14-07-2011, 04:41 PM
Mood: Happy extrem !! 
Status:
Mănânc: Kinder Pingui ;>. Am dat-o în mintea copiilor *o*.
Beau: Suc de portocale receee...
Sunt îmbrăcată în: Boxeri roşii şi sutien negru.
Ascult: Guess Who feat. Marius Moga - Tot mai sus. Pookeh ÅŸtie mai bine <3.
Privesc: Kiss x Sis episodul 10 ;x. Iubescccc anime-ul ăsta
. Şi mă mai uit din când în când cine e pe mess 8 ->. Tot Pookeh ştie
.
Status Y!M: " KamyyDannyCamyy ForEver ! <3 "
Vorbesc pe Y!m cu: Camyy. LipseÅŸte perlaa :-l. Dany, unde *ahem* eÅŸti? :-l
Citesc: Listele : - ?. Iuly şi Ştefi au intrat la filo o,o". Mă bucur că mă reîntâlnesc cu ele : )). Ah, ce tot zic? Ambele sunt de la mine din cartier >o<.
Mă gândesc la: " Dracii să te ia de anime! Keitaaa, hai cu acţiunea! :-l "
Dating: Peste o oră cu Răzvan, Mituş, fiicele şi ZuZu.
Doresc: Să se mute mai repede Camyy în Constanţa <3. Şi în aceeaşi clasă =p~. Our happy trio won't be destroyed! ;; )
Iubesc pe: Răzvan;x, Dany, Camyy, Alli, Pookeh, fiicele şi cine se mai simte.
Nervoasă pe: Nobody : - ?. Prea fericită să fiu : )).
Urăsc pe: CORINA! Gosh, mai sunteţi multe? Abia aştept să dau o tură pe soveja : - j. Jeg şi căţea definitiv.
ÃŽmi lipseÅŸte: Kyna
. My gosh, să înceapă pnm şcoala aia . . . şi aşa, tot eu o voi ajuta să se integreze cu colegii mei din 1 - 4 o,o. Probb, îi fac lipeala cu Toni
. Viseee
.
Abia aştept să: Nici nu ştiu... să merg mâine la şcoală pentru înscriere la liceu, să ia tati banii, să o chem pe Dany la mine, să mergem eu, ea, Răzvan şi ZuZu în satu' de vacanţă *cheer* fac cinste *o*, să vină ziua lu' Dany că merg la Dorobanţu <3 nyaa şi trupa de şoc de acolo: eu, Dany, Alexuţa, Stelică, Nicoleta, Alina, Gabi şi Radu >333, ca pe vremuri T^T... apoi să plec la munte şi la bunică-miu, şi în sfârşit să înceapă nenorocita de şscoală <3333333.
Dar totuşi, abia aştept să merg la plajă
.

Status:

Mănânc: Kinder Pingui ;>. Am dat-o în mintea copiilor *o*.
Beau: Suc de portocale receee...
Sunt îmbrăcată în: Boxeri roşii şi sutien negru.
Ascult: Guess Who feat. Marius Moga - Tot mai sus. Pookeh ÅŸtie mai bine <3.
Privesc: Kiss x Sis episodul 10 ;x. Iubescccc anime-ul ăsta

Status Y!M: " KamyyDannyCamyy ForEver ! <3 "
Vorbesc pe Y!m cu: Camyy. LipseÅŸte perlaa :-l. Dany, unde *ahem* eÅŸti? :-l
Citesc: Listele : - ?. Iuly şi Ştefi au intrat la filo o,o". Mă bucur că mă reîntâlnesc cu ele : )). Ah, ce tot zic? Ambele sunt de la mine din cartier >o<.
Mă gândesc la: " Dracii să te ia de anime! Keitaaa, hai cu acţiunea! :-l "
Dating: Peste o oră cu Răzvan, Mituş, fiicele şi ZuZu.
Doresc: Să se mute mai repede Camyy în Constanţa <3. Şi în aceeaşi clasă =p~. Our happy trio won't be destroyed! ;; )
Iubesc pe: Răzvan;x, Dany, Camyy, Alli, Pookeh, fiicele şi cine se mai simte.
Nervoasă pe: Nobody : - ?. Prea fericită să fiu : )).
Urăsc pe: CORINA! Gosh, mai sunteţi multe? Abia aştept să dau o tură pe soveja : - j. Jeg şi căţea definitiv.
ÃŽmi lipseÅŸte: Kyna

Abia aştept să: Nici nu ştiu... să merg mâine la şcoală pentru înscriere la liceu, să ia tati banii, să o chem pe Dany la mine, să mergem eu, ea, Răzvan şi ZuZu în satu' de vacanţă *cheer* fac cinste *o*, să vină ziua lu' Dany că merg la Dorobanţu <3 nyaa şi trupa de şoc de acolo: eu, Dany, Alexuţa, Stelică, Nicoleta, Alina, Gabi şi Radu >333, ca pe vremuri T^T... apoi să plec la munte şi la bunică-miu, şi în sfârşit să înceapă nenorocita de şscoală <3333333.
Dar totuşi, abia aştept să merg la plajă

" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "
Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.
Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.