Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Until you come back

anno sorry pentru intarziere dar am fost plecata..soo...capitolul 3 ( din perspectiva minunatului celuilalt personaj)

Cap 3 :
Eram un om rau . Chiar eram un om rau . Profitasem de faptul ca Tatsuki nu avea casa doar pentru ca doream sa - l stiu alaturi de mine . De cate ori nu m-am gandit ca vreau sa-l vad in fiecare dimieata cu acea fata de om deabia trezit din somn.
Situatia actuala nu era exact ceea ce imi doream eu , insa, numai faptul ca statea cu capul asezat pe umarul meu ma facea sa ma gandesc la tampenii . Chiar voiam sa-l sarut . Totusi , nu voieam sa fac ceva contrar dorintei lui .
Ma puteam considera un fel de obsedat. Il vazuem prima data in al doilea an de liceu . Ai mei ma tarasera intr-o statiune montana . Primele doua zile se scuresesera cu incetinitorul si deja ma intrebam care ar fi cea mai avantajoasa cale de sinucidere . Ma plangeam incontinuu ca vreau acasa, asta pana cand , exasperata, mama m-a trimis in curtea din spatele pensiunii in care eram cazati.
Desi imi lipseau groaznic de tare laptopul si internetul , curtea aceea m-a facut sa ma simt mai bine decat m-am simtit vreodata in viata mea . Era atat de multa liniste si atata verdeata incat singurul lucru pe care l-am putut face a fost sa ma rezem de trunchiul unui copac in asa fel incat sa fiu ferit de privirea oricarei persoane care ar fi putut patrunde in " micul meu coltisor de Rai" .
Linistea mea a fost insa , curand, curmata de zgomotul civilizatiei reprezentat prin vocea unei fetite de partu - cinci ani .
Voiam sa ma ridic si sa ii spun cateva cuvinte ... spirituale , insa vocea ei - incredibil de ascutita - m-a oprit :
- Fratioare , ma lasi sa te fac printesa?
Eram cat pe-aci sa izbucnesc in hohote de ras, insa m-am abtinut pentru a vedea cine e "victima vrajitoarei aleia mici". M-am intors pentru a vedea un baiat putin mai scund ca mine, cu parul pana la umeri de culoarea onixului.
- Satsu, da sunt baiat ! incerca el sa protesteze , fara succes insa .
- Da , dar daca o sa am eu grija de tine o sa fii o printesa foarte frumoasa. Te rog Tatsuki .. .te roooog ! i-a raspuns acea animaluta facndu-l sa se aseze pe iarba, pentru a ii da voie sa ii impleteasca doua cozi .
- Oh , cum reusesti tu sa ma manipulezi in halul asta ?
- Mapuni ... ce ?
- Sa ma manipulezi ... adica sa ma convingi sa fac tot ce vrei tu . Reao !
Ca la un semn dracusorul blond a inceput sa planga , de imi era frica de o eventuala inundatie .
- Vrei sa spui ca eu sunt ... rea ? Imi pare rau Tatsuki , nu mai fac niciodata asa .... Satsuko nu vrea sa fie o fata rea . Te rog sa nu mai fi suparat pe mine .
In zadar a incercat numitul Tatsuki sa o potoleasca , caci jivina plangea din ce in ce mai tare zagarindu-ma pe bietii mei creieri si asa traumatizati .
- Uite , daca esti cuminte si iti stergi lacrimile iti dau o bomboana si iti cant melodia aia care iti place tie. Ce zici de asta?
Bineinteles, acel monstru blond s-a oprit brusc din plans si a inceput sa bata din palme. Rontaia incet bomboana oferita, in timp ce fratele ei mai mare si-a scos chitara din husa si a inceput sa cante :
- " Was afraid of darkness ' cause I felt that I was left alone
So I prayed for help to the distant million stars
Round and round the planets revolved around the sun
And we always seek after love and peace forever more
Growing growing wow baybe we can work it out"
Ce zici surioara a fost bine?

Avea o voce absolut superba si , daca stau bine sa ma gandesc , acea vocea a fost cea care m-a facut sa ...
[Imagine: fgdhdr.png]

Tnx Nibbles

Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .

I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3

Nothing can\' t stop me from loving you

Răspunsuri în acest subiect
Until you come back - de Drama Queen - 22-06-2011, 06:18 PM
RE: Until you come back - de .Dudiii - 22-06-2011, 06:56 PM
RE: Until you come back - de Rain - 22-06-2011, 11:09 PM
RE: Until you come back - de Addeh - 23-06-2011, 09:49 AM
RE: Until you come back - de Drama Queen - 23-06-2011, 08:07 PM
RE: Until you come back - de .Dudiii - 23-06-2011, 08:38 PM
RE: Until you come back - de HanniGram - 23-06-2011, 09:03 PM
RE: Until you come back - de Rain - 24-06-2011, 12:00 AM
RE: Until you come back - de Noesis - 24-06-2011, 09:09 PM