa de ochii lumii multa vreme. Curiozitatea mea incepu sa creasca cu fiecare secunda, iar atmosfera incepu sa se incalzeasca si sa devina din ce in ce mai tensionata si cu toate astea...
-Cine esti? intreb cu o voce tremurata. Nu puteam intelege nimic, ma simteam un purice pe langa Roy; imi era frica, dar nu stiam cu siguranta de ce. Isi duse mana pe obrazul meu mangaindu-l usor, apoi imi prinse barbia intre degetul mare si aratator, facandu-ma sa-mi intorc privirea spre a sa. Cred ca obrajii imi luase foc, iar ochii imi iesisera din orbite de frica sa nu ii intalneasca pe ai lui, dar brunetului nu ii pasa. El doar se uita la mine ca la o arta, inspectandu-mi fiecare particica a corpului, sorbindu-ma din priviri, iar pe mine facandu-ma sa tresar la orice miscare.
-De asta esti tu aici, ca eu sa-ti explic ca fara mine tu nu poti face nimic. Un uncenic nu-si va putea bate stapanul sau nu il va putea inlatura atat de usor. Si n-am sa te las sa faci cea mai mare greseala din viata ta, mai ales ca are legatura cu sora mea.
Trupul meu inghetase complet desi stiam ca eram in stare sa-si mai spun vreo doua. Vroiam sa stiu ce vrea, fapt ce ma indrumat sa tac si sa ascult ce are de zis, ca mai apoi sa pot judeca. Mi-am incordat muschii pentru a scapa din inghet ce devenea din ce in ce mai sufocant. M-am asezat in fund si mi-am mutat privirea spre Roy. Era aceeasi privire, rece si plina de fiori ce iti faceau trupul sa inghetre instantaneau, iar mintea sa zboare in cele mai indepartate cosmaruri, facandu-te sa te sufoci. Ii fac semn din cap ca poate vorbi, iar el incepu a vorbi tare si raspicat. Incepu sa-mi zica despre Veche Alchimie si cum era folosita aceasta, lucruri care eu le stiam deja de la mama si de la tata,asa ca la inceput m-am plictisit de groaza, dar l-am lasat sa continue si am ramas la fel de serios pentru a nu ma lasa mai prejos decat el. Dar povestea asta nu a mai durat mult si a inceput cu treburile serioase.
-Neamurile noastra au avut de mult timp alchimisti in familie. Nu a existat generatie in care sa nu fi fost cel putin un alchemist. Parintii tai nu am reusit sa fie alchimisti asa ca tatal tau dupa ce te-a invatat tot ce stie a plecat in lume sa-si gaseasca destinu, iar mama ta a ramas cu tine. Pentru tine alchimia e o joaca de copii, dar tu nu ai habar de ce inseamna sa transformi un element in altul. Cea ce i-ai facut tu mamei tale nu a fost ceva ce a omorat-o total.
- Ce vrei sa spui? intreb eu uimit, ochii marindu-mi-se din instinct, iar corpul incepand sa-mi tremure din nou, facandu-mi pielea de gaina. Povestea lui ma incita la culmea, mai ales ca incetul cu incetul totul se lumina. Inima imi batea mult prea tare si aveam nevoie de un strop de ragaz ca sa ma linistesc. Il prind de camasa alba cu o mana, iar cu cealalta de mana dreapta, semn ca doream sa se opreasca un moment. Acesta imi luase mana de pe camasa si ma intinde inapoi in pat. Credeam ca o sa ma lase in pace si nu o sa-mi mai povesteasca nimic, dar m-am inselat din nou. Dimpotriva, s-a urcat desupra mea punandu-si picioarele de o parte si de alta a trupului meu pentrua nu ma lasa sa scap si asezandu-si fundul pe barbatia mea. Desi aveam senzatia ca mor de placere, ceva ma retinu rapid, facand-mi obraji din ce in ce mai rosii, iar pielea din ce in ce mai sensibila la fiecare atingere a sa. Imi mangaia usor abdomenul, incercand sa ma linisteasca, dar ii iesea mereu contrariul. Caldura trupului meu se intensifica cu fiecare secunda, iar inima incepu sa-mi bata atat de tare incat credeai ca va iesi din piept si se va faramita in o multime de bucatele. In momentul in care am deschis gura pentru a lua aer am inceput sa gem de placere, sunetele amplificanduse in toata camera, ajungand si la urechile mele. Ma simteam jenant, stind ca doar din atat am reusit sa ma fastacesc exact ca o fetita.
