17-07-2011, 04:37 PM
Mood: Era să scriu călduroasă O__o. Adevărul e că mi-e cald
). Dar sunt...hmmm...nici eu nu ÅŸtiu
.
Status: Not.
Locaţie: Pe zup, pe mess, pe SAI şi pe scaun.
Mănânc: Un iaurt. Şi nu, n-am 5 ani :-l. Am împlinit 6
.
Beau: Apă minerală... am o boală cu ea, ah? =)
Sunt îmbrăcată în: Chiloţi şi sutien : - ??. It's 2 hot o,o".
Ascult: Guess Who & Marius Moga - Tot mai sus (de când n-am mai ascultat-ooo 8 ->.. de 2 săptămâni, I think.)
Privesc: Sticluţa asta colţoasă de la parfum. Aş putea să mă tai cu ea : )).
Status Y!M: " Escape to the staaars
! + link "
Vorbesc pe Y!M cu: Snoweh, ZuZu şi Kato. Şi Dany : - ". Cum am putut să uit de my precious?
Citesc: " Mirela Mirela: si razvan a vorit cu aia? " O.o nu întrebaţi
.
Mă gândesc la: " Îmi bag ***. În mai puţin de 20 d eminute trebuie să fiu afară şi eu mă lăfăi într-o pernă. Care e tâmpitu' care a avut ideea să ieşim afară la 5 fără un sfert? Ah, da. Eu :-l. "
Dating: În vreo 10 minute cu ZuZu, Răzvan, Mell' (sper..), Alex, Gabi, Dani, Muscă, Mihai, Cătă, Codruţ, Emre, Andreea, Ioana, Ştefănel, Mituş şi...Kebab O___o.
Doresc: Să aibe prostu' ăla nişte 'ciocolată' la el că mor aici de ducere de lipsă T____T.
Iubesc pe: Toţi
.
Nervoasă pe: Jeg şi Roxana. Ăstea vor din nou bătaie = )).
Urăsc pe: Jeg, Corina şi.... bă mai era cineva = )). Aaaa, Roxana
.
Îmi lipseşte: O bere bună : )). Sper să aibă Răzvan bani.
Abia aştept să: Merg la plajă cu ei
.

Status: Not.
Locaţie: Pe zup, pe mess, pe SAI şi pe scaun.
Mănânc: Un iaurt. Şi nu, n-am 5 ani :-l. Am împlinit 6

Beau: Apă minerală... am o boală cu ea, ah? =)
Sunt îmbrăcată în: Chiloţi şi sutien : - ??. It's 2 hot o,o".
Ascult: Guess Who & Marius Moga - Tot mai sus (de când n-am mai ascultat-ooo 8 ->.. de 2 săptămâni, I think.)
Privesc: Sticluţa asta colţoasă de la parfum. Aş putea să mă tai cu ea : )).
Status Y!M: " Escape to the staaars

Vorbesc pe Y!M cu: Snoweh, ZuZu şi Kato. Şi Dany : - ". Cum am putut să uit de my precious?

Citesc: " Mirela Mirela: si razvan a vorit cu aia? " O.o nu întrebaţi

Mă gândesc la: " Îmi bag ***. În mai puţin de 20 d eminute trebuie să fiu afară şi eu mă lăfăi într-o pernă. Care e tâmpitu' care a avut ideea să ieşim afară la 5 fără un sfert? Ah, da. Eu :-l. "
Dating: În vreo 10 minute cu ZuZu, Răzvan, Mell' (sper..), Alex, Gabi, Dani, Muscă, Mihai, Cătă, Codruţ, Emre, Andreea, Ioana, Ştefănel, Mituş şi...Kebab O___o.
Doresc: Să aibe prostu' ăla nişte 'ciocolată' la el că mor aici de ducere de lipsă T____T.
Iubesc pe: Toţi

Nervoasă pe: Jeg şi Roxana. Ăstea vor din nou bătaie = )).
Urăsc pe: Jeg, Corina şi.... bă mai era cineva = )). Aaaa, Roxana

Îmi lipseşte: O bere bună : )). Sper să aibă Răzvan bani.
Abia aştept să: Merg la plajă cu ei

" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "
Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.
Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.