15-07-2011, 09:46 PM
Trei pagini? Really ? Oho, dar ai făcut ceva vâlvă pe zup. *laughs*
First, helăăăău. *hug* Eu sunt Mad Hatter, Miru şi cum mai doreşti tu să-mi spui. Încântată de cunoştinţă şi alea-alea.
Îţi urez un bun venit călduroş şi cât mai fluffeh and bluffeh! :] Acum, sper că nimeni n-a mai pus întrebările ce-am să le spun. În caz că e aşa te rog frumoos să-mi răspunzi la ele că nu am chef să mă uit la toate posturile. :]]
Eniuei.
1. Serialul favorit ? De ce ?
2. Autorul şi cartea preferat/ă ?
3. Filmul care ţi-a plăcut cel mai mult?
4. Ăăăh, anotimpul favorit ?
5. Ochi negri, verzi, căprui sau albaştri ? *laughs*
Cam atât aveam să-ţi spun. Îţi urez încă o dată un bun venit călduros şi sper să-ţi faci muulţi prieteni! ^^
XoXo, Mad Hatter,
First, helăăăău. *hug* Eu sunt Mad Hatter, Miru şi cum mai doreşti tu să-mi spui. Încântată de cunoştinţă şi alea-alea.
Îţi urez un bun venit călduroş şi cât mai fluffeh and bluffeh! :] Acum, sper că nimeni n-a mai pus întrebările ce-am să le spun. În caz că e aşa te rog frumoos să-mi răspunzi la ele că nu am chef să mă uit la toate posturile. :]]
Eniuei.
1. Serialul favorit ? De ce ?
2. Autorul şi cartea preferat/ă ?
3. Filmul care ţi-a plăcut cel mai mult?
4. Ăăăh, anotimpul favorit ?
5. Ochi negri, verzi, căprui sau albaştri ? *laughs*
Cam atât aveam să-ţi spun. Îţi urez încă o dată un bun venit călduros şi sper să-ţi faci muulţi prieteni! ^^
XoXo, Mad Hatter,
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.