09-07-2011, 09:02 PM
Asa, deci.
Culoarea favorita: momentan este albastrul
Culoarea ochilor: caprui
Animal favorit: pai, nu stiu.... nu as putea spune ca am un favorit. Dar am o catelusa acasa
Personaj anime favorit: cum am spus mai sus Kaito kid. De ce? Pai, imi place povestea lui si modul in care isi bate joc de politia japoneza
Actor favorit: am raspuns mai sus
Waiting for forver: nu l-am vazut. E interesant? Despre ce e vorba?
Unde ma vad peste 6 ani: sincer nu m-am gandit niciodata. Nu prea ma pot imagina peste atat de multi ani
Temeri: ma tem de prea multe chestii ca sa ma apuc sa le enumar aici Sorry
Sport: pai, sa ma gandesc. Imi place muuult schiul, il practic in fiecare iarna Si am luat lectii de patinaj, dar nu am mai fost cam de mult timp la patinoar >.<
Frati/surori: un frate
K-pop: ascult, dar foarte putin... Imi plac anumite melodii de la Big Bang
Ce sa mai zic, ma bucur ca par o persoana de treaba, imi place sa cred ca asa e.
Culoarea favorita: momentan este albastrul
Culoarea ochilor: caprui
Animal favorit: pai, nu stiu.... nu as putea spune ca am un favorit. Dar am o catelusa acasa
Personaj anime favorit: cum am spus mai sus Kaito kid. De ce? Pai, imi place povestea lui si modul in care isi bate joc de politia japoneza
Actor favorit: am raspuns mai sus
Waiting for forver: nu l-am vazut. E interesant? Despre ce e vorba?
Unde ma vad peste 6 ani: sincer nu m-am gandit niciodata. Nu prea ma pot imagina peste atat de multi ani
Temeri: ma tem de prea multe chestii ca sa ma apuc sa le enumar aici Sorry
Sport: pai, sa ma gandesc. Imi place muuult schiul, il practic in fiecare iarna Si am luat lectii de patinaj, dar nu am mai fost cam de mult timp la patinoar >.<
Frati/surori: un frate
K-pop: ascult, dar foarte putin... Imi plac anumite melodii de la Big Bang
Ce sa mai zic, ma bucur ca par o persoana de treaba, imi place sa cred ca asa e.