Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Meine fotos x)

Hello, am trecut si eu pe aici, fiind curioasa sa iti vad creatiile :]]
Ce pot sa spun .__. Te descurci la fotografiat, ce aparat folosesti? Editezi fotografiile? Adica cel putin ultimele doua mie asa imi par >.< Putin ma intereseaza daca da sau nu, insa voiam sa iti spun ca sunt foarte reusite, in opinia mea. Chiar te descurci, imi plac foarte mult, so felicitari.
Prima fotografie este facuta din avion?:]]Imi plac la nebunie norisorii, fotografia se potriveste cu titlul ales. I mean, chiar e un colt de rai. As fi vrut sa am parte de o asemenea priveliste(norocoaso >.>). La a doua poza, mi s-a parut putin cam prea editata(daca asa este), in sensul ca acele persoane din carusel nu se disting absolut de loc. Se vede asa o pata mare si neagra :]]Totusi, imi plac culorile acelea foarte deschise, iar norul acela mare si pufos >.< e tare interesant. A treia fotografie mi-a placut cel mai mult. Intotdeauna am fost atrasa de paris :]] Imi place cum ai surprins turnul, un unghi foarte bun. Si restul peisajului este foarte interesant si atrage privirile intr-un mod interesant. Cerul e atat de senin, albastru- incredibil. La fel, mi s-a parut partea de jos putin cam prea intunecata, insa intr-un fel, bine ca partea de sus, cerul e mai luminata. Se impleteste intr-un fel constrastul.

Nu am ce sa comentez/sa critic la fotografiile tale. Sunt foarte reusite. Astept sa ma uimesti in continuare :]]. Hugs.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !

Răspunsuri în acest subiect
Meine fotos x) - de Ruxi. - 10-07-2011, 02:13 PM
RE: Meine fotos x) - de βεκi - 11-07-2011, 07:55 PM
RE: Meine fotos x) - de Ruxi. - 11-07-2011, 09:30 PM
RE: Meine fotos x) - de βεκi - 11-07-2011, 11:10 PM
RE: Meine fotos x) - de Ruxi. - 13-07-2011, 12:15 AM
RE: Meine fotos x) - de βεκi - 13-07-2011, 01:42 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)