Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Deliver me from death

Deliver me from death
Chapter 3
Sakura Haruno

Daca Guren nu exista aici , in aceasta puscarie eu acum nu mai eram si ii sunt recunoscatoere acestui inger o viata intreaga . Ma bucur nespus ca mai sunt pe acest pamant plin de fiinte infecte precum Sasuke si oameni buni ca politista mea preferata . Imi este cea mai buna prietena si imi va fi mereu , poate va exista si o zi in care voi fi fericita si voi avea veniturile mele ca sa o pot cinsti pe ea , draga Guren . Altfel nu-i pot spune , pentru ca este cea mai dulce fiinta de pe pamant , imi ese ca o a doua mama ce o iubesc foarte mult , mereu cand gandul imi zboara la ea imi vine sa plang . Nu stiu de ce , dar ma gandesc ca doar ea e singurul personaj pozitiv din toata aceasta poveste plina de ura si minciuna . Viata mea nu inseamna nimic , pentru nimeni , Sasuke a facut ce a vrut cu mine , gardiencele si-au batut joc si acum colegele de celula imi mai lipseau . Si ele ma chinuie la fel dar sunt mai rele . Acum primesc si eu ceva mancare buna dar ele mi-o arunca pe jos si calca pe ea , tot cheala sunt si acum , inca nu am haine si zici ca sunt cel mai sarac om posibil de pe globul pamantesc , sunt in ultimul hal nici o musca nu vrea sa-mi fie prietena , dar o floare ar ofili daca as incerca sa o miros . Nimic nu e bine , totul e pe dos nu pot sa inteleg de ce tocmai eu am cel mai prost destin , de ce eu sunt cea mai chinuita , de ce ? mereu asta imi e singura intrebare , as vrea sa se termine totul si sa vad numai roz in fata ochilor si numai floricele as vrea sa simt viata sa stiu ca o traiesc nu sa mor aici in timp ce rod marginile patului de foame . Nu mai pot sa traiesc in cusca asta , e o cutie rece si uda cu paraziti in ea care imi musca din corp si asa ramane doar scheletul si se duce si el ramanand astfel doar praf , eu voi fi un praf calcat de colegele mele . De ce eu trebuie sa fiu tipul de om mic si neinsemnat , slugarnic si insesizabil , de ce nu am putut fi eu regina angliei sau o mare preoteasa orice altceva decat un prea banal detinut si atat . Nici macar un puscariasi sef de celula sau ceva mai important nu sunt tot un nimic , o simpla neinsemnare . De ce tu doamne , m-ai uitat pe mine si m-ai lasat de izbeliste sa ma descurc singura , pentru ca sunt mai rau decat un copil de un an , vezi prea bine , fara voia mea am ajuns in inchisoare si acum regret cumplit . Am atatea intrebari la care nu cred ca va exista raspuns .

