Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Zuza vs ჩօօო ჩօօო

#8
Am venit si eu. Sa vedem..aveti o tema interesanta si va zic singer ideile sunt bune, dar cum le dezvoltati puteati in multe feluri.

Prima lucrare: ai dialogul, ai naratiunea, dar cu descrierea nu stai chiar bine. Tu ai pus, dar nu era suficient. Puteai descrie mai bine acel sentiment de a pierde pe cineva drag, de a pasi in alta lume..o oarecare teama, tristeze. La aranjare nu pricep de ce nu continuai aceiasi propozitie pe acelasi rand. Si lucrurile le-ai cam grabit oarecum...

A doua lucrare: ai descrierea. Mi-a placut dezvoltarea si la fel cum ai descris. Acea teama de a pleca si faptul ca nimeni nu e acolo sa o salveze in abisul in care cade. Ideea imi place, mai ales ca ai ales o moarte provocata, a fost impuscata si replica de la final a fost ok..mi sa facut si pielea de gaina, ai reusit sa-mi aduci acea imagine in fata mea. Frumos.

Aici chiar aveati ce descrie, pentru ca erau foarte multe sentimente si era acel pas, acea descrindere a sufletului de catre trup. Felicitari, v-ati descurcat amandoua, dar una a luat-o pe cealalta si anume lucrearea a doua. Votez lucrarea a doua, e mai ampla.
Succes in continuare.
[Imagine: h8v.gif]
 



Răspunsuri în acest subiect
RE: Zuza vs ჩօօო ჩօօო - de Rose ^^ - 09-07-2011, 09:40 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Zuza vs.Ang Zuza. 15 10.288 14-12-2011, 08:52 PM
Ultimul răspuns: Ana


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)