18-07-2011, 01:34 PM
Pe la 2 jumatate azi noapte, dupa o saptamana de razboi, am terminat Casa intunericului de Stephen King si Peter Straub. Da, m'am prins ca e continuarea alteia, dar daca pe asta am pus mana, bun si asa! Admir stilul in care a fost conceputa: fara descrieri inutile, dar prezente cat sa te transpuna in mijlocul evenimentelor, dialog pe intelesul tuturor, actiune constanta. Singura parte care nu mi'a placut a fost moartea lui Henry Leyden (a.k.a. George Rathbun, Sobolanul de Winsconsin,Henry Shake si Simfonic Stan), personajul meu preferat- un orb cu minunate calitati, ale carui simturi au dezlegat parti din enigma.
Revenind... Incerc sa razbat prin paginile scrise de Umberto Eco, Numele trandafirului. Doar cateva fraze am biruit momentan, dar am de gand sa insist pe aceasta tema. Voiam de mult sa o citesc, auzisem de ea probabil de la parinti si vreau sa ma conving. Din cate am inteles, e politista (datorita crimelor si investigatiilor) combinata cu elemente religioase, va fi interesant.
Revenind... Incerc sa razbat prin paginile scrise de Umberto Eco, Numele trandafirului. Doar cateva fraze am biruit momentan, dar am de gand sa insist pe aceasta tema. Voiam de mult sa o citesc, auzisem de ea probabil de la parinti si vreau sa ma conving. Din cate am inteles, e politista (datorita crimelor si investigatiilor) combinata cu elemente religioase, va fi interesant.
"Do you really want me dead or alive/ To torture for my sins? "
Caz inchis, joc terminat, trage-ti fermoarul. Pana si un orb vede asta! (George Rathbun)
![[Imagine: 18m8pl.jpg]](http://i53.tinypic.com/18m8pl.jpg)