Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Salut!

Doamne, nu stiu cum nu am observat celelalte replies-uri! 21 Eram putin invidios pe Viper fiinda ca pe el l-au intampinat foarte multi si am vrut sa ma uit si la mine si...BOOM! Multumesc tuturor si. . sa raspund si la iterogatoriu 21 :-Mnu, nu desenez, sunt total varza!
-Anime-ul meu preferat e Dragon Ball Z, clasic, dar ramane preferatul
meu 3
-Ascult rock/rock alternativ uneori(foarte putin chiar, cateva
piese)/comerciala. . .mai de toate, insa in afara de manele si populara,
mogic 21
-Trupe care imi plac? Cred ca am sa omit cateva dar dau cateva exemple: Story Of The Year, Metallica, Disturbed, OneRepublic. De citit citesc, insa nu prea mult. Am citit cateva carti care raman epice pentru mine, insa probabil ca fost doar ,,cateva" si de asta. De scris. . .in afara de fan-fiction nu scriu mai nimic 21! Am 15 ani. . .intotdeauna mi s-a parut seaca intrebarea asta fiinda alt raspuns mai complex nu stiu 21! Nu e mutl deloc, chiar ma bucura intrebarile astea!
-Manga sincer nu citesc, nu am rabdare, insa la anime-uri ma uit foarte mult! Genurile care imi plac. . .hmmm39 :cele care te tin in suspans mai mereu, care au o poveste interesanta. . .nush ce sa mai zic aici insa am sa dau cateva anime-uri care mi-au placut, poate asa vei intelege mai bine de care imi plac: Dragon Ball Z, Samurai X, Yu Yu Hakusho, Naruto. . .cam atat, astea fiind favoritele 4! Multumesc inca odata la toata lumea si sper sa ne intelegem bine! Ooo, era sa uit: mai exact de unde esti Ayame Chan?
[Imagine: tumblrlx7b30asgu1qg0svn.gif]

Răspunsuri în acest subiect
Salut! - de Bullet - 05-07-2011, 07:18 PM
RE: Salut! - de +Rin+ - 05-07-2011, 07:32 PM
RE: Salut! - de Ayame Chan - 05-07-2011, 07:32 PM
RE: Salut! - de `Shadow. - 05-07-2011, 08:03 PM
RE: Salut! - de Cookiesor - 05-07-2011, 09:36 PM
RE: Salut! - de Bullet - 08-07-2011, 10:11 PM
RE: Salut! - de Mizantropul - 09-07-2011, 05:38 PM
RE: Salut! - de Bullet - 09-07-2011, 10:08 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)