18-07-2011, 09:29 AM
Tom şi Jerry sunt cei mai geniali. Ştiu că şi acum mai se difuzează pe Carton.. sau eventual Bomerang ( pentru cine prinde programul). Îi ador şi încă mă mai uit la ei şi mă voi uita mereu. Sunt geniali şi e împosibil ca cineva să nu-i ştie. Eu şi cu mama ne uitam la ei. Eu îl prefer pe Jerry deoarece e foarte deştept şi e super cute. Îmi place şi Tom pentru prostia lui foarte amuzantă. Fac o echipă genială si nu am să-i uit niciodată.
Am momente când nu sunt în apele mele şi doar îi caut pe net şi mă uit la ei. După sunt ca şi nouă.
Indiferent că am mai văzut episodul râd la el ca şi prima dată. Aceste desene îşi păstrează farmecul chiar şi după atâţia ani.
Sunt super cute şi cum a zis şi Zuza şi eu ador acel episod în care Jerry patinează. Am râmas gen:
când am vazut cum fac cu gelatina lumini colorate. Am murit de ras, cădeam jos din pat. 
Tom şi Jerry sunt geniali şi mereu am să continui să mă uit la ei.
Am momente când nu sunt în apele mele şi doar îi caut pe net şi mă uit la ei. După sunt ca şi nouă.

Indiferent că am mai văzut episodul râd la el ca şi prima dată. Aceste desene îşi păstrează farmecul chiar şi după atâţia ani.
Sunt super cute şi cum a zis şi Zuza şi eu ador acel episod în care Jerry patinează. Am râmas gen:

Tom şi Jerry sunt geniali şi mereu am să continui să mă uit la ei.