14-07-2011, 03:13 PM
Mood: Foarte fericită. Nimeni nu-mi poate strica fericirea în aceste momente 
Status: Just 4 days! Abia aÅŸtept
Locaţie: La pc, pe scaun
Mănânc: Îngheţată de vanilie şi seminţe
Beau: suc de caise <3
Sunt îmbrăcată în: pantaloni scurţi, mov şi maieu alb
Ascult: The Saturdays - Notorious
Privesc: Telefonu'
Status mess:'' Ce? Crezi că indiferenţa ta mă doare? Dar te-ai gândit, pentru mine mai exişti oare? Yey, I'm so so happy now! Just 4 days! Fufa curcubeu; fufa fiţe roz şi fente-n cap. Zuzu, asta e bună.
Eşti genială
'' + link
Vorbesc pe mess cu: Zuzu, Layla, Silviu ÅŸi Ally
Citesc: ce scriu <3
Mă gândesc la: ziua de sâmbătă
Dating: peste o oră, la film
Doresc: să vină mai repede ziua de sâmbătă ca să le arăt lor şi fufei ăleia că nu-mi pasă
Iubesc pe: varămea, Zuzu, Layla, Crăci, Bl forever, rawr, prietenii adevăraţi şi care se mai simt
Nervoasă pe: nimeni
Urăsc pe: nimeni
Îmi lipseşte: timpul petrecut cu ei, dar nu o să îi las să vadă că mă afectează asta. voi fi mai ceva ca un cub de gheaţă în preajma lor
Abia aştept să: le arăt că nu-mi mai pasă şi să vină varămea că nu am mai văzut-o de doi ani

Status: Just 4 days! Abia aÅŸtept

Locaţie: La pc, pe scaun
Mănânc: Îngheţată de vanilie şi seminţe
Beau: suc de caise <3
Sunt îmbrăcată în: pantaloni scurţi, mov şi maieu alb
Ascult: The Saturdays - Notorious
Privesc: Telefonu'
Status mess:'' Ce? Crezi că indiferenţa ta mă doare? Dar te-ai gândit, pentru mine mai exişti oare? Yey, I'm so so happy now! Just 4 days! Fufa curcubeu; fufa fiţe roz şi fente-n cap. Zuzu, asta e bună.

Vorbesc pe mess cu: Zuzu, Layla, Silviu ÅŸi Ally
Citesc: ce scriu <3
Mă gândesc la: ziua de sâmbătă
Dating: peste o oră, la film
Doresc: să vină mai repede ziua de sâmbătă ca să le arăt lor şi fufei ăleia că nu-mi pasă
Iubesc pe: varămea, Zuzu, Layla, Crăci, Bl forever, rawr, prietenii adevăraţi şi care se mai simt
Nervoasă pe: nimeni
Urăsc pe: nimeni
Îmi lipseşte: timpul petrecut cu ei, dar nu o să îi las să vadă că mă afectează asta. voi fi mai ceva ca un cub de gheaţă în preajma lor
Abia aştept să: le arăt că nu-mi mai pasă şi să vină varămea că nu am mai văzut-o de doi ani
![[Imagine: j5atg3.png]](http://i56.tinypic.com/j5atg3.png)