Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ritmuri insangerate

hy
multumesc pentru comentarii- am incercat sa tin cont de ele si sper sa nu va dezamagesc
astept comentarii in continuare
lectura placuta !

Cap IV
- Intra!
Am deschis usa camerei ei ca pe orice alta usa. Treceam pragul ei zilnic pentru nimicuri insa azi aveam un motiv special. Era vineri. Casa era aproape goala, doar noi si Sasuke care s-a inchis deja in camera lui. Mama si tata au plecat sa cineze cu niste prieteni. Am pasit apasat dorind sa am un aer neglijent. Parfumul floral al camerei ei mi-a topit orice urma de raceala. Camera asta era total diferita cu ea. Totul avea un aer mai feminine, mai ataractiv. Mi-a zambit dupa care si-a coborat privirea inapoi in cartea ei. Citea cate una pe zi. “ Caderea lui Adam” spun eu asezandu-ma pe marginea patului privind pe fereastra pierdut. Speram sincer san u ma trimita afara asa cum facuse ieri in timp ce cities “Fascinatie”. Nu-i placea sa o intrerupi mai ales atunci cand citea cuvintele dulci pe care le spune nu stiu ce tip bine. Incercam san u ma supar prea tare cand spunea : “Scena finala, mai am putin si vin. Promit!” insa ma neglijase toata saptamanaiar timpul petrecut cu ea nu compensa neglijenta ei.Stiam ca nu o face intentionat dar ma deranja atitudinea asta a ei. Credea ca acei pupici de noapte buna pot sa imi potoleasca pasiunea pentru ea?
Spre uimirea mea a lasat carte ape noptiera si a inceput sa-mi maseze gatul. Avea mainile mici si usoare. “ Daca vrei sa te revansezi, mai ai de lucru!” spun eu intorcandu-ma si cuprinzandu-i incheietuta in palma. “ Petreci prea mult timp cu cartilre alea..”
- Sss! spune ea impingandu-ma pe spate pe patul ei mare. Esti asa frumos ! Ai o fata masculine, sprancenele, barbia, dar buzele tale carnoasa sunt cea mai buna dovada. M-a sarutat usor zambind. Era asezata pe abdomenul meu trecandu-si degetele peste pieptul meu . Parul tau negru, in ton cu ochii tai reci si seriosi, ma gadila cand imi saruti abdomenul.
Continua sa ma mangaie fara sa vorbeasca. Imi arunca doar priviri pline de insemnatate. Ochii ei scanteiau de incantare, buzele rosii ca intotdeauna staluceau prea departe de mine. Cartile alea erau tare vulgare dar daca-i placeau… Poate avea sa iasa ceva productive din ele . Cu fiecare carte venea un alt val de pasiune si senzualitate. De data asta insa nu aveam timp sa o amagesc cu niste saruturi scurte pentru ca mai tarziu sa isi doreasca ea sa se revanseze…. M-am ridicat brusc ridicand-o ca pe o mireasa. Ii simteam respiratia si mainile pe pieptul meu.