Acum cred ca sunt singura in celula deoarece celalalte sunt vizitae , nu ca mine , o singura singuratica in imparatia singuratatii , cam multa singuratate , stiu . Acest sentiment e foarte urat si nu-l doresc nimanui , nici lui Sasuke , lui ii doresc moartea si atat . Nu vreau sa-l chinui pentru ca nu-mi place sa vad lumea cum sufera chiar daca el ar merita . Vreau sa moara in nestiire , sa nu planga nimeni pentru el si nimeni sa nu regrete . Unde va muri , acolo ii va fii groapa . Dar trebuie sa ies din puscarie si apoi pot da startul razbunarii . Tot asa gandindu-ma , ma trezesc cu Guren in fata celulei . Zambeste larg si-mi zice ca am o vizita . Hm ? sigur am auzit bine? O vzita , oare ce-o fi aia ? mda , ma prostesc , oricum Guren zambeste , deci e de bine . Imi deschide celula , ma ridic de pe saltea si ies din cutia asta .
-Imi pare rau , dar trebuie sa-ti pun catusele, da si normal ca trebuie puse doar nu vreau sa-i fac rau politistei mele preferate.
Nu , nu , nici gand , ar putea fi concediata , din cauza mea si m-as simti prost . Merg inainte si ma gandesc cine ar putea fi persoana careia i-am trecut prin minte . Da , nu am nici o idée si intru in incaperea alba apoi o politista imi da jos catusele . Ma asez pe scaun si il privesc pe cel care imi face o vizita . Ma uit , sunt atenta , extrem de socata si nervi incep sa fiarba in mine . Dupa ce ca ma bagat in puscarie , are tupeul sa vina in fata mea si sa-mi zambeasca . Ma ridic in picioare si dau cu pumnii in masa . Il intreb pe descreierat daca nu i-a ajuns cat ma torturat iart acum vine sa isi bata joc de mine . E de necrezut , mai prost de atat putea fi ? O politista vine si-mi zice sa ma calmez , alta idioata . Ea ar fi calma , pai ii zic eu ca nu . Cine s-ar putea controla cand ar avea un gunoi de elita in fata ochilor ? ei bine eu nu pot asa ca-i dau o palma gunoierului apoi plec din incapere . Guren ma asteapta la usa cu zambetul ei gingas dar ii piere cand mi-a vazut nervi . Vine dupa mine si ma intreaba ce am patit iar eu ca proasta nu-i raspund , de parca ea are vreo vina ca dementul e aici . Incerc sa ma calmez si ii zic ca Sasuke a fost aici . Isi pune mana la gura si ma ia in brate cerandu-si scuze .
-Nu ai de ce . El e singurul care trebuie sa-si ceara ietare .
Inca mai am imaginea lui in minte si nu o pot scoate oricat de mult as vrea . S-a schimbat mult , mi-a fost frica sa-i dau acea palma , chiar daca am plecat putea veni dupa mine si o dadeam rau in bara . Dar nu a venit . Deci deja imi pun intrebari . Guren inca ma imbratiseaza dar se retrage cand o alta politista vine si-mi zice ca trebuie sa am o discutie cu un vizitator . Ii zic ca refuz sa-l vad iar domnisoara insista .
-Ce ti-a dat , bani , un sarut , numarul de telefon , spune ceva femeie ! sigur a mituit-o cu ceva pentru ca nu sunt obligat sa-l vad daca nu vreau dar asta insista .
Femeia nu zice nimic doar ma trage dupa ea apoi ma impinge in incapere . Chiar daca nu vreau imi doresc sa vad ce problema are Sasuke . Tare curioasa sunt ce om a mai omorat si probabil trebuie sa fac din nou pe criminalul . Alta discutie sau problema nu gasesc . Oricum actorul nu joaca de doua ori acelasi rol asa ca declar aceasta disctie inutila . Ma asez pe scaun si il privesc in ochi lui abisali . Inainte parca ma sagetau si erau reci iar acum sunt veseli si parca m-ar imbratisa . Poate a venit sa-mi spuna ca si-a gasit jumatatea si va fi o nunta la care sunt invitata . Mda pai nu o sa merg asa ca ma ridic si vreau sa plec dar ma prinde de mana si-mi zice sa ma asez . Sa zicem ca o sa-l ascult dar nu-i asa . Spune ce spune pe acolo , macane in continuare , vorbeste dar ia o pauza si zice ca ma iubeste si continua . A fost ceva gen “ bla bla bla te iubesc bla bla bla “ Din tot am auzit doar te iubesc . Raman blocata si Sasuke tot vorbeste pana cand se uita la mine si-mi trece mana prin fata ochilor . Ma dezmeticesc si ii zic ca nu cred nici o iota din ce-a zis .
-Dar trebuie sa crezi , eu te iubesc , cand nu ai fost langa mine am realizat ca nu pot sa traiesc fara tine …
-O da , pai atunci cand ma vei avea te vei plictisi din nou de mine si viata mea se va repeta , deci esti un idiot…
-De ce imi vorbesti urat ? de ce idiot ? ….
-Bine , atunci esti imbecil , asa ca valea altfel nu voi mai primi nici o vizita de la tine ! spun mai hotarata ca niciodata .
Brunetul isi lasa capul in jos si intreaba daca nu mai e nici o sansa . Imi pun mainile in san si-mi intorc capul inganand un “hm!”
