14-07-2011, 04:21 PM
Wow...Cat imi place acest capitol! Si celelalte mi-au placut, stai linistita. Desii am vazut cateva greselute - nu le comentez pentru ca nu prea tin cont de ele si pana la urma toti gresim- admosfera si cuvintele alese pentru fiecare propozitie in parte m-au dat pe spate. Modul in care explici scenele este fenomenal. Sentimentele personajelor reies foarte bine din exprimare si nu trebuie sa te gandesti prea mult la inteles. "Oare ce vrea sa spuna aici? " :P Sunt sigura ca si in capitolul urmator vor fi asemenea scene, doar nu se vor oprii aici...Chiar am sa urmaresc sa vad cand pui nextul si daca voi nimerii bine, voi fi iar prima. Ureaza-mi mult noroc! :d Pana acum, parerea mea este ca te descurci bine. Ai talent si asta se vede char foarte bine. Mult succes in continuare!
Astept nextul! :X
Astept nextul! :X
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!