Flashback

- Itachi! La masa dragule! spune sau mai bine zis , striga mama trecand prin fata camerei mele . O chemi te rog si pe Sakura !?
Uf! M-am ridicat usor incercand insa am surprins-o in timp ce imi mangaia bratul. Eram adormit insa culoarea unghiilor ei iesea suficient in evidenta incat sa-i observ mainile mici. Nu purta decat un inel de argint cu o perluta mica. Era perfect pentru ea. Parul ei era cazut pe tot pieptul meu. Camasa ei era deranjata lasand sa i se vada umerii si picioarele frumos modelate. “ Acopera-te, Printesa!” spun eu trantind-o pe lenjeria patului si coborand la cu un sarut pe abdomenul ei. Incercam sa ma conving singur sa ma ridic din pat dar, imi placea modul in care ma tinea in brate. Jocul era atat de periculos… Oricine ar fi auzit chicotelile ei sau prin absurd ar intra in camera si ar observa cat de sfasiata e camasa ei, pozitia in care ne aflam sau pieptul meu gol s-ar grabi sa traga concluzii gresite. Mainile ei erau bine pozitionate pe spatele meu parca dorind sa se asigure ca nu voi pleca niciodata de acolo.
Dependenta asta era reciproca, as vrea sa spun ca e pur fizica dar nu m-am atins de ea, si totusi, asa cum in putine cupluri se intampla, ma tulbur doar daca o vad imbracata in rochite ce sa mai spun de momentele in care ma saruta. “ Cred ca ar trebui sa ne ridicam!” spun eu ridicand-o in brate si ducand-o pana in bucatarie. Privirea ei calda si zambetul ei au fost umbrite de vocea socata a memei. “ Dragule dar ti-am spus sa o trezesti nu sa o aduci cu forta!” Numai eu am simtit suflul Sakurei in momentul acela. Stiam ca fusese speriata pentru ca pieptul ei nu l-a mai presat pe al meu pret de cateva secunde, a schitat rapid o atitudine serioasa in timp ce buzele ei se dapartau incet. “ I-am zis ca nu obisnuiesc sa mananc la ora asta si el m-a ridicat pe sus…” spune Printesa zambind, pentru un moment pana si eu am crezut-o. Mintea foarte usor. Cu un ton convins si un zambet stalucitor a cucerit-o si coborand din bratele mele a plecat sa se pregateasca pentru scoala.

End Flashback
Stateam pe pat in timp ce ea se pregatea. Priveam usa din spatele careia Sakura trebuia sa apara stalucind insa mintea mea era undeva departe. Vedeam derulandu-se ca intr-un film momentele pe care le patrecusem impreuna saptamana asta. Majoritatea seara cand Printesa dansa si sarea pe mine acaparandu-ma cu saruturi. Ce ma distra era ca ea Sasuke nu o considera deloc o atractie….
Flashback
- Aaa. Fratiorul tau nu ma suporta! Stii acum multi ani eram in aceiasi grupa. Eu, el si Naruto. Cred ca nu progresam destul de repede pentru el pentru ca intr-o zi s-a luat si a plecat. Naruto a fost foarte dezamagit, Sasuke l-a respins intotdeauna, bine de fapt pe amandoi ne-a respins. S-a transferat la o grupa paralela, in locul lui a venit altcineva. Nimeni nu plange el, pentru ca in timp ce el e marioneta lui Orochimaru, noi iesim si petrecem cu Kakashi. Stii suntem un grup care se distreaza. Ei sunt niste frustrati …

