11-07-2011, 09:09 PM
Două blonde hotărăsc să meargă în pădure să-şi caute un brad de Crăciun .
După câteva ore de căutare , una dintre ele îi spune celeilalte :
- Aşa nu mai merge ! Eu propun să luăm primul brad pe care îl găsim indiferent dacă are globuri sau nu !
Gigi Becali, beat, trece prin faţa stadionului Dinamo… Un poliţist îl opreşte şi îi zice:
- Domnu’ Becali, vă rog să plecaţi că nu sunteţi bine primit în această zonă…!
Gigi supărat:
- Bă, tu vrei să cumpăr tot Dinamo? Iau şi stadionu’ şi echipa şi pe Borcea…. pe toţi bă, pe toţi!….!
Intervine soţia lui Becali:
…- Domnu’ poliţist, vă rog să îl scuzaţi pe soţul meu! Aşa face el la beţie, cumpără toate mărunţişurile…
O blondă rămîne (ca să vezi) a doua oară gravidă şi vine la soţul ei şi îl întreabă:
- Dragă, acum trebuie să ne căsătorim din nou?
Unu cu un Ferrari dă peste o cioară. Acesta, o ia acasă şi o îngrijeşte, o pune într-o colivie şi îi lasă nişte pâine şi apă acolo. Pasărea fusese inconştientă tot timpul. Când se trezeşte, cioara gândeşte: " Hmm gratii, apă, pâine! Te pomeneşti că l-am omorât pe ăla cu Ferrari!
După câteva ore de căutare , una dintre ele îi spune celeilalte :
- Aşa nu mai merge ! Eu propun să luăm primul brad pe care îl găsim indiferent dacă are globuri sau nu !
Gigi Becali, beat, trece prin faţa stadionului Dinamo… Un poliţist îl opreşte şi îi zice:
- Domnu’ Becali, vă rog să plecaţi că nu sunteţi bine primit în această zonă…!
Gigi supărat:
- Bă, tu vrei să cumpăr tot Dinamo? Iau şi stadionu’ şi echipa şi pe Borcea…. pe toţi bă, pe toţi!….!
Intervine soţia lui Becali:
…- Domnu’ poliţist, vă rog să îl scuzaţi pe soţul meu! Aşa face el la beţie, cumpără toate mărunţişurile…
O blondă rămîne (ca să vezi) a doua oară gravidă şi vine la soţul ei şi îl întreabă:
- Dragă, acum trebuie să ne căsătorim din nou?
Unu cu un Ferrari dă peste o cioară. Acesta, o ia acasă şi o îngrijeşte, o pune într-o colivie şi îi lasă nişte pâine şi apă acolo. Pasărea fusese inconştientă tot timpul. Când se trezeşte, cioara gândeşte: " Hmm gratii, apă, pâine! Te pomeneşti că l-am omorât pe ăla cu Ferrari!
[center]
[/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center]
[/center]
![[Imagine: 2isxfr.jpg]](http://i39.tinypic.com/2isxfr.jpg)
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center]
![[Imagine: lh4lc.gif]](http://i43.tinypic.com/lh4lc.gif)