-Nici o impacare , nimic , ai avut prea multe sanse si le-ai irosit pe prosti .
Ma ridic si plec dar Sasuke incepe sa boceasca si ma intorc la el izbucnind in ras . Serios ? chiar plange , pentru mine , deja ma simt flatata , i-ar trebui o diploma pentru cel mai desavarsit actor dar eu nu am bani si nu am slujba necesara pentru a-l premia . Altfel i-as umple casa de diplome . Isi ridica privirea si vai saracutul cata apa si-a putut scoate din ochi , ar trebui sa se duca la romanii au talent , la cata apa ii iese din ochisorii lui mici . Unii o scot pe gura dar el este sentimetal si vrea sa arate ca plange foarte mult , mda impresionant . El marele sentimental . Tare as vrea sa se inece si sa ramana acolo , inecat in propriile sentimente , dar poate stie sa inoate si scapa, nea imi trebuie alt plan . Stiu , o sa-l urmaresc , el pe jos eu cu masina, si fata , spaste , virati la stanga, soricelul la sfarsit de drum . Si aleluia , dus a fost . Da , asa facem , cel mai bun plan, sigur nu o sa dau gres .
-Hei , mai esti printre noi ? intreaba Sasuke stergandu-si lacrimile de crocodil .
-Da , prezenta , imi faceam planurile , stii , cum sa te omor , ma gandeam ori sa te calc cu masina ori sa te las sa te ineci in sentimente ? Tu ce alegi ? ce , ii dau variante , cum vrea sa moara , ce naiba , sunt o doamna pana la capat .
-Pai , nici una , eu vreau sa murim amandoi , pusi in acelasi mormant …
-Continua sa visezi , eu am plecat . pa !
Acum nici o lacrima nu ma mai opreste din drum si ies din incapere . Auzi la el , vrea sa-i indeplinesc si dorinte , adica nu e de ajuns ca-i dau variante de moarte … . Dupa ce ca mi-a distrus viata vrea sa-mi dinstruga si moartea , eu vreau sa fiu singura in mormant nu cu un gunoier . Cata dementa , eu una ii zic good bye si adios amigo . Nu-mi prea pasa de prapaditele lui sentimente si neexistenta iubire , dar sigur el moare inaintea mea . Il omor , fug de la locul faptei si dupa ma sinucid. Pentru ca o sa fiu prinsa va trebui sa merg iar la puscarie si de ce sa-mi petrec restul vietii in chinuri cand mai bine mor ? Deci o sa mor si nu in acelasi loc cu el de teama ca vom fi aruncati in aceeasi groapa . Of , abia astept sa ies de aici si sa mananc soricelul cu par negru si ochi abisali . O sa fie asa bun , incat as vrea sa traiesc momentul ala pana cand voi muri . Ce-mi va place acea masa , aaaa , parca-i simt gustul . Ah ! daca as putea l-as omora acum fara pic de regrete . De ce doamne mi-ai deschis acum apetitul cu palma aia blestemata ? ea a fost inceputul , doar am testat mancarea , sa vad daca nu e cumva expirata si cand eram pe cale sa o mananc mi-a zis ca ma iubeste . Ce mancare iubitoare , dar eu nu o iubesc si desta trebuie sa o mananc . Muahaha ! De fapt ma iubesc pe mine , deasta va trebui sa ma auto mananc , dupa Sasuke care va fi o mancare proasta voi veni eu cu un gust bun si gata , nu voi avea ce sa mananc deoarece nu voi mai putea manca . Da , deci cum vedeti , asa sta treaba , restul e istorie . Deci va las cu amicul meu viitor pentru ca am treaba in celula .
Guren nu stie ce sa-mi faca sa ma calmeze . Acum m-as duce la el si l-as strange de gat . Habar n-am cum apare zmeul in celula si-mi zice inca o data ca ma iubeste . Ma duc la el si-l sugrum iar Guren sare la mine si-mi zice sa ma calmez ca nu e bine ce fac . Slabesc stransoarea si incep sa plang ca fraiera .
-Iesi dracu afara , nu am nevoie de iubirea ta de doi bani , nut e mai vreau , pleaca ! incep sa-l strang iar de gat si Guren ma trage inspre pat si-l da afara pe brunet .

ce ma bucur ca va place fetelor merci de comuri
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?

Răspunsuri în acest subiect
Deliver me from death - de Zummy - 13-07-2011, 04:42 PM
RE: Deliver me from death - de Miranda. - 13-07-2011, 04:58 PM
RE: Deliver me from death - de Piersicuta - 13-07-2011, 05:16 PM
RE: Deliver me from death - de Zummy - 15-07-2011, 05:28 PM
RE: Deliver me from death - de Piersicuta - 15-07-2011, 10:07 PM
RE: Deliver me from death - de Miranda. - 15-07-2011, 10:40 PM
RE: Deliver me from death - de Zummy - 15-07-2011, 10:50 PM
RE: Deliver me from death - de Piersicuta - 15-07-2011, 11:04 PM
RE: Deliver me from death - de Zummy - 19-07-2011, 12:45 PM
RE: Deliver me from death - de Miranda. - 19-07-2011, 04:52 PM
RE: Deliver me from death - de Zummy - 26-07-2011, 04:13 PM