09-07-2011, 10:31 PM
Mood: Obosită / Fericită / Entuziasmată
Status: 6 days! <3
Locaţie: Pe scaun.
Mănânc: O acadea
.
Beau: Apă.
Sunt îmbrăcată în: Pijamale.
Ascult: Cum plânge una după copilul ei spunându-i că va fi vie mereu pentru ea şi o tot strigă " iubire " şi ce zic ăştia din Naruto, chiar dacă nu înţeleg nimic fără subtitrare
.
Privesc: Ce am pe birou.
Status mess: "
Cum sa zici asa ceva?
"
Vorbesc pe mess cu: Bullet.
Citesc: Ce scriu.
Mă gândesc la: Marţi
!
Dating: M-am întâlnit deja cu Andreea. ;3 Mi-a fost tare dor de ea.
Doresc: Îhh.. să ies afară mai des.
Iubesc pe: El
.
Nervoasă pe: Fimea ( Costina ) Din câte am înţeles iese cu una Yolanda sau ceva de genu' şi mi-a stricat-o! [ vreau să spun că o macheaza ca naiba -___-! Trebuie să mă întâlnesc cu ea să-i schimb înfăţişarea sau cine ştie ce o să mai facă aia din ea! ]
Urăsc pe: Yolanda. E prea încrezuta fata asta; pentru că fimea i-a zis că-i place de un tip care niciodată nu s-ar uita la ea - după părerea ei - şi Yolanda i-a spus că are ghinion şi că ea e frumoasă şi la ea se va uita. >_<.
Îmi lipseşte: Iubirea mea; nu l-am mai văzut de o săptămână.
Abia aştept să: Multee.
.
Status: 6 days! <3
Locaţie: Pe scaun.
Mănânc: O acadea

Beau: Apă.
Sunt îmbrăcată în: Pijamale.
Ascult: Cum plânge una după copilul ei spunându-i că va fi vie mereu pentru ea şi o tot strigă " iubire " şi ce zic ăştia din Naruto, chiar dacă nu înţeleg nimic fără subtitrare

Privesc: Ce am pe birou.
Status mess: "

Vorbesc pe mess cu: Bullet.
Citesc: Ce scriu.
Mă gândesc la: Marţi

Dating: M-am întâlnit deja cu Andreea. ;3 Mi-a fost tare dor de ea.
Doresc: Îhh.. să ies afară mai des.
Iubesc pe: El

Nervoasă pe: Fimea ( Costina ) Din câte am înţeles iese cu una Yolanda sau ceva de genu' şi mi-a stricat-o! [ vreau să spun că o macheaza ca naiba -___-! Trebuie să mă întâlnesc cu ea să-i schimb înfăţişarea sau cine ştie ce o să mai facă aia din ea! ]
Urăsc pe: Yolanda. E prea încrezuta fata asta; pentru că fimea i-a zis că-i place de un tip care niciodată nu s-ar uita la ea - după părerea ei - şi Yolanda i-a spus că are ghinion şi că ea e frumoasă şi la ea se va uita. >_<.
Îmi lipseşte: Iubirea mea; nu l-am mai văzut de o săptămână.
Abia aştept să: Multee.

[center]
[/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center]
[/center]
![[Imagine: 2isxfr.jpg]](http://i39.tinypic.com/2isxfr.jpg)
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center]
![[Imagine: lh4lc.gif]](http://i43.tinypic.com/lh4lc.gif)