Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viata departe de casa

#17
Buna bhita` ..cum ti`am promis am venit cu un comm si pe la tine. As fi trecut mai devreme dar mi`am uitat parola la cont si m`am cam chinuit sa o schimb ..:-j.

Ma rog, sa revenim la oile noastre. Pana acum nu mi se pare prea original, dar pe parcurs cred ca va fi mult mai bun. Ai capitolele foarte mari [gigantice pe langa ale mele;))], deci o sa comentez pe scurt din fiecare capitol.

So ..
In primul capitol actiunea s`a grabit mult, adika ai avut cam un an acolo. Nu prea am inteles care a fost faza cu exmatriculare, totul a fost in aceeasi zi:-? ? Dialog ai destul de mult, incearca sa il transformi in naratiune. Descriere este prezenta, dar mereu este loc de mai bine;).

In capitolul doi m`ai bagat in ceata, toate s`au intamplat in anul urmator din cate am inteles. In primul capitol ai spus ca Sasuke a plecat, in al doilea ai spus ca inca era acolo:-?. Ma rog .. dialogul este mult, prea mult. Descrierea este destul e buna, lafel si naratiunea, dar actiunea tot grabita a ramas.

Ultimul capitol a fost scurt, din cate am vazut eu ai evoluat:). Apropo, scoala la care s`au dus ei este una e baieti:-?, Sakura ce face? Dialog ai avut si aici destul de mult, pentru mine e ok ca imi place dialogul [intelg mai mult din el =))], dar cateoata e mai bine si fara;). Actiunea ai grabito, puteai sa umpli un capitol intreg cu tot drumul pe care l`au facut ei spre satul Sunetului. Atacatori aceia au facut parte din test nu?

Hmmm.. cam atat am avut de spus;) ..spor la scris si bafta in continuare ..:*:X [sper ca nu te`am suparat cu comm`ul meu;)]
[Imagine: YWk6O.jpg]



Răspunsuri în acest subiect
Viata departe de casa - de Paty.Paty - 20-04-2011, 03:57 PM
RE: Viata departe de casa[SasuSakuNaru] - de Rain - 20-04-2011, 04:40 PM
RE: Viata departe de casa[SasuSakuNaru] - de Alicia - 10-07-2011, 03:20 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Suntem asa de aproape ,dar totusi departe Yin 12 10.008 14-09-2010, 05:50 PM
Ultimul răspuns: Debb.'
  Casa din vis [+15] sunshine 5 5.490 12-04-2010, 10:05 AM
Ultimul răspuns: sunshine


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)