End Flashback
Avea dreptate daca nu ii ajungea jumatate din investitiile tatei asa era. Nu fusesem niciodata apropiati, dar nu credeam ca un frate poate sa iti doreasca raul. Stiam ca imi invidiase sansele, numai ca sperasem sincer ca totul sa duca la ceva constructiv. Speram ca activitatea mea de pana acum – care l-a convins pe tata sa-mi cedeze jumatate din investitii – sa fi convins ca muncisem cu adevarat pentru realiarile mele. Il reprezentasem pe tata in strainatate, investisem bani primiti la majorat intr-o afacere. In prima faza o finantam de pe urma actiunilor tatei dar dupa aceea a inceput sa imi aduca un profit frumusel. De curand mi-am dat la schimb vila mea si o suma exagerata pentru un teren cu un conac superb inafara orasului, loc in care o duceam pe Sakura in aceasta seara. Doream sa-I vad reactia cand va vedea acel conac vechi. Mereu mi-am dorit sa am un dormitor elegant cu un pat gigantic in mijloc, locul in care orice femeie din oras sa isi doreasca sa ajunga. “ Sunt bine asa?“ intreaba Printesa iesind intr-o pereche de colanti negri si o bluzita gri ce cadea pe un umar si-l lasa la vedere.Totodata parul ei roz, lasat pe umeri se potrivea perfect cu noanta buzelor ei. Am suras luaindu-I gentuta de pe masuta de toaleta si i-am plasat-o pe umarul gol.
- Unde mergem? E un magazim? Un club? Un local?
Ma amuzau toate incercarile ei. De fapt asa era tot timpul petrecut cu ea. Niciodata nu stii exact ce parere are despre cineva si ii placea sa stie cat mai multe. Uneori venea si imi spunea lucruri doar pentru ca ii placea sa le discute. Avea parere despre orice si oricine. Avea principiile ei de unde am concluzionat ca e o fata care stie ce vrea de la viata. Privea luminile cantand melodia de la radio. Avea o voce calda, atat de buna… Ma privea parca asteptand sa incep si eu. Melodia era veche insa cu o retrospectiva iti aduceai aminte perfect- era melodia pe care dansasem in acea seara. Am ranjit. Era o portie de viata fiecare vers pe care il canta.
Flashback
- Vrei sa-ti spun ceva? Are 18 ani, tu cu zece mai mult, constientizezi? Probabil esti primul barbat din viata ei. Imi resproseaza Deidara . Stiu ca e ciudat, dar e datoria mea sa te avertizez – te implici prea mult. Stii cum eram noi la varsta ei , de la una la alta si vi sa-mi spui ca ramai la ea. Ce e cu tine? Tu, marele cuceritor, iesi in pensie? Nu ai fost fidel nimanui, ce te face sa crezi ca o sa rezisti de data asta, mai ales ca nici nu ai atins-o pana acum.
End Flashback
Bine poate nu imi e specific, numai ca de data asta am degand macar sa incerc. Si ce daca diferenta dintre noi e de zece ani, poate tocmai asta imi lipseste. Poate imi lipseste o fata ca ea, o fata care sa fie proaspata si sa fie pasionala, senzuala doar cu mine. O fata care sa isi doreasca sa gaseasca in bratele mele siguranta si nu o imagine. Poate ca pana la urma ca eu as fi cel mai avantajat de aceasta relatie as fi eu. Ma schimbase in bine, si asta in doar o saptamana - desi ei nu ii place cand spun asta. Ea crede ca doar a scos partea buna din mine la lumina. Ma amuzau frazele precum :
- Iar ai vorbit urat! Sesizand injuratura mea si mustrandu-ma finut asa cum facea deobicei.
Am intrat intrat pe un drum marginit de copaci impunatori. Unul din motivele care m-au facut sa cumpar acest loc era maretia si granduarea acestui loc. Necesitase o investitie serioasa insa surprinderea Sakurei merita fiecare banut. Ii straluceau ochii. Acel zambet era atat de natural, ii evidentia dintii albi stralucitori, pometii ei frumosi. A coborat rapid din masina si m-a luat de mana “ E minunat!”. Cerceta cu privirea fiecare detaliu. Fiecare centimetru din conac era perfect. Era bine sa vezi ca cineva era de aceiasi parere cu tine.
Flashback
- Cum adica ai renuntat la vila? Pierzi o groaza de bani idiotule! exclama tata invartindu-se prin birou incercand sa estimeze pierderea.
- Relaxeaza-te am dat-o la schimb pe un conac inafara orasului. Si am platit diferenta. De ce te stresezi? Sunt bani mei, nu eu am muncit pentru ei, am muncit pentru conacul ala si-l merit si o sa-l am chiar daca imi bag toate economiile in el...
- Bine! Bine! Nu ma bag… Dar de ce?
End Flashback
“ Ei? De ce te-ai razgandit?” Mi-am asezat mana pe talia ei si am tras-o puternic in bratele mele. Nu aveam de gand sa-I raspund, avea sa vada ea singura….

Răspunsuri în acest subiect
Ritmuri insangerate - de nimeni - 24-06-2011, 11:45 AM
RE: Ritmuri insangerate - de Sasha. - 24-06-2011, 05:09 PM
RE: Ritmuri insangerate - de Candy_Girl_Love. - 24-06-2011, 07:00 PM
RE: Ritmuri insangerate - de Sho-Yo - 25-06-2011, 10:45 AM
RE: Ritmuri insangerate - de Savarina Ali - 28-06-2011, 02:04 PM
RE: Ritmuri insangerate - de nimeni - 09-07-2011, 09:48 AM
RE: Ritmuri insangerate - de Savarina Ali - 09-07-2011, 03:46 PM
RE: Ritmuri insangerate - de Stella - 09-07-2011, 08:39 PM
RE: Ritmuri insangerate - de nimeni - 16-07-2011, 11:34 AM
RE: Ritmuri insangerate - de Savarina Ali - 19-07-2011, 04:08 PM
RE: Ritmuri insangerate - de nimeni - 27-07-2011, 12:32 PM