18-07-2011, 08:38 PM
E unul dintre animeurile mele favorite.Povestea in sine e foarte frumoasa.Pot sa spun ca e si foarte originala."Nana"a fost inspiratia mea cand am scris micul meu oneshot-Chipul din oglinda Ambele "Nane" au farmecul lor.Imi plac amandoua dar sincer ma regasesc mai mult in personalitatea Nanei Osaki:rece pe dinafara dar calda inauntru,libertina,profunda...Ne asemanam si din punct de vedere fizic.Stilul ei este mai "masculin" cum zicea Hachi.Ca tot veni vorba de ea,m-am indrasgostit pe loc de rolul ei in poveste.Nu stiu daca ati vazut promo ul la film dar zicea ceva de genu:'Doua fete cu acelasi nume:una traindu si visul iar cealalta indragostindu-se de el.'Cam asa sunt eu:prea "moale" ca sa lupt pentru ca visele mele sa devina realitate.Ca sa inchei ideea asta...Nana e animeul care m-a marcat cel mai tare,care ma reprezinta cel mai bine si in care ma regasesc.
Sunt multe momente tristE dar si haioase.M-a impresionat faza cu paharele identice TT_TT.
Inteleapta alegere la capitolul distributie de voci.Grafica nu ma da pe spate(ma refer la stilul in care sunt desenate personajele) dar e cert unul dragut.
What else I can Say...?"
Nana ROCK!!! XD
Sunt multe momente tristE dar si haioase.M-a impresionat faza cu paharele identice TT_TT.
Inteleapta alegere la capitolul distributie de voci.Grafica nu ma da pe spate(ma refer la stilul in care sunt desenate personajele) dar e cert unul dragut.
What else I can Say...?"
Nana ROCK!!! XD
"An intellectual solve the problems,a genius avoid them"