-De ce imi faci asta? Ce legatura are cu…
Nu m-a lasat sa imi termin propozitia deoarece mi-a prins intre degetul aratator si cel mare barbia si si-a unit buzele cu ale mele, facandu-le sa se contoplesca una cu alta intr-un sarut lung si pasional. Asta a umplut ultima picatura a paharului, am ramas stupefiat. Simteam ca am devenit iarasi o stana de piatra, dar mi-am data dezacordul rapid, simtindu-mi trupul ce vibra neincetat. Buzele sale ferme le mangaiau pe ale mele, facandu-ma sa ma alatur si eu sarutului pe reprizi, gustandu-le savoarea. As fi putut sa neg ca nu-mi placea, dar era imposibil. Eram vrajit de placere si trupul meu actiona inainte de a gandi. Am inceput sa ma las fermecatde acest jos, lasandu-l sa patrunda in gura mea si sa imi mangaie tot ce descoperi cu limba sa, facandu-ma sa imi incord muschii si sa las frau liber gemetelor. Bataile inimi se accelerau cu fiecare secunda, iar plamanii nu mai puteau sa imi oxigeneze corpul, fapt ce la facut pe Roy sa isi desparta buzele suave de ale mele, oprind sarutul.
-Toate la timpul lor, dragul meu, toate la timpul lor, aud vocea lui perversa. Nu s-a dat jos de pe mine, asa ca eu am incercat sa-l inlatur, dar puterea mea era nimic pe langa a lui. Inainte de a putea sa pornesc o cearta acesta a continuat povestea.
-Mai ti minte ce i-ai facut tu mamei tale? Ei bine, tipul ala de transformare nu merge. Nu poti transforma o finta umana intr-o jucarie pe care o poti manipula. Totusi daca te gandesti mie imi iese chiar bine cu tine, spuse cu un usor umor in voce.
Tipul ma enerva atat de tare, stica mereu tot ce era frumos. I-am zis sa continue pana nu voi avea de gand sa plec, dar el a venit cu o alta replica.
-Ce te face sa crezi ca am sa te las sa pleci. Vei sta pana termin aici, deci vrei sa iti spun ce face transmutatia asta? ma intrebam iar eu am dat afirmativ din cap, moment in care brunetul deveni din nou serios. Trupul se desparte de corp si devine cenusa, iar spiritul devine ratacitor, altfel spus o fantoma ce sunt marionetele unei femei numite Karla. Cred ca tu o cunosti nu?
Am ramas perplex. Profa aia zgarcita si nebuna este conducatoarea fantomelor. Cum era posibil? Atunci mi-a sarit fisa. Cartile de alchimie, fantoma ce ma urmarise, oare era alchemist, dar ce fel de alchemist era ea?
-Roy am trei intrebari, spun cu jumatate de gura. Profamea de chimie, Karla, e alchemist? Ea a chemat fantoma si cum am reusit sa scap de ea?
Brunetul zambi si imi zise:
-Acum e timpul sa imi explic comportamentul meu. Tatal tau, inainte sa moara intr-o lupta cu, sa-i zicem, profa ta de chimie, mi-a incredintat mie sufletul tau, adica sa faci tot ce doresc, exact ca un servitor. La inceput nu mi-a pasat, mai ales ca sora mea te crestea, asa ca i-am zis sa nu-ti zica de mine nimic ca sa nu am nici o legatura cu tine. Dar cand ai inceput sa folosesti alchimiea si cand ai ‘omorat-o’ pe maica-ta am stiut ca e treaba mea sa te ghidez si sa te fac mai apoi proprietatea mea. Te-am aparat mereu, chiar daca tu nu stiai ca eu exist, nu ai fost singur niciodata dupa ce a murit mama ta. Am facut un pact cu Karla ca atat timp cat tu nu o sa ma cunosti ea nu se va atinge de tine, dar raul triseaza mereau si asa acum esti in incurcatura. Nu,Karla nu e alchemist, ea e un Spintecator la fel ca toate fantomele pe care tu le-ai vazut, doar ca poate folosi un fel de alchimie interzisa si asa a reusit sa-si creeze un corp uman. Aceasta alchimie se trage din invataturile chimiei si trecand de linia realitati poate creea alchimie. Faza e alta. Tatal tau nu mi-a incredintat sufletul tau numa’ asa sa am eu servitori. Mi l-a incredintat pentru ca tu ai aceasi putere ca si Karla, iar alchimia asta e putere interzisa, nu e permisa folosirea ei. De aceea eu trebuie sa te antrenezi pentru a reusi cu puterle chimie sa-ti inventezi propria teorie despre alchimie. De aceea ai putut sa folosesti transmutarile din cartea Spintecatoarei Supreme. Doar alchimisti si cei apropiati lor pot vedea fantomele astea. Si acum eu i-am gasit o slabiciune cu ajutorul tau. Fantomele ei nu sunt imune la puterea sale, adica ea le poate omor oricand. Nu stiu ce se intampla cu spiritual dupa ce distrus, dar ceva imi spune ca impreuna am putea afla. Alte intrebari?
Eram uimit, simteam mi de fiori ce imi strabat intregul corp. Ii strangeam mana putermic si ma uitam in ochii lui, imaginandu-mi tot ce spusese. S-a lasat pe mine si m-a imbratisat, dandu-si seama ca e prea mult deodata. Doream sa stiu ce legatura are chimia cu toate astea, vroiam sa stiu ce era cristalul aceala rosu, dar puterile mele spuneau complet contrariul. Oboseala ma stapanea Imi prinse cu ambele maini obrajii infierbantati si isi uni din nou buzele cu ale mele incepand un nou sarut incitant la care nu am putut parcicipa…
Cel putin pana informatile ce acum sunt amestecate in capul meu se vor aranja de la stanga la dreapta pentru a fi memorate, pot sa zic ca povestea lui s-a sfarsit.
Ma plimb pe strada intunecoasa. Vantul rece navaleste printre copacii uscati. Luna domina totul lasand linistea noptii friguroase sa sclipeasca in lumina ei. Intunericul abisal atrage totul in el. Frica ii domina pe toti, iar umbrele incep ritualele lor de a dansa in lumina luni. Sunete de disperare se aude de pretutindeni. Dar eu nu aud nimic. Il caut pe el ,dar nu-l vad nicaieri, nu mai e aici. Acum nici eu nu mai sunt.

http://3.bp.blogspot.com/-Bisu3ZFnrFk/Te...1%2529.jpg




Răspunsuri în acest subiect
Chimie vs. Alchimie - de PervyTeoYaoi_Shinee - 22-04-2011, 06:06 PM
RE: Chimie vs. Alchimie - de alexutzy97 - 23-04-2011, 05:16 PM
RE: Chimie vs. Alchimie - de PervyTeoYaoi_Shinee - 28-05-2011, 09:55 PM
RE: Chimie vs. Alchimie - de .Dudiii - 29-05-2011, 05:44 PM
RE: Chimie vs. Alchimie - de HanniGram - 03-06-2011, 09:08 AM
RE: Chimie vs. Alchimie - de PervyTeoYaoi_Shinee - 04-06-2011, 10:40 PM
RE: Chimie vs. Alchimie - de X-EnergY - 05-06-2011, 11:50 AM
RE: Chimie vs. Alchimie - de FranFranAghy - 18-06-2011, 04:19 PM
RE: Chimie vs. Alchimie - de PervyTeoYaoi_Shinee - 18-07-2011, 09:28 PM
RE: Chimie vs. Alchimie - de FranFranAghy - 19-07-2011, 01:03 PM
RE: Chimie vs. Alchimie - de PervyTeoYaoi_Shinee - 19-10-2011, 10:09 PM
RE: Chimie vs. Alchimie - de PervyTeoYaoi_Shinee - 30-12-2011, 06:22 PM
RE: Chimie vs. Alchimie - de PervyTeoYaoi_Shinee - 06-02-2012, 10:46 PM
RE: Chimie vs. Alchimie - de Lexxu - 09-02-2012, 09:55 AM
RE: Chimie vs. Alchimie - de hyoko - 07-02-2012, 01:46 PM
RE: Chimie vs. Alchimie - de AbiiShu' - 07-02-2012, 07:22 PM
RE: Chimie vs. Alchimie - de Kimera - 07-02-2012, 08:17 PM
RE: Chimie vs. Alchimie - de PervyTeoYaoi_Shinee - 20-02-2012, 10:10 PM
RE: Chimie vs. Alchimie - de Lexxu - 21-02-2012, 05:13 PM
RE: Chimie vs. Alchimie - de Kimera - 21-02-2012, 05:22 PM
RE: Chimie vs. Alchimie - de AbiiShu' - 23-02-2012, 03:48 PM
RE: Chimie vs. Alchimie - de PervyTeoYaoi_Shinee - 09-03-2012, 09:23 PM
RE: Chimie vs. Alchimie - de AbiiShu' - 09-03-2012, 11:12 PM
RE: Chimie vs. Alchimie - de Kimera - 10-03-2012, 02:06 AM
RE: Chimie vs. Alchimie - de Lexxu - 10-03-2012, 09:16 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)