09-07-2011, 10:47 PM
Hei , hei multumesc de comentariu :] ,
Let's see :
Ai un stil atat de complex si de pretentios ce ofera defapt obtiuni de intelegere nelimitate pentru cei ce stiu sa caute in detalii . Folosesti cuvantul intr-un mod mult mai expresiv , si desi este cam greu de inteles , are un mod de a atrage cititorul incredibil .
Am vazut cateva repetitii pe acolo si vre-o doua greseli neimportante de tastare .
Ai un stil foarte deosebit de a scrie . Foarte , foarte interesant si chiar imi pare rau ca nu ti-am citit nici o creatie pana acum .
Oricum mult succes in continuare desi sunt sigura ca nu ai nevoie !.
Hugs !. >: D<
Let's see :
Ai un stil atat de complex si de pretentios ce ofera defapt obtiuni de intelegere nelimitate pentru cei ce stiu sa caute in detalii . Folosesti cuvantul intr-un mod mult mai expresiv , si desi este cam greu de inteles , are un mod de a atrage cititorul incredibil .
Am vazut cateva repetitii pe acolo si vre-o doua greseli neimportante de tastare .
Ai un stil foarte deosebit de a scrie . Foarte , foarte interesant si chiar imi pare rau ca nu ti-am citit nici o creatie pana acum .
Oricum mult succes in continuare desi sunt sigura ca nu ai nevoie !.
Hugs !. >: D<
Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)
--->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
Is something about change !!!