12-07-2011, 09:21 PM
OOO...Hey!Ce faci?
Se pare ca ai pus o poezie noua.Si este una de dragoste.Nicee!!!Imi place.
So...in poezia"Versul unei nopti de vara" se pare a fi povestea de dragoste a doi tinerii.Si presupun ca baiatul este cel care asteapta un raspuns din partea fetei.:d
Puteai sa folosesti mai multe figuri de stil(dupa parerea mea) si sa adaugi mai multe elemente ale naturii.
Titlul este foarte bine ales,dupa cum ti s-a mai spus.Este foarte seminificativ.
In concluzie,imi place poezia,e destul de buna,dupa parerea mea.
Heyy....sa o ti tot asa in continuare si poti chiar si mai bine de atat.Cum ti-am mai spus cred ca ai talent.
Bafta in continuare!!Byee!!
Se pare ca ai pus o poezie noua.Si este una de dragoste.Nicee!!!Imi place.
So...in poezia"Versul unei nopti de vara" se pare a fi povestea de dragoste a doi tinerii.Si presupun ca baiatul este cel care asteapta un raspuns din partea fetei.:d
Puteai sa folosesti mai multe figuri de stil(dupa parerea mea) si sa adaugi mai multe elemente ale naturii.
Titlul este foarte bine ales,dupa cum ti s-a mai spus.Este foarte seminificativ.
In concluzie,imi place poezia,e destul de buna,dupa parerea mea.
Heyy....sa o ti tot asa in continuare si poti chiar si mai bine de atat.Cum ti-am mai spus cred ca ai talent.
Bafta in continuare!!Byee!!
![[Imagine: 249800-lesbi.jpg]](http://www.cancan.ro/usr/imagini/2010/02/04/249800-lesbi.jpg)
Just do it!