14-07-2011, 10:28 PM
Deci, BioBoy, dupa fiecare capitol nu am ce comenta, fa si tu altele mai proaste ca sa am ce critica si eu. E imprevizibil si totodata inteligent facut, intr-adevar marijuana iti afecteaza creierul, nu cred ca mi-as putea imagina ce era in capul lui Alex cand si-a dat seama ca totul a fost din cauza marijuanei. Ai si niste ,,chestii" ca sa le zic asa care mi-au placut mult:,,a fost faptul ca in reflectia mea din fereastra nu parea sa am vreo rana la cap.",,Spuse acestea scotand limba si chicotind intr-un mod foarte imatur.". La faza cu scosul limbii as fi vrut sa fiu si eu in autobuz :-)). Si se vede ca nu prea le aicu bautura :)), nu suna prea bine ,,savura linistit o cutie de bere" :)).Glumesc man, singurul lucru care nu mi-a placut e acela ca a fost cam scurt, damn, de ce i-o fi chemat oare la terasa Andreea? Poate vrea sa se impace cu Alex. Descrio mai mult pe Andreea si-i spun eu lui Alex daca trebuie sa se impace neaparat cu ea sau nu :))! Insa finalul imprevizibil ca intotdeauna. ;). Spor la postat si sa postezi mai des omule! A...si bafta si la scoala de soferi!