13-07-2011, 09:05 PM
Primul liceu pe care l-am pus pe lista a fost Sava si acolo am intrat xD. Sunt la mate-info si sunt foarte fericita, caci acolo imi doream sa intru. Azi a fost un fel de intalnire a bobocilor in fata liceului. Am fost peste 100 o__o Si cica luni este din nou. Luni ar fi cea oficiala sa zic asa, adica vor fi mult mai multi copii :]] A fost foarte misto, m-am imprietenit cu multi, insa sincer nu am retinut numele niciunuia =]] Cred ca maxim 4 :]]
Eu la inceput am vrut la uman, insa asta se intampla acum un an sau doi, dupa ce mi-a deschis meditatoarea mea ochii si mi-am dat seama ca nu rezolv nimic cu umanul ( adica eu ). Nu sunt deloc buna la latina si cand spun deloc buna, chiar deloc :]] Habar nu am limba si nici romana nu imi place. Sa stau sa citesc o gramada .___. E obositor pentru mine :]]
Realul este greu, I know, dar am mai multe portite deschise si pot face mai multe lucruri pe viitor. Ma ajuta foarte mult realul si imi modeleaza caracterul, sa zic asa. Multi mi-au spus-o si asa am vazut la toate persoanele care sunt sau au fost la profilul real.
Acum...asteptam septembrie sa vedem cum e la liceu :]]
Eu la inceput am vrut la uman, insa asta se intampla acum un an sau doi, dupa ce mi-a deschis meditatoarea mea ochii si mi-am dat seama ca nu rezolv nimic cu umanul ( adica eu ). Nu sunt deloc buna la latina si cand spun deloc buna, chiar deloc :]] Habar nu am limba si nici romana nu imi place. Sa stau sa citesc o gramada .___. E obositor pentru mine :]]
Realul este greu, I know, dar am mai multe portite deschise si pot face mai multe lucruri pe viitor. Ma ajuta foarte mult realul si imi modeleaza caracterul, sa zic asa. Multi mi-au spus-o si asa am vazut la toate persoanele care sunt sau au fost la profilul real.
Acum...asteptam septembrie sa vedem cum e la liceu :